Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I prawdopodobnie to będzie Pep, bo są plotki że Romek już spytał się go czy zajmie miejsce trenera w CFC.

Ale to nie znaczy, że to będzie on. Przecież głosił po odejściu z Barcy, że robi przerwę ok. 2 lata. Patrząc z innego kątu widzenia to tylko on na tej liście coś może zrobić, reszta to

Chujek.
a raczej Benitez Chujek xD Widziałbym tutaj kogoś typu Ferguson, osobę która by posiedziała tu kilka lat i prowadziła klub do dużych wygranych.
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to nie znaczy, że to będzie on. Przecież głosił po odejściu z Barcy, że robi przerwę ok. 2 lata. Patrząc z innego kątu widzenia to tylko on na tej liście coś może zrobić, reszta to

a raczej Benitez Chujek xD Widziałbym tutaj kogoś typu Ferguson, osobę która by posiedziała tu kilka lat i prowadziła klub do dużych wygranych.

Guardiola sam powiedział że chcę prowadzić klub z Anglii. Teraz ma okazję. poza tym taki żart.

Abramowich zaoferował Pepowi Guardiolii kontrakt na 4 sezony. Lato, jesień, zima i wiosna

Oficjalnie: Rafael Benitez trenerem Chelsea do końca obecnego sezonu!

1351788161-U286260.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Co o nim myślicie.

Wychodzi głupota ("Wielkiego Pana") Abramowicza. Zmienia trenerów jak rękawiczki, nawet jeśli coś oni ugrali. I to już po 3-4 nieudanych meczach. To jest właśnie kłopotem Chelsea.

PS. Jak widać po wyniku, pieniądze nie grają ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Benitez nie masz szans zrobić z Chelsea dobrego klubu po kilku meczach. Widać, że chce kompletnie zmienić styl gry. Chce grać pod Torresa. Sam już ostatnio wspominał, że Torres gra coraz lepiej. A RDM wyleciał, bo widać było, że z gry Chelsea nic wychodzi. Benitez też dobrych początków z LFC nie miał. A wygrał z nimi LM. ;)

Opublikowano

Przegrana 3-0. Gracze Chelsea nie dogadują się z Benitezem, podobno są ciągłe kłótnie, wszyscy chcą Di Matteo, albo... Mourinho. Który podobno po sezonie odejdzie z Madrytu.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Szkoda powoli się rozsypuje , podobno Wenger chce Lamparda w Arsenalu , Ancelotti Col'a do PSG i jeszcze do tego Zwolnienie Di Mateo które moim zdaniem było złym krokiem ;|

95532306705619005724.png

Opublikowano

Szkoda powoli się rozsypuje , podobno Wenger chce Lamparda w Arsenalu , Ancelotti Col'a do PSG i jeszcze do tego Zwolnienie Di Mateo które moim zdaniem było złym krokiem ;|

Przecież Lampard nie przejdzie do Arsenalu... no chyba, że byłby mega wkurwiony na Abramowicza i Beniteza..

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Przecież Lampard nie przejdzie do Arsenalu... no chyba, że byłby mega wkurwiony na Abramowicza i Beniteza..

Lamps to legenda The Blues i tu skończy karierę...

Oto cytat Frankiego, który wygarnąłem na fejsie:

Spędziłem długie godziny na siłowni, aby upewnić się, że mam silne fundamenty na powrót do gry a teraz - odpukać - powinno być już OK. Czuję się gotowy do pomocy drużynie i gry choćby w takim charakterze jak w meczu z Sunderlandem.
Opublikowano

Ale to nie zależy od Lamparda tylko od Beniteza. Co z tego, że Lampard nadaje się do gry, skoro nie chcą z nim przedłużyć konraktu?

Uwierz mi, że on zostanie w CFC do końca kariery... Jeśli nie to zostanę nawet Twoim murzynem :P

Opublikowano

Nie jestem fanem Chelsea , ale powiedzcie mi czemu wogóle nie występuje Marko Marin ?

Ja też tego nie wiem, a to bardzo dobry piłkarz był...

Opublikowano

Myślę że nasza fatalna seria spowodowana jest brakiem w składzie takich zawodników jak Lampard i Terry. Ta statystyka:

http://i46.tinypic.com/331no6g.jpg

tylko utwierdziła mnie w tym przekonaniu. Niektórzy narzekają już na Lamparda że stary, zwalnia grę itp. a to gówno prawda. Poza tym dla mnie on nawet nie musi zawsze grać jakoś świetnie, widać że sama jego obecność w składzie daje bardzo dużo całej drużynie.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Myślę że nasza fatalna seria spowodowana jest brakiem w składzie takich zawodników jak Lampard i Terry. Ta statystyka:

http://i46.tinypic.com/331no6g.jpg

tylko utwierdziła mnie w tym przekonaniu. Niektórzy narzekają już na Lamparda że stary, zwalnia grę itp. a to gówno prawda. Poza tym dla mnie on nawet nie musi zawsze grać jakoś świetnie, widać że sama jego obecność w składzie daje bardzo dużo całej drużynie.

Lamps to mój wzór do naśladowania od kiedy ukończyłem 6 rok życia(mam 15) i nie twierdzę, że powinien grać bo jest moim idolem tylko tak jak wspomniałeś, to widać po grze. On pokazuje tym młodszym jak mają się zachowywać, gwarantuje spokój w grze, co niekoniecznie podoba się "nowym fanom" CFC", no ale wiedziałem, że ich przybędzie po wygraniu LM... ;)

Opublikowano

Chelsea zmierzy się dzisiaj(dokładnie już)w klubowcyh mś z jakimś klubem z ameryki południowej.Będzie to walka o pierwsze trofeum.Martwi mnie jednak nadal to,że Chelsea przegrała z Athletico Madryt(superpuchar Europy).Oczywiście angielski klub był faworytem z powodu trudniejszej drogi do finału ligi mistrzów,ale przegrali 4:1 ;p Ten sezon dla Di Mateo miał być sezonem co potrafi,ale ci idioci go zwolnili za przegraną z Juventusem 0:3.Przez tego nowego trenera Chelsea spadła na 3 miejsce,przegraliśmy z West Bromem i z West Hamem -.-

No ale i tak nowy trener już jest.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Co się dzieje z tą Chelsea - przegrali teraz finał, ehh.

Di Matteo, wróć!

Opublikowano

Torres zaczyna strzelać - dobra wiadomość.

Tak się dziś nastrzelał, że dziwię się czemu on jest tak długo w Chelsea a Di Mateo zwolnili od razu...

Opublikowano

@up

To złe rozwiązanie.Chelsea to dobry klub,musi ktoś ich dobry trenować.Wydaje mi się,że tym trenerem jest Franciszek Smuda.Przecież był trenerem Polski(zdobyliśmy euro rozwalajać w finale hiszpanie 50:0)i trenerem Arabii Saudyskiej(wygrali Mś Azji rozwalając w finale Japonie 28:0)

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Chelsea miażdży Aston Ville 8-0

Bramki :

• Torres 3’
  • David Luiz 29’
  • Ivanovic 34’
  • Lampard 59’
  • Ramires 75’, 90’
  • Oscar 79’ (pen.)
  • Hazard 83’

95532306705619005724.png

Opublikowano

Ładnie Chelsea, ładnie! Dobrze, że Lampard i Torres strzelają. ;)

Kiedy Terry wraca?

Jak wygląda forma Torresa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...