Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Racja, ustawienie BS'a, pójście na pół godziny oglądać trudne sprawy jest zdecydowanie ciekawsze, szkoda tylko, że po takim czymś serwer się nudzi szybciej niż w tydzień.

Dokładnie Xewka, masz rację, ten system zmieniania bonów mi naprawdę pasuje, przynajmniej jest też satysfakcja, że sam zrobisz jakieś ciekawe bony a nie jakiś tam program. Więc panowie i panie trzeba nakur**ać - tak to ujmę. Wszystkie nowości są naprawdę dobre i ciekawe, ale teraz trudno każdemu dogodzić. Idealny serwer nigdy nie powstanie, a ten według mnie jest bliski ideału.

Opublikowano

Racja, ustawienie BS'a, pójście na pół godziny oglądać trudne sprawy jest zdecydowanie ciekawsze, szkoda tylko, że po takim czymś serwer się nudzi szybciej niż w tydzień.

Dobrze gada ziomek . Ustawisz BS rano wstajesz i masz full abs, i właśnie po tym serwer się nudzi .

Opublikowano

To wielka racje, że po BS szybko sie serwer nudzi bo bony mamy pro lecz robic ich na wyzszy + i expic juz nam sie nie chce i sie konczy gre;x

A zmienianie na tym serwerze do monotomnych nie nalezy, na prawde jest to fajnie zrobione;]

A co do samego serwera gorąco polecam. Pograłem troche na becie i wszystko jest tak jak ma byc, juz sie nie moge doczekac jutra;]

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

To zmienianie bonow calkiem ciekawe mialem juz z takim stycznosc i bylo spoko. Ja radze nic nie zmieniac z tym. Ci co pisza zeby zmieniac przeboleja a wiekszosc z nich to nupy ktore juz z BSami czekaja...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Pobieranie cos nie chodzi i jak pobralem clienta to mi go antywir bloknol zawirusowany... Patchera juz wole

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

jedynie co mi nie pasuje to te bronie mogly by byc troche nowsze a te jeszcze za czasow chinoli

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Brawo zawirusowany client :

sdat.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nie radze tego ściągać tym bardziej grać skoro mają nam psuć samy clientem maszyny .

Jeżeli nie grałeś na serwerze nie komentuj go !

Nie oceniaj prezki tylko serwer !

The-West-468x60_pl_PL.jpg

<-kliknij w obrazek -za rejestracje tym linkiem dostajesz niezłe itemy startowe , przyda Ci się to na 100% :)

Zapraszam do gry w League of Legends :) Link:http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f2ba86a50611938929073

Opublikowano

koxie to jest virus nie szkodliwy ;] a ta twoja avasta wszystko uznaje za virusa

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

A ja mam pytanie, czy podczas expienia będzie potrzebny nam buff? Czy damy rade i bez niego..? Jeśli tak to tutaj pojawia się kolejne pytanie. Gdy mamy główną postać 120lvl a buffa z 110 to możemy buffa przeteleportować za pomocą pierścionka na mapę od 120 na legalu ? ;p

Być może nie doczytałem. Czy będzie 6/7 ?

A te fryzurki typu afro, dynie, deredy, itp. to u NPC czy w IS ? Czy one będą miały jakieś atrybuty?

PS.

Super pomysł z tymi zmiankami. Już nie mogę się doczekać startu ;D

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

A ja mam pytanie, czy podczas expienia będzie potrzebny nam buff? Czy damy rade i bez niego..? Jeśli tak to tutaj pojawia się kolejne pytanie. Gdy mamy główną postać 120lvl a buffa z 110 to możemy buffa przeteleportować za pomocą pierścionka na mapę od 120 na legalu ? ;p

PS.

Super pomysł z tymi zmiankami. Już nie mogę się doczekać startu ;D

Dacie radę bez buffa. Nie przeniesiecie się na mapę z limitem poziomu z niższym poziomem, ani w grupie.

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Opublikowano

Dacie radę bez buffa. Nie przeniesiecie się na mapę z limitem poziomu z niższym poziomem, ani w grupie.

w v2 body nie daje rady nawet z buffem czasami calego spota..

a co dopiero w av2...

Opublikowano

w v2 body nie daje rady nawet z buffem czasami calego spota..

a co dopiero w av2...

Zmniejszyliśmy już dmg

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...