Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mógłbyś dodać do tego bota żeby obliczał ile się zarobiło i ile expa się dostało?

Niestety nie znam się na takich rzeczach, a poza tym nie jest mój. Forsa i exp nalicza się od razu więc wystarczy spojrzeć.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

gdzie na nfs-s.com są staty z pościgów?

@TOP: hack działa, ale na pościg jednoosobowy. Nie działa na ucieczki drużynowe ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

na ile nastawiac bot by najlepiej farmilo?

mam 5lvl

Delay powinno się zwiększać jedynie gdy muli komputer, inaczej jest ustawione idealnie i nie warto zmniejszać.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

czyli 333?

Nie wiem o co chodzi.

Tez macie tak ze musicie siedziec i kilikac to okienko ktore sie pokazuje po wygranym wyscigu bo mi sie ono wlacza ale musze je sam wylaczyc klikajac next

To oznacza, że pojawia się ono za późno = bot klika za wcześnie. Zwiększaj delay o 20, aż do momentu gdy wszystko będzie grało.

Opublikowano

No właśnie, a jak jest ze statami ? Niby na nfs-s.com nie pokazuje pościgów, jednak trochę się boję wyrobić na 2 konto bana :D

Opublikowano

No właśnie, a jak jest ze statami ? Niby na nfs-s.com nie pokazuje pościgów, jednak trochę się boję wyrobić na 2 konto bana :D

Pościgi z policją nie są zaliczane w żaden sposób do statystyk, nigdzie, więc nie ma obaw o ban (na dzień dzisiejszy, jak coś się zmieni to was o tym poinformuje).

Opublikowano

Nie masz o co się bać :) zresztą nawet jak jedna, czy dwie osoby doniosą, to myślisz, ze oni to sprawdzą ? Im zależy tylko na pieniądzach. Jeden na milion jak dostanie bana, będzie dobrze :)

nfsw_SZESZELE.png
Opublikowano

Kurcze chodzi mi 20min i sie zscina co zrobic?

W jaki sposób się zacina? Poziom ucieczki nie rośnie i nie wychodzi z pościgu? Jest to jeden z problemów, który próbują wyeliminować bo jak napisałem jest to wersja testowa.

Opublikowano

Mi się wydaje że to po prostu zależy od szczęścia, od niczego, nie wiem jak to nazwać :P Mi chodzi 30 min na Delay 100 (wolę nie próbować mniej) i każdy wyścig zalicza, nie było takiego w którym zminusowało kasę :P

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi.

To oznacza, że pojawia się ono za późno = bot klika za wcześnie. Zwiększaj delay o 20, aż do momentu gdy wszystko będzie grało.

no tak poprobowalem doszedlem do chyba 473 i nic wiec wpisalem 1000 i nadal nic wpisalem 1033 i nic az wpisalem 5000 i nadal nie pomoglo nie wiem o co chodzi

Opublikowano

Zmniejsz jakość grafiki, wyłącz wszystko co się da w tle. Zgaduję, że wynika to z obciążenia komputera (oczywiście jeśli robisz wszystko zgodnie z instrukcją, np. rozdzielczość).

a masz rozdzielczosc 800x600 oraz okienko idealnie na środku...??

Ustawienie okienka na ekranie nie ma nic do rzeczy, bot ustawia się względem niego, dlatego można minimalizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...