Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie Chelsea, ładnie! Dobrze, że Lampard i Torres strzelają. ;)

Kiedy Terry wraca?

Jak wygląda forma Torresa?

Powiem ci tak , jest gorsza niż piłkarza Athletico Radamel'a Falcao więc Torres ma się czego bać i jak nie zacznie dużo strzelać to 'Ściągną' Radamela a Torres będzie jako zmiennik ;d

95532306705619005724.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chelsea wygrała z Aston Villa 8:0,ile strzelił Lampard ?

Podał Ci w #74 poście PanNektar wszystkie bramki, strzelił jedną bramkę.

bo tego się nie da kupić.

Zgranie powoli zaczyna iskrzyć, Benitez jednak jest dobry dla Chelsea jak tak dalej pójdzie.

Torres przy nim jest bardziej skuteczny i w końcu coś strzela.

Opublikowano

Podał Ci w #74 poście PanNektar wszystkie bramki, strzelił jedną bramkę.

Zgranie powoli zaczyna iskrzyć, Benitez jednak jest dobry dla Chelsea jak tak dalej pójdzie.

Torres przy nim jest bardziej skuteczny i w końcu coś strzela.

No po tak długim czasie wypadałoby zacząć strzelać, jeśli ma się tyle bramek strzelonych w sezonie co defensywni pomocnicy... ;)

Dla mnie Torres to strata pieniędzy, zwykła zachcianka Romka... No a Benitez to dla mnie najgorszy trener jaki może być, po tym jak usłyszałem, że Terry, Lamps i Cole są nieprzydatni...

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie, którzy już teraz wyrzucają Benita nie z powodu braku wyników, a z powodu nienawiści do niego... Ludzie gdy Chelsea wygra ligę (będzie trudno, ale czemu nie ? ) to będzie waszym Bogiem...

Co do Torresa teraz jest rafa, a przy rafie Torres zaliczył zauważalny skok formy, więc dałbym mu czas do lata, żeby teraz pokazał na co go stać, jeżeli nawet Benitez mu nie pomoże to cóż: Panu już dziękujemy.

Tyle ode mnie.

No to nie doczytałem...

Torres strata pieniędzy? Może i tak, ale co zyskał na tym liverpool po za tym, że stracili zawodnika, który z Suarezem mógłby rządzić w PL? Powiem wam co zyskał 50 mln, z których kupili drewnianego carolla, który okazał się być jeszcze większym niewypałem niż Torres... On w ogóle gra? To tak wydali 35 mln na carolla + jakies tam pieniądze dla agenta, premie itp i może zostało to w sumie jakby dostali za Torresa 10 mln i zyskali Carolla, no tak interes życia.

A co do tych 50 mln ... Nie nasza kasa tylko Romka jego zachcianka i on płaci tyle. On go chciał to on jest ''winny'' kupna tego zawodnika, ale co tam jego kasa. Pewnie trochę się tam zwróciło za koszulki itp.

Więc mam nadzieję, że kilka rzeczy wyjaśniłem ; )

Chelsea <33

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie, którzy już teraz wyrzucają Benita nie z powodu braku wyników, a z powodu nienawiści do niego... Ludzie gdy Chelsea wygra ligę (będzie trudno, ale czemu nie ? ) to będzie waszym Bogiem...

Co do Torresa teraz jest rafa, a przy rafie Torres zaliczył zauważalny skok formy, więc dałbym mu czas do lata, żeby teraz pokazał na co go stać, jeżeli nawet Benitez mu nie pomoże to cóż: Panu już dziękujemy.

Tyle ode mnie.

No to nie doczytałem...

Torres strata pieniędzy? Może i tak, ale co zyskał na tym liverpool po za tym, że stracili zawodnika, który z Suarezem mógłby rządzić w PL? Powiem wam co zyskał 50 mln, z których kupili drewnianego carolla, który okazał się być jeszcze większym niewypałem niż Torres... On w ogóle gra? To tak wydali 35 mln na carolla + jakies tam pieniądze dla agenta, premie itp i może zostało to w sumie jakby dostali za Torresa 10 mln i zyskali Carolla, no tak interes życia.

A co do tych 50 mln ... Nie nasza kasa tylko Romka jego zachcianka i on płaci tyle. On go chciał to on jest ''winny'' kupna tego zawodnika, ale co tam jego kasa. Pewnie trochę się tam zwróciło za koszulki itp.

Więc mam nadzieję, że kilka rzeczy wyjaśniłem ; )

Raz, że Beniteza nie lubię bo chce się pozbyć Lampsa, a to legenda, od której mogą brać przykład młodzi, a dwa, że za tą resztę co została po sprzedaży i kupnie Carolla The Reds pozyskali Suareza, a troszkę bramek dla nich już strzelił... ;)

Opublikowano

Everton - Chelsea 1:2

2 gole dla Chelsea Lamparda .

Gol Dla Evertonu Pienaar

Pozdro dla Romka Abramowicza <3 . Tylko nie przelicz się z sprzedaniem graczy typu Lampard , Terry

95532306705619005724.png

Opublikowano

Chelsea ma odmłodzony skład, za parę lat jak nabiorą doświadczenia, The Blues mogą być najlepszą drużyną świata, ale jeszcze do tego długa droga. GO GO THE BLUES !

Opublikowano

Everton - Chelsea 1:2

2 gole dla Chelsea Lamparda .

Gol Dla Evertonu Pienaar

Pozdro dla Romka Abramowicza <3 . Tylko nie przelicz się z sprzedaniem graczy typu Lampard , Terry

Też chciałem to napisać... Sezonowcy cieszyli się, że Romek chce go wywalić, a jak dziś widziałem komentarze na forum czy FP, to wszyscy go nagle kochają...

Opublikowano

Też chciałem to napisać... Sezonowcy cieszyli się, że Romek chce go wywalić, a jak dziś widziałem komentarze na forum czy FP, to wszyscy go nagle kochają...

No cóż, Chelsea zdobywając LM i Fa Cup nabawiła się wielu sezonowców tak jak Barcelona.

Opublikowano

No cóż, Chelsea zdobywając LM i Fa Cup nabawiła się wielu sezonowców tak jak Barcelona.

No ale trochę szacunku wypadałoby mieć do takich grających legend, bo już nie mówię, że mają znać historię Chelsea... ;)

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to on już jest oficjalnie zawodnikiem Chelsea... ;)

@Edit:

Mała poprawka, na razie Newcastle zaakceptowało kontrakt, teraz tylko on musi zaakceptować jego warunki... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...