Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Masz pomysł do wota?Wbijaj

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

mi chodzi o wygodniejszy wybór niż wchodzenie w opcje po za tym nie można odznaczyć bitwy standardowej (a może ja chcę grać tylko w trybie szturmu?)

"Podpalacz" już został zaproponowany przez kamila, taka nazwa jak "Snajper" jest już używana w grze, "Ochrona" to prawie to samo co moja odznaka "Stalowy przyjaciel" :)

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe odznaczenia:

Ostatni Bastion - Bądź ostatnim czołgiem który ma najwyższy tier i zniszcz 4 czołgi wroga.(twoja drużyna musi przegrywać)

Udręka artylerii - zniszcz 100 wrogich pojazdów artylerii.(musi być czołg lekki)

Niszczyciel gąsienic - uszkodź wrogowi 100 razy gąsienice.

Jeden za wszystkich wszyscy za jednego - zniszcz 6 czołgów wroga i zmień losy bitwy.(trzeba zginąć żeby dostać odznaczenie)

Do końca - przegrywając co najmniej 6 czołgami, wyrównaj.

Sabotażysta - Zajmij bazę wroga i wybij artylerie ( co najmniej 2 pojazdy).

Opublikowano

Nowy lakier- zniszcz wroga który uszkodził cię uderzeniem.

Kokx- zniszcz 6 czołgów bez uszczerbku na zdrowiu .

Oddaj fartucha-zniszcz wrogi czołg który jest na szczycie tabeli.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

1. Realne bitwy(bez ilości życia, dostaniesz, giniesz[chyba, że ryksozet lub krytyk lub pocisk przeszedł na wylot], gdy zginie dowudca-GAME OVER, czołg przestaje działać!)

Skasować mapę REDSHIRE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...