Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Masz pomysł do wota?Wbijaj

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

polowa graczy ma tyle free exp ze wszystki czolgi by tym wymaxowala i jeszcze by zostalo... troche glupi pomysl i nie oplacalny dla WG

b421ea0bef5eb630m.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pomysa zebt do T95 dac... zeby pierdzial! xD i kupy robil :P xD

Antix to nie jest wcale spam... tylko po prostu taki zarcik.Dostalem nauczke zeby wiecej tak nie robic :P

xxx

Opublikowano

Up ha ha ha ale dowcip naprawdę ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

W kształcie jamnika :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Fajnie by było jakby taki doświadczony gracz (np który by miał 10k+ bitew) za naukę młodych poprzez walkę w plutonie lub w pokoju treningowym, zarabiał złoto albo dodatkowe kredki :). Myślę, że kilka osób by się skusiło a poziom na mapach byłby wyższy :) Sam bym chętnie skorzystał z takiego nauczyciela :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

@Up zgadzam sie ale jest zloto za free ;) ... jest nim ESL i CW i inne turnieje i rozne konkurdsy itp. ale najpierqw trzeba cos zrobic/wygrac zeby je dostac :)

xxx

Opublikowano

Ja to bym chciał aby dodali:

-Wyrzutnie rakietowe (nie tylko katiusze)

-Nowy typ pocisku - zapalający (przy trafieniu w silnik i bak 100% (- od bonusu perek załogi), przy penetracji ammo racka bonus do wybuchu, a przy normalnym trafieniu bonus do trafień krytycznych i możliwość spalenia załogi :P)

-nowe odznaki:

- "Stalowy przyjaciel" - Przyjmij na siebie strzał który potencjalnie mógłby otrzymać i zginąć od niego twój znajomy z plutonu (znajomy musi być za tobą względem potencjalnego toru lotu pocisku i nie dalej niż 20m od Ciebie) nie ginąc

-"Ostatnie słowo" - Zniszcz siebie i przeciwnika taranem, bądź upadkiem na niego

-"Bezbronny agresor" - Zniszcz przeciwnika nie mając amunicji lub mając nie zdatną do strzału armatę (nie może być naprawiona) nie ginąc przy tym

-"Pomsta" - zniszcz przeciwnika który zniszczył twojego kolegę z plutonu

-"Pośmiertna zemsta" - podpal i zniszcz przeciwnika który Cię zniszczył

-"Honor ponad wszystko" - Przyjmij na siebie strzał który Cię zabije, a potencjalnie mógłby otrzymać i zginąć od niego twój znajomy z plutonu (znajomy musi być za tobą względem potencjalnego toru lotu pocisku i nie dalej niż 20m od Ciebie)

-Nową perke dla radiooperatora - "podsłuch" - Twoja drużyna i ty otrzymujecie informacje o komendach głosowych wroga który znajduje się w zasięgu twojego radia i jest w tej chwili podświetlany.

-Możliwość pożyczania czołgów - pożyczasz czołg za darmo, ale płacisz za ammo i naprawę oraz nie otrzymujesz kredytów za bitwę. - To wyglądałoby tak, że w sklepie jest przycisk "Testuj" i w nim możesz ustawić jakie ma mieć moduły czołg. Po bitwie jak chcesz znów testować to znowu wchodzisz do sklepu. (chodzi o to by czołg nie zajmował nam slotu)

-możliwość korzystania z broni drugorzędnej

-Pojazdy do uzupełniania ammo sojusznika i pojazdy inżynieryjne które mogłyby stawiać miny i zapory oraz naprawiać uszkodzone pojazdy sojusznicze (mogłyby też odrazu naprawiać uszkodzone moduły oraz możliwość bezpiecznego usuwania min i zapór. Dodano by też nową komendę głosową - "Potrzebuję jednostki inżynieryjnej!")

-Możliwość trwałego uszkodzenia modułu (w panelu moduł byłby szary). Np. Wybuch ammo racka zadawałby dużo obrażeń (ale nie koniecznie niszcząc czołg przy tym) wyrywając wieżę. W tedy wieża i wszystko będące na wieży byłoby trwale uszkodzone i można byłoby to naprawić dopiero w garażu, zaś zestaw naprawczy byłby w tym momencie bezużyteczny.

-Możliwość lekkiego zranienia załoganta - np. tak zraniony ładowniczy wolniej by ładował, ale szybciej niż gdyby miałby go zastąpić ktoś inny. Taki załogant potem by wrócił do normy - wiadomo, każdy musi znać pierwszą pomoc :P

Opublikowano

@Askolek genialny pomysly masz :) To trzeba byloby by je wymyslic jakies

@Up kamikadze tez sa fajne te czolgi ^_^ powinny miec albo 1Hp xD albo full jakies 3000 zeby mial czas dojechac do celu nastepnie bysmy sie detonowali za pomoca przycisku np. X

I dup :P A gaski bylyby niezn iszczalne :D i by byl latwo wybuchajacy wystarczylo by strzelic w wieze zeby taki Mauspktordy stoi 1 m od tego czolgu] i ma 3k DMG wylecial w powietrze xD

xxx

Opublikowano

@up

Nie, takie tanki nie powinny mieć dużo hp. Takie czołgi powinny być szybkie i małe, z 1 załogantem. Coś jak ELC AMX. powinien mieć jak najmniejszy pancerz i najlepsze gąski i silnik. Można by je zdetonować przyciskiem strzału bądź przy taranie. Czołg taki miałby 10-krotnie większe pole rażenia niż arta na tym samym tierze, więc trzymanie takiego AFK w bazie było by niebezpieczne xD

Opublikowano

@Up wlasnie cos takiego powinno byc.I zalezy jaki tier:D ja chcialbym zdetoniwac takiego AFK u nas w bazie xD na start go zdetonowac i zeby byl gdziesie go nie trafil to i tak wybuchnie :D Tak na poczatku cala swoja druzyne bym wysadzil w powietrze :P :DxD

xxx

Opublikowano

Ja to bym chciał sam modernizować swój czołg. ^ ^

wyobrażacie sobie ?? T-50-2z silnikiem od mausa 1000 coś koni mechanicznych

Gąski zrywa jak rusza xD

-=-

Albo w niemieckich czołgach przesuwać se silnik do tyłu.. to by się tak często nie paliły.

-=-

IS-7 z działem od MS-1 xD

-=-

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

Moje odznaki.

Katiuszia-Zniszcz najmniej 2 przeciwników jedyn pociskiem HE.

Stalin-zniszcz wszystkie niemieckie pojazdy w bitiwe nie mniej niż 6.

Miotacz ognia- podpal 3 przeciwników w jednym meczu.

Sojusz -czołgiem ZSRR,USA,Niemiec lub franci zniszcz 100 pojazdów Brtyjczyków lub Chinczyków.

Safari-Zniszczy 100 tygrysów lub tygrysów 2

Prawdziwy snajper -uzyskaj 90% trafień w przeciwnika.

Co masz kotku w środku ?- przebij przeciwnika na wylot.

Druzynowe:

Blitzkrieg-zakończ bitew przed upłynięciem 5 min.

Tchórze zginą-dobij uciekające czołgi wroga.

Zboczone :D

To nie mój- zamiast zabić wroga który atakuje kolegę z plutonu zabij inny czołg.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

@up

Co ma katiusza do pocisków HE?

"Prawdziwy snajper" pasowałby tak - Z odległości nie mniejszej niż 500m traf 3 strzały kretyczne pod rząd.

"Sojusz" to ja bym poprawił tak - Z kolegą w plutonie, który ma czołg innej nacji niż ty zniszcz 100 pojazdów wroga które są innej nacji niż twoje i twojego kolegi (kolega nie musi być ciągle ten sam)

inne są spoko i mi się podobają ;)

Moje osznaki część druga:

- "Czystka Stalina" - zniszcz 50% czołgów rosyjskich, ale nie mniej niż 3, grając IS'em

- "Poskramiacz kotów" - zniszcz Tigera / Tigera II/ Lowe/ Panther/ Panther II.

50 - IV klasa

100- III klasa

200 II klasa

400 - I klasa

- "Fajerwerki" - w ciągu bitwy zniszcz minimum 3 ammoracki wroga

- "Z prochu powstałem, w proch ty się obrócisz" - Grając Priestem zabij nimimum 4 załogantów wroga nie niszcząc pojazdów

- "Było warto" - uszkodź wroga i sojusznika 1 strzałem, Wróg musi otrzymać więcej DMG niż sojusznik.

- "Spartański" - Zniszcz minimum 50% całej wrogiej drużyny

- "Cud nad wisłą" - zostając sam w bitwie przerwij mimimum 5 razy okupację bazy która została okupywana minimum w 70%. Odzanaka zostanie przyznana jeśli wygrasz

- "Niemożliwe" - Zniszcz taranem minimum 2 czołgi wroga jednocześnie

- "O mały włos" - zniszcz taranem wrogi czołg. Przez kolizję misi ci zostać 1% hp.

- "Moja lufa, twój zad" - Zniszcz silnik wroga, który znajduje się nie dalej niż 2m.

- "Duch" - wykryj minimum 6 czołgów wroga nie zostając przy tym wykrytym.

- "Tupolew" - zniszcz wrogi czołg który własnie znajduje się w powietrzu

Nowa umiejętność dla kierowcy:

Rajdowiec - Przędkość pojazdy wzrasta o 5%, a obracanie pojazdem o 10%.

Poprawki:

- W trybie "trening" nie płaci się za ammo

- Można wybrać w jakim chce się grać trybie. Osoby nie zdecydowane mogą kliknąć "Random" czyli tak jak jest teraz

- W trybie "trening" można testować wszystkie pojazdy

Opublikowano

Katiuszia wystrzeliwała min. 20 rakiet i niszczyła kolumny czołgów a w wocie nie ma tej maszyny a pocisk HE jest rozpryskowy dlatego strzelając w czołg 1 czołg 2 tez oberwie odłamkami .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Ale między pociskiem, a rakietą jest różnica, ale mniejsza o to. Mogłoby to być wprowadzone w aktualizacji z wyrzutniami rakiet ;)

Kolejne odznaki xD

- "Po trzykroć zabójstwo" - jednym strzałem przebij na wylot 2 czołgi i zniszcz 3-ci czołg

- "Anarchia" - W ciągu bitwy zabij 3 wrogich dowódców czołgu

- "System antyzwiadowczy" - unieruchom lekki czołg który jedzie minimum 50 km/h z odległości nie mniejszej niż 100m

Opublikowano

@Up x3 Można wybierać tryby. Trzeba wejść w ustawienia i tam masz do wyboru

Moje odznaczenia:

Mistrz penetracji - przebij wroga co najmniej 30 razy pod rząd.(liczą się serie nieprzerwane, może być nawet ileś bitew)

Podpalacz - Podczas bitwy podpal czołg wroga co najmniej 3 razy

Dobijacz - Dobij co najmniej 4 czołgi które mają 10% hp lub mniej

Snajper - Zniszcz czołg z odległości 500 metrów

Ochrona - Ochroń czołg stając przed nim bokiem i odbieraj strzały wrogów.

Ostatnia deska ratunku - Gdy baza jest okupowana przez wroga spróbuj wybić wrogów.(jeżeli baza jest w 90% opanowana)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...