Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy , którzy mają problem z clientem . Wyłączcie swoje antywirusy! Jest to powód waszych problemów z clientem , tak samo jest z silkroadem , usuwa lub poddaje kwarantannie pliki . Życzę powodzenia w projekcie i nie mogę się już doczekać startu :~)

Opublikowano

Wszyscy , którzy mają problem z clientem . Wyłączcie swoje antywirusy! Jest to powód waszych problemów z clientem , tak samo jest z silkroadem , usuwa lub poddaje kwarantannie pliki . Życzę powodzenia w projekcie i nie mogę się już doczekać startu :~)

Wylaczylem antywira. i nic mi to nie dalo ; >
Opublikowano

Dziwne że wirusa wykrywa już przy samym pobieraniu...zazwyczaj wira wykrywa podczas wypakowywania. To na 100% jest czysty klient?

58815786.jpg

Opublikowano

Start serwera odbędzie się ok. 17:15, jednak przez przeciążęnie drugiego serwera od patchera może się o kilka minut przesunąć. Gdyby patcher nie działa to proszę ściągnąć plik:

xxxx

//skan

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Przepraszam że pytam , ale osoby biorące udział w becie dostały jakiś prezent ? Czy coś w tym rodzaju?

Za wyłapanie bugów niektórzy dostaną

nie

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...