Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te zmienianie bonusow juz mnie na samym poczatku odstraszylo...

Na zdrowy rozsadek zanim klikniesz w npc zanim zmieni bonus minie te 4 albo i wiecej sekund

A recznie zmieniasz bony co sekunde, i wez sie mecz z tymi bonami i stoj przy zasranym mpc pare/parenascie godzin i zmieniaj 1 naszyjnik

Gorszego pomysly nie widzialem, to potraficie zrobic dobry server a glupiego bota nie potraficie zablokowac ...

Server ® w bardzo prosty sposob mogl temu zaradzic ale modka nie zabezpieczyli

Wystarczy ze ktos ma leb na karku a to zablokuje w banalny sposob, nie na darmo przyslowie "najciemniej pod latarnia"

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet jak zablokuje kamera to znajdą się inne boty więc to najlepszy sposób choć fakt faktem że mogło by być w 1 miejscu zmiana

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Informacja z ostatnich kilku chwil, serwer tak słaby, że co chwile wszystkich loga (ch1 nieczynne).

Mam nadzieję, że maszyna wytrzyma obciążenie na oficialu.

Opublikowano

NPC zmiany bonów niech zostanie.. mi osobiście się to podoba. Nareszcie będzie sprawiedliwie i każdy będzie musiał się wysilić aby jakieś normalne dobre bony weszły a nie tak jak na innych serwerach. Ktoś pokazuje kilka itemów a tam 4x abs + hp... fart? jakoś nie wierze. Jest podobnie jak ze zmiankami (też trzeba siedzieć i sie męczyć aby coś weszło) aby tylko pod jedną pozycją było klikanie gdyż męczące trochę jest patrzenie czy się dobrze klika.

Opublikowano

właśnie mi też nie działa ;/

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Witam - jeżeli coś piszesz to bądź 100% pewny co piszesz up.Strona działa , a resztę informacji macie na stronie głównej i na forum.

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Bywalec
Opublikowano

Bonowanie poprzez NPC jest udane, dość szybko się bonuje. Mam zastrzeżenia do wartości bonusów, ale cóż, przecierpię.

Serwer jest wykonany na wysokim poziomie. Oby tak dalej.

Powodzenia przy starcie.

5.

Opublikowano

Bonowanie poprzez NPC jest udane, dość szybko się bonuje. Mam zastrzeżenia do wartości bonusów, ale cóż, przecierpię.

Serwer jest wykonany na wysokim poziomie. Oby tak dalej.

Powodzenia przy starcie.

5.

Bonusy dobre, wchodzą też dobrze, jedyna jatka to będzie z robieniem bransolety (jak Ci wejdzie hp/magia/ludzie max to wiedz, że właśnie dokonałeś niemożliwego - nie żebym tego na becie nie zrobił, ale bardzo trudno o takie bony)

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, przyjemnie się na nim gra, a wracając do maszyny myślę że to była słabsza maszyna tlyko pod betę .

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...