Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Masz pomysł do wota?Wbijaj

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym powrócić do czasów 6.5 albo i wcześniej najlepiej do Wczesnej bety kiedy to były trzy drzewka bez francji i td amerykańskich kiedy to dostawało się codziennie 250golda tak po prostu kiedy to zarobki były ogromne kiedy to wszystko było łatwiejsze ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

no przecież takto by jego zarobki były male bez tego działka

Jakbyś nie zauważył,to on napisał że bankrutuje na KW-1S...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mogli by też dodać coś takiego jak wypożyczalnie czołgów. Gracz chce wytestować jakiś czołg to go kupuje za pół ceny i go testuje. Ale może tylko te czołgi jeżeli ma odblokowanego czogła tieru poprzedniego np. ma ktoś KV-1 nie wie co kupić więc testuje T-150 i KV-1S i sobie wybiera którym będzie grał.

Opublikowano

Mogli by też dodać coś takiego jak wypożyczalnie czołgów. Gracz chce wytestować jakiś czołg to go kupuje za pół ceny i go testuje. Ale może tylko te czołgi jeżeli ma odblokowanego czogła tieru poprzedniego np. ma ktoś KV-1 nie wie co kupić więc testuje T-150 i KV-1S i sobie wybiera którym będzie grał.

Dobry pomysl. Ja jednak zawsze odblokowuje wszystko :)

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja bym chciał aby była jakś loteria np. ze sreberkiem .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja bym chciał aby była jakś loteria np. ze sreberkiem .

Tak. Takie kolo fortumy. Za 1 logowanie kazdego dnia krecimy kolem i do wygrania mamy np. wolny exp, srebro, gold itp. Tak jak kolo losowe w metin 2.

Opublikowano

Dobra ja zaczne mega pomysł:

Serwer testowy...do tworzenia własnych modeli pojazdów!Ustalamy sobie ilość złota kredytów expa itp.jest tam narzędzie specjalne do tworzenia własnych modeli i zmieniania statystyk!

Możemy wycinać kawałki czołgów dodawać lufy różne zmieniać staty itp. możemy np. dać do mausa wieże z IS-7 lub do wieży mausa dać lufe z IS-7

Dodatkowo jest... uproszczony edytor map!możemy stworzyć własną mapę lub zmodyfikować gotowaą[np. El halluf]

Oto pomysł na arte:[Nazwy również można zmieniać]Dodatkowo możemy przez 36 godz. łączyć się z zwykłym serwem i potestować czołgi czas leci jak gramy na zwykłym serwie.Jak gramy na tesrowym i wogóle nie gramy to czas nam nie leci Oto pomysł na arte:

Arta-T93

Działo:240mm Howitzer M1 x2 - działo jest podwójne!

Obrażenia:Takie same jak w T92

Penetracja : 130mm

Itp. narazie nie chce mi się tego robić więc pomyssła dokończe później

xxx

Opublikowano

Możemy wycinać kawałki czołgów dodawać lufy różne zmieniać staty itp. możemy np. dać do mausa wieże z IS-7 lub do wieży mausa dać lufe z IS-7

Już ktoś to zrobił,tyle że w programie graficznym :D

7DXjR.jpg

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wymyśliłem:drzewko graczy.Każdy gracz dostaje narzędzie do tworzenia czołgów i wycinania zmieniania statów itp. następnie może prace potestować na specjalnym teście[wstęp mają ci co wzięli się za tworzenie ich]Następnie może poprawić swoją pracei tp. dalej wysyła ją do WG gdzie analizują każdą prace.te prace które trafią do tego drzewka[nacje są różne]ich właściciel dostają 7k golda i dostęp do drzewka oraz swojej pracy[jest odblokowana] tym którym się nie posczęśiło trafiają na 1,2,3 miejsce na 1,2,3 miejscu może być max.10 graczy

ilość złota kolejno to: 3k,1,5k i 1k oraz mają dostęp do drzewka

Ci którzy nie brali udziału w tym konkursie żeby zyskać dostęp do drzewka musi PRZYNAJMNIEJ 1 drzewko ukończyć[nie ważnejakie.Np. jak zrobię całe drzewko ZSSR i wszystko w nim odblokuję to wtedy moge robić to właśnie drzewko.Zamierzam dać projekt mojej artyleri

xxx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pomysła na wielki bonus:D nie wiem z jakiej okazji to będzie ale ja wymyśliłem taki:

Przez 1 tydzień:

• Pięciokrotny mnożnik doświadczenia dla załogi
  • Pięciokrotny mnożnik doświadczenia za pierwszą wygraną bitwę
  • Zwiększone przychody:
  • 1-3 tier o 30% więcej kredytów
  • 4 tier o 20% więcej kredytów
  • 5 tier o 100% więcej kredytów
  • 6-8 tier o 50% więcej kredytów
  • 9-10 tier o 40% więcej kredytów
  • Kod na:
  • 1 Tydzień Premium
  • 20x:
  • Dużych zestawów naprawczych
  • Dużych apteczek
  • Automatycznych gaśnic
  • Mocnej kawy[Francja]
  • Czekolady[Niemcy]
  • Skrzynki Coca-coli[uSA]
  • Racji bojowych[ZSRR]
  • Ulepszonych racji bojowych[Chiny]
  • Herbaty z mlekiem[uK]
  • 40x:
  • 105 oktanowej benzyny
  • Wszystkie czołgi które są w garażu zostaną wymaxowane[top moduły,czołgi nie są odblokowywane]za darmo
  • Dodatkowo po zakończenia Tygodnia jest włączany serwer testowy w którym:
  • Dostajemy na start:
  • 1000000000 Doświadczenia
  • 1000000000 Kredytów
  • 1000000000 Golda
  • Perki są robione od razu
  • Możemy dowolnie ustawiać czy chcemy zarabiać normalnie czy np. 2x więcej [wybór to od 1x do 10x exp i kredyty ustawia śię oddzielnie]

xxx

Opublikowano

Mam pomysła na wielki bonus:D nie wiem z jakiej okazji to będzie ale ja wymyśliłem taki:

Przez 1 tydzień:

• Pięciokrotny mnożnik doświadczenia dla załogi
  • Pięciokrotny mnożnik doświadczenia za pierwszą wygraną bitwę
  • Zwiększone przychody:
  • 1-3 tier o 30% więcej kredytów
  • 4 tier o 20% więcej kredytów
  • 5 tier o 100% więcej kredytów
  • 6-8 tier o 50% więcej kredytów
  • 9-10 tier o 40% więcej kredytów
  • Kod na:
  • 1 Tydzień Premium
  • 20x:
  • Dużych zestawów naprawczych
  • Dużych apteczek
  • Automatycznych gaśnic
  • Mocnej kawy[Francja]
  • Czekolady[Niemcy]
  • Skrzynki Coca-coli[uSA]
  • Racji bojowych[ZSRR]
  • Ulepszonych racji bojowych[Chiny]
  • Herbaty z mlekiem[uK]
  • 40x:
  • 105 oktanowej benzyny
  • Wszystkie czołgi które są w garażu zostaną wymaxowane[top moduły,czołgi nie są odblokowywane]za darmo
  • Dodatkowo po zakończenia Tygodnia jest włączany serwer testowy w którym:
  • Dostajemy na start:
  • 1000000000 Doświadczenia
  • 1000000000 Kredytów
  • 1000000000 Golda
  • Perki są robione od razu
  • Możemy dowolnie ustawiać czy chcemy zarabiać normalnie czy np. 2x więcej [wybór to od 1x do 10x exp i kredyty ustawia śię oddzielnie]

To raczej niemozliwe. Ja mam pomysl na dodanie arty 9/10 tieru.

Opublikowano

A ja bym chciał sprawiedliwości w team damage.

Pan który mnie strzeli i zada mi np 500 zapłaci 5k kary.

A ja dzięki niemu będę miał naprawę droższą o 7k kredytów, ale dostane jakieś 1k rekompensaty..

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Mam pomysł zeby wprowadzili japońskie i polskie czołgi. oraz foldery na textur packi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...