Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Masz pomysł do wota?Wbijaj

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj zamieszczacie swoje pomysły dotyczace wot co chcecie dodać i co waszym zdaniem zmienić itp. swoje pomysły zamieszcze jutro ;)

xxx

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiś inny,fajny celownik i zaimplementowany zegarek,żeby nie trzeba było pobierać ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

No to ja: licznik krdytów:P Pobiera sie taki programik wpisuje sie nick z gry i gdy wejdzie sie do bitwy liczy na bieząco kredyty po bitwie zeruje sie do zera.Działa również w bitwach treningowych CW i kompaniach

xxx

Opublikowano

Zmienić tryby gry,że tak napisze wyjeb** je w piz** bo to psuje grę ... drużyna się męczy a w połowie bitwy jakiś debil(z drużyny przeciwnika) skapuje bazę i koniec ...

Albo chociaż wydłużyć czas kapowania

Opublikowano

Dalej: Licznik dmg obok tabeli.Pokazuje kto ile zadał dmg.Dane są oczywiście są na bieząco aktualizowane

Oraz perki które jutro opisze.

Serwer testowy ktory włączany jest na specjalne okazje:gracze mogą wybrać ile chcą zarabiać xp i kredyty[odzielnie]od 1x do 10x

gracze na start dostają:

200k golda

1000000000 kredytów[miliard]

Perki są robione od razu

1000000 doświadczenia

dokonania są zapisywane[serwer nie jest zmieniany]

Poprawki:możliwość wgrania modów tyle ile sie chce[w wersji 8.0 prawie wogóle nie można instalowac modów bo bitwa nie do końca sie załaduje]

Perki:

Dowódca:

Sokole oko-genialny atut który umożliwia nam sprawdzić czy tam jest pojazd bez wykrywania go.są oczywisćie warunki.Możemy sprawdzić z jakiej nacji pochodzi który to tier jaka to klasa i na końcu co to za czołg.OCzywiście szanse zmiejszają się a wieżyczka musi unieruchomiona na coraz to dłuższy czas.Jesli chcemy zwiększyć szanse to możemy to zrobić za pomocą zasięgu widzenia.

Lorneta polowa-daje 2-5% szansy do wykrycia

Osłonieta optyka-Daje 2% szansy do wykrycia

Perki również zwiekszja szanse wykrycia

Jesli wykrycie sie powiedzie to:

Pojazd tam sie znajduje

NA środku ekranu wyświetlają nam sie informacje o tierze,nacji itp. są widzoczne przez 5sec.

Jeśli pojazdu tam nie ma:

Wtedy wyświetla się czerwony pasek pusty co oznacza że nikogo tam nie ma

Ponatdo daje szanse wykrycia kiedy ktoś coś przewala

Kierowca:

Mistrz kierownicy:

Daje 10% do obrotu pojazdu w ruchu jak i w miejscu

Oraz o 5% zwiększa wytrzymałość zawieszenia

Dodatkowo kiedy się skróci o 5% droge podczas poślizgu

Juro dopisze coś więcej

xxx

Opublikowano

Bitwy 60 vs 60 mapy są 4km na 4km

Mapy są różne od Miast typu himmelsdorf i port aż po lasy i górzyste tereny typu karelia i cichy brzeg

Mini CW[do 5t]

Założenie klanu tam jest 2x tańsze niż na zwykłym CW

Złoto jest zarabiane ale zarabia się 3x mniej

Bitwy nocne

Bitwy ze zmiennymi warunkami pogodowym

JEśli pada śnieg w zależności ile napadało tyle sie dostaje % do camo

Podczas deszczu pojazdy mogą się ślizgać itp.

Nowe misje:

Szturm na określone czołgi-gracze muszą zniszczyć okreslone czołgi z przeciwnej drużyny[ilosć to od 1 do 5]

a przeciwna ma za zadanie je bronić czas:10min.

Można zniszczyć te czołgi albo przejąć baze

Większe bazy startowe w duzych mapach

Np. że arta startuje w jakimś hangarze małym

teren bazy jest kwadratowy nie okrągły

śa budynki itp.

xxx

Opublikowano

Matchmaking.... wole zeby dopiero FULL UPGRade tanki walczyli z tierami o 1-2 wiekszymi, bo np. stockowa 1S chuja zrobi do Tigera, itd.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

@Up2 właśnie możnaa by było robić odzielne pokoje gdzie gracze by zdobywali doświadczenie ale tak to nie ma frajdy z odkrywania czołgu ;)

xxx

Opublikowano

Szturm na określone czołgi-gracze muszą zniszczyć okreslone czołgi z przeciwnej drużyny[ilosć to od 1 do 5]

a przeciwna ma za zadanie je bronić czas:10min.

Można zniszczyć te czołgi albo przejąć baze

Nie uda się - ci gracze najpewniej by campili w najdalszym zakątku mapy ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nowy tryb:

-Eskorta - 1 drużyna ma za zadanie zniszczyć opancerzony pociąg (który strzela), a przeciwna musi im to udaremnić ;)

-Bitwy serverowe (jak WvWvW w guild wars2) 3 servery (US vs EU vs RU) walczące na siebie, po 50 czołgów każda

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Nowy tryb:

-Eskorta - 1 drużyna ma za zadanie zniszczyć opancerzony pociąg (który strzela), a przeciwna musi im to udaremnić ;)

-Bitwy serverowe (jak WvWvW w guild wars2) 3 servery (US vs EU vs RU) walczące na siebie, po 50 czołgów każda

To mi sie podoba, mogliby to dodac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Up też mi sie to podoba :D Pociągi pancerne :D

To ja coś dodam:

Wielkie centrum wot:

Poprostu klika się na przycisk[przedtem trzeba się zalogować]i wchodzi się do centrum modów i programów wota.dodatkowo jest instalator modów na tej stronie po prostu masz mody:

Niżenj pisze:[pod modem]

1.Pobierz-pobiera nam na pulpit

2.Dodaj do instalatora-mod zostanie automatycznie dodany do instalatora moda kiedy kliknie się przycisk zainstaluj program automatycznie ściągnie pliki i je zainstaluje do world of tanks.Można dodawać wiele modów

Mody są podzielone na wiele działów które są podzielone jeszcze na podddziały

Np.

Celowniki:

-snajperskie

-artyleryjskie

-zwykłe

są również skórki do czołgów, hitzone i wiele więcej.

Dodatkowo można zrobić własną skórke na czołg!są m.in gotowe elementy itp.

można oczywiście można dodać do instalatora

Są rownież przydatne programy

Wszystkie mody i programy są legalne

P.S zamirzam się zabrac do poradnika Ob261 vs. T92 vs. Batchatillion 155 vs. GW typ E ;)

xxx

Opublikowano

Przywrócenie starego wyglądu drzewek..Ten nowy jest tragiczny...

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

hahaha , tak spam.

Poco wy sie meczycie nad pisaniem jakiechś gówien które nawet podstaw realnych nie mają ?

Myśliscie że które kolwiek z waszych rzeczy kiedyś wprowadzą ? Nie.

Druga sprawa , to nie dział sugestie , tylko kurwa multi player cheats. z takim czymś tona oficjalne forum , a ne to syf robicie.

Opublikowano

@UP

To nie jest temat,w którym żadamy czegoś od WG,tylko wypisujemy co my chcielibyśmy mieć...

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

hahaha , tak spam.

Poco wy sie meczycie nad pisaniem jakiechś gówien które nawet podstaw realnych nie mają ?

Myśliscie że które kolwiek z waszych rzeczy kiedyś wprowadzą ? Nie.

Druga sprawa , to nie dział sugestie , tylko kurwa multi player cheats. z takim czymś tona oficjalne forum , a ne to syf robicie.

Idąc Twoim tokiem rozumowania, jeśli to jest forum o cheatach, których w Wocie można powiedzieć, że nie ma, to dział "World of Tanks" nie powinien w ogóle istnieć...

Po prostu wymieniamy się pomysłami, a może ktoś kiedyś to zobaczy i się zainteresuje ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

@Up zgadzam się z tobą.Możemy nawet zaproponować WG kiedyś te pomysły

A drzewka nie są takie tragiczne można się przyzwyczaić...

ale szkoda że się nie da porównywać modółów z różnych czołgów...

xxx

Opublikowano

@UP

Bardziej chodzi mi o to,żeby przywrócić to co nam pokazywało ile expa nam brakuje do danego modułu/czołgu

1377199031-U370188.png

By Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...