Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Masz pomysł do wota?Wbijaj

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Ravoner może WG coś takiego zrobi np. na 20 rocznicę wota xD

Edit: chciałbym żeby WG zrobiło grę World of War jest to połączenie czołgów,piechoty, samolotów pojazów itp. jednym słowem mówiąc istna wojna ;)

Grafika jest podobna do wot, są mapy odzielne dla każdego rodzaju wojska oraz specjalne mapy do wielkich wojen[wszystkie typy wojsk walczą]

W tej grze jest CAŁA broń wszystko co ludzkość wymyśliła w ostatnich 100 latach.W tej grze wymagana jest jeszcze większa współpraca.np Chinook musi przetransportować gdzieś 4 żołnierzy żeby zaskoczyli od tyłu wroga.Żołnierze mogą również wsiadać do tratw, bojowych wozów piechoty[wtedy taki pojazd będzie prowadzić][tylko najpierw nasz żołnierz musi wiąść przedtem do tego pojazdu] i nawet z naszej drużyny mogą żołnierze wejść do tych pojazdów.

To taki Battlefield 3 tyle że znacznie udoskonalony i ma grafikę z wot

Są artylerie rakietowe wyrzutnie rakietowe heliktoptery miny granaty karabiny bazooki itp.

xxx

Opublikowano

@Up ja mam lepszy pomysł żeby dodali arte premium VIII tieru xD

500k creditsów i 200k expa na bitwe

a pestki po 100 kredytów :P

No ale pomysł na arte premium Vi tier jest nawet fajny

xxx

Opublikowano

Co do World of War to fajny pomysł jednak dużo pracy trzeba w niego włożyć. Wtedy w tej grze zamiast garaży byłaby baza. Działało by to że masz piechotę z pierwszej wojny światowej i ją ulepszasz aż dojdziesz do najwyższego poziomu. A do Wota mogą dodać nowe rodzaje kompanii żeby juniorska do tiery I-III a "młodzieżowa"(nie wiem jak nazwać :/) od IV do V.

Opublikowano

@Up właśnie tyle że zamiast rozwijać piechotę... rozwijamy do niej bronie oraz pojazdy.Konto jest wspólne.aha i coś taki9ego wymyśliłem:

Kazdy gracz który zapłaci 2000 golda zyska dostep do wielkiego edytora map. a za kolejne 1000golda dostanie miejsce na swoją mapę uwaga: jeśli chcemy mieć dodatkowy teren to cena każdej nowej mapy dodanej zostaje zwiększona 2x np. za 1 mapę płacimy 1000golda za drugą już 2000golda a za 3 aż 4000golda.

Co to te mapy? to właściwie nasza baza.Za free kształtujemy nasz teren dodajemy różne stanowiska na które można chodzić[wystarczy kliknąć i nas przeniesie. np. jeśli jest to hangar czołgów to zostaniemy tam przeniesieni

jest również ogólna mapa to poprotsu ścieżka.Do bazy możemy dodać różnego rodzaju działa przeciwlotnicze[takie stacjorne co niczym sie nie da ich ruszyc] aha jak np. mamy 6 miejsc wolnych to na naszej mapie właśnie powstanie te 6 garazy.Jest również magazyn i sklep do stawienia.za ammo do dział nic nie płacimy bo i tak nic nimi nie da się uszkodzić kogoś.my tylko kształtujemy teren i stawiamy w odpowiedich miejsach[wybranych] sowje budynki

xxx

Opublikowano

Ja bym chciał, żeby premium liczyło nam tlyko jak gramy. Tzn. jak mam 3h premium grałem godzinę to na następny dzień mam 2h. Chciałbym w T-50 lub T-50-2 działo 105mm. I żeby za pierwszą bitwę dostawać 100G.

Opublikowano

Co do pomysłu World Of War - Powstały narazie 3 gry, World of Tanks, World of Warplanes, World of Battleships, jeszcze gra o piechocie, połączyć je i stworzyć nową grę, opartą na jednym, potężnym silniku. Bitwa musiałaby wtedy trwać godzinę, dwie - Minimalnie. Samoloty atakują czołgi/okręty, okręty cele naziemne, samoloty, ale wtedy trzeba stworzyć jakieś działka przeciw lotnicze. ;p

Opublikowano

Jeśli już ja bym usunął motyw piechoty i zostawił tylko czołgi, samoloty i statki (dodatkowo dodał U-boty i wyrzutnie rakiet, coś musi skuteczniej kontrować siłe bojową marynarki poza samolotami), bo jednak gier z motywem grania jako piechota są dziesiątki i wargamingowi mogłoby się to nie udać. Tak na marginesie ciekawe jak zostały by zbalansowane potyczki czołgi vs statki, bo wystarczy taki 1 pancernik (działa +- 400mm) no i pada po 10 czołgów na salwę ;D

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Co do pomysłu World Of War - Powstały narazie 3 gry, World of Tanks, World of Warplanes, World of Battleships, jeszcze gra o piechocie, połączyć je i stworzyć nową grę, opartą na jednym, potężnym silniku. Bitwa musiałaby wtedy trwać godzinę, dwie - Minimalnie. Samoloty atakują czołgi/okręty, okręty cele naziemne, samoloty, ale wtedy trzeba stworzyć jakieś działka przeciw lotnicze. ;p

Jeszcze jest jakas gra karciania na przegladarke.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Up 2 gdyby nie było piechoty gra nie miałaby by sensu;/ aha żołnierze mogą wsiadać do nayszych pojazdów ale gdy wysiądziemy z naszego pojazdu/helikoptera nikt nie może z naszych do niego wsiasć.Wrogowie moga ukrasc nasz pojazd lub zniszyc go.W takich pojazdach hp żołnierzy jest oddzielne dla pojazdu jak i piecvhoty ttzn. ono sie nie laczy.Jest również rozbudowane[i to mocno]CW w nim są.Małe bitwy takie zwykle i Wielkie wojny w tych wielkich bitwach mamy wlasna baze stanowisko mozemy wziac wiecej amoo i wtedy jak sie nam skonczy np. w msalocie to mozemy wyladowac w bazie i zabrac ta zapasowa PS to co pisze to jest ZALEDIWE 20% Wowa ;)

Nie martwcie sie. wszystko wam przedstawie. PS

Jest tez nowe waluty są to;

Kredyty

Złoto

Krryształy

Platyna

xxx

Opublikowano

Ja bym chciał aby dodali więcej typów pocisków

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Ktoś mi kiedyś powiedział, że na becie dawali codziennie po 250 złota(lub ileś tam)

Mogli by dalej tak zrobić tylko, że dostawałbyś po 100 złota na dzień.

Opublikowano

Skipper możesz się nie trudzić i oszczędzić sobie tworzenia swojej pro elo elo gry wow, po pierwsze wg w zycie tego nie wcieli więc po co tracisz czas pisząc tu swoje bajki o mausie z wieża is-7, specjalach z dupy po co sie rozdrabniać wszystko na start razy milion pięcset sto dziewięćset i wszystkie 10 tiery w garażu, chłopie skąd masz taką wyobraźnie chcesz rzeczy niemożliwych - połączenie wszystkich gier w jedno? Piechota zapierdala z pepeszą na czołg lub samolot no bardzo dobry pomysł może jeszcze ma przeciw pancernikom walczyć z wiatrówką w ręce. Nie pisz tutaj wszystkich rzeczy co ty byś chciał bo to bez sensu to nie jest koncert życzeń moim zdaniem powinny tu być sensowne pomysły, które wg może wprowadzić kiedyś, a nie wypisywanie co ja bym chciał, bo jakbym ja zaczął pisać o różowych jednorożcach na gąsienicach i lufie na łbie to by nie było końca takich głupot.

Opublikowano

@Up każdy pisze to co mu sie marzy. Owszem czolga z wiatrowki nie przebije sie ale moze cos innego

Chyba kazdy ma marzenia nie? ;)

xxx

Opublikowano

Ktoś mi kiedyś powiedział, że na becie dawali codziennie po 250 złota(lub ileś tam)

Mogli by dalej tak zrobić tylko, że dostawałbyś po 100 złota na dzień.

Tak dawali. Nawet czolgi za rozegranie sporej ilosci walk.

Opublikowano

co do tego złota to może żeby dawali 100 złota za 30 zniszczonych czołgów w ciągu jednego dnia.Można byłoby tak zrobić ale jeżeli ktoś zniszczy te 30 czołgów jednego dnia to następne złoto dostanie za tydzień.(jak zniszczy czeka tydzień)

Opublikowano

Mogliby cos pozmieniac w linii amerykanskich HT. Tak jak kiedys zrobili z drzewkiem ZSSR. Gracze otrzymali 2x 10 tier.

Opublikowano

Tez uwazam ze powinni zmniejszyc te wymagania. Byloby wiecej fps i z pewnoscia przyciagneloby wieksza liczbe graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...