Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co wyczynia Loczek w ostatnich tygodniach to kosmos :3

Szczytowa Forma <3

Te gole to czysta poezja <3

SfNLBCX.png

By Cristiano.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chealsea slabe

To po co kurna tu wchodzisz jak jest słabe? Nie rozumiem tak idiotycznych hejtów.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

'Daily Star twierdzi, iż José Mourinho ma dostać 200 mln funtów na transfery! Kogo miałby kupić portugalski trener? Priorytetami są Radamel Falcao (50 mln) oraz André Schürrle (22 mln), do tego ma dojść jeszcze Hulk (30 mln) oraz gracze z Realu Madryt. Podopieczni José, którzy mieliby rzekomo trafić na Stamford Bridge są: Ángel di María, Pepe, Sami Khedira, Xabi Alonso i Fábio Coentrão - oczywiście nie wszystkich, tylko te nazwiska najczęściej podawane są przez media.'

'Chelsea jest ponoć gotowa by zaoferować Frankowi Lampardowi nowy kontrakt na przyszły sezon! Jednym z możliwych czynników jakie wpłynęły na zmianę zdania właściciela może być Jose Mourinho, który ma objąć posadę trenera.'

935362_457594427653706_353433801_n.jpg

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

'Daily Star twierdzi, iż José Mourinho ma dostać 200 mln funtów na transfery! Kogo miałby kupić portugalski trener? Priorytetami są Radamel Falcao (50 mln) oraz André Schürrle (22 mln), do tego ma dojść jeszcze Hulk (30 mln) oraz gracze z Realu Madryt. Podopieczni José, którzy mieliby rzekomo trafić na Stamford Bridge są: Ángel di María, Pepe, Sami Khedira, Xabi Alonso i Fábio Coentrão - oczywiście nie wszystkich, tylko te nazwiska najczęściej podawane są przez media.'

'Chelsea jest ponoć gotowa by zaoferować Frankowi Lampardowi nowy kontrakt na przyszły sezon! Jednym z możliwych czynników jakie wpłynęły na zmianę zdania właściciela może być Jose Mourinho, który ma objąć posadę trenera.'

935362_457594427653706_353433801_n.jpg

Mam nadzieję, że Mou przyjdzie do Chelsea, bo w tedy Lamps ma pewny kontrakt... A jak wiadomo ten zawodnik prezentuje bardzo dobry poziom jak na swój wiek, do tego jest legendą tego klubu ;)

Opublikowano

Mam nadzieję, że Mou przyjdzie do Chelsea, bo w tedy Lamps ma pewny kontrakt... A jak wiadomo ten zawodnik prezentuje bardzo dobry poziom jak na swój wiek, do tego jest legendą tego klubu ;)

Zgadzam się w pełni. Na dodatek kilka dni temu, przez minutę był komunikat na stronie Chelsea że Mou podpisał kontrakt.(Po minucie komunikat usunięto :) )

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Zgadzam się w pełni. Na dodatek kilka dni temu, przez minutę był komunikat na stronie Chelsea że Mou podpisał kontrakt.(Po minucie komunikat usunięto :) )

Widziałem to właśnie :D

Ale na 90% Mou będzie trenerem w CFC i mam nadzieję The Blues odzyskają mistrzostwo kraju :)

Opublikowano

Widziałem to właśnie :D

Ale na 90% Mou będzie trenerem w CFC i mam nadzieję The Blues odzyskają mistrzostwo kraju :)

Oraz zdobędą Ligę Mistrzów :D

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Oraz zdobędą Ligę Mistrzów :D

I jeszcze Puchar Polski

>.<

Jak Mou był trenerem Chelsea to też klub z Londynu mega potęgą nie był

Opublikowano

I jeszcze Puchar Polski

>.<

Na pewno był lepszy niż Arsenal. Hejterzy nie wpierdalajcie się tu jak nie ma nic mądrego do powiedzenia.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

I jeszcze Puchar Polski

>.<

Ligę angielską za jego czasów wygrali, więc to chyba coś znaczy ;)

Opublikowano

Były momenty gdy Chelsea na serio dostawała w dupe...

Ale teraz... Piękne ! Dają radę !

Wczoraj 1:0 z MU i już leciały HEJTY, że Chelsea to Farty...

Otóż tak Kibicuję F.C Barcelonie ♥

Uwielbiam Borussie Dortmund oraz Chelsea.

Pozdrawiam.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

ogólnie jestem za Barcelona <3

ale życze powodzenia Chelsea by wygrala z Benfica ! : )

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

mecz świetny w wykonaniu Chelsea ale ta sytuacja z Luizem.. fatalne zachowanie..

United grało bez serca i jak najbardziej zwycięstwo należało się wam

xxxxxxx

Opublikowano

mecz świetny w wykonaniu Chelsea ale ta sytuacja z Luizem.. fatalne zachowanie..

United grało bez serca i jak najbardziej zwycięstwo należało się wam

Uśmiechnął się loczek, za to go lubię :D

PS. Ktoś mi powie czemu gol Maty został zaliczony jako samobój?

Opublikowano

Jak został zaliczony jako samobój to pewnie dlatego, że któryś z zawodników MU zmienił kierunek lotu piłki i zmylił tym samym bramkarza. Podobna sytuacja w ostatnim meczu Realu po strzale di Marii ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jak został zaliczony jako samobój to pewnie dlatego, że któryś z zawodników MU zmienił kierunek lotu piłki i zmylił tym samym bramkarza. Podobna sytuacja w ostatnim meczu Realu po strzale di Marii ;-)

Obiła się o nogi tak jakby dziurkę dostał, ale by nie dotknął to by tak samo mniej więcej wpadła, więc gol powinien być Maty... Zresztą możesz sam sprawdzić i ocenić ;)

Opublikowano

Ciśnie Aston Villa. Ładnie graja.

Super Frankie, 2:1 i wszystko w temacie :D Poza tym stał się najlepszym strzelcem The Blues ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie Chelsea popełniła błąd zwalniając AVB dla mnie to bardzo dobry trener i jego transfery strzał w 10 np taki Mata chłopak się kapitalnie rozwiną Real może sobie pluć w brodę, że taki talent oddali do Valencii ale to było w czasach kiedy grali tam Zidane, Figo, Guti, Makalele, Ronaldo, Roberto Carlos, Salgado, Hierro, Santiago Solari nie było miejsca dla młodego Maty...

Hmm i zastanawia mnie kogo Mourinho ściągnie w tym okienku wiadomo wraca Essien i na niego Mou będzie stawiał odchodzi 2 bramkarzy Hilario i Turnbull odchodzi Paulo Ferriera i Malouda pewnie pożegnają się też z Torresem choć zobaczymy. Moim zdaniem Chelsea potrzeba skutecznego napastnika i Bramkarza który rywalizował by z coraz starszym Petrem Cechem.

Mój skład marzenie Chelsea to:
Petr Cech Cesar Azpilicueta, David Luiz, Branislav Ivanovic, Marcelo, Eden Hazard, Ramires, Mata, Obi Mikel, Gareth Bale, Edison Cavani ten skład dał by im mistrza 100%

Segz

16ob.png

Opublikowano

Ja czasami Romana nie rozumiem, bardzo niecierpliwy trener. Mógł zostawićtego di Mateo do końca sezeonu, skoro i tak odchodzi Benitez.. Ale podobno szukał już pretekstów, żeby go zwolnić;) Ale Abramowicz chyba ostatnio sięobudził, albo trenerzy żądali takich zawodników, bo skład Chelsea jest teraz na prawdę bardzo mocny.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Według mnie Chelsea popełniła błąd zwalniając AVB dla mnie to bardzo dobry trener i jego transfery strzał w 10 np taki Mata chłopak się kapitalnie rozwiną Real może sobie pluć w brodę, że taki talent oddali do Valencii ale to było w czasach kiedy grali tam Zidane, Figo, Guti, Makalele, Ronaldo, Roberto Carlos, Salgado, Hierro, Santiago Solari nie było miejsca dla młodego Maty...

Hmm i zastanawia mnie kogo Mourinho ściągnie w tym okienku wiadomo wraca Essien i na niego Mou będzie stawiał odchodzi 2 bramkarzy Hilario i Turnbull odchodzi Paulo Ferriera i Malouda pewnie pożegnają się też z Torresem choć zobaczymy. Moim zdaniem Chelsea potrzeba skutecznego napastnika i Bramkarza który rywalizował by z coraz starszym Petrem Cechem.

Mój skład marzenie Chelsea to:

Petr Cech Cesar Azpilicueta, David Luiz, Branislav Ivanovic, Marcelo, Eden Hazard, Ramires, Mata, Obi Mikel, Gareth Bale, Edison Cavani ten skład dał by im mistrza 100%

Nie ma Lamparda, a on bardzo dużo daje od siebie młodym zawodnikom... ;)

Chciałbym dodać, że to iż Mata czy Oscar grają na tak wysokim poziomie to jest w dużym stopniu jego zasługa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...