Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.PL [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowie mi ktos na pytanie. Skąd wziąć Pierścionek Zaręczynowy nie ma na niego misji ani nie ma go u żadnego npc chyba, że coś przeoczyłem.

Edit. Zapominałem w Red lesie jest mały bug działa tylko ch1 logając na inne ch loga z metka :/ W lochach małp to samo

Opublikowano

Ten syf jest już na ich stronie serwerowej więc się schowaj, a co do serwera to nie daje mu miesiąca ze względu przy takiej administracji, która dla 200 graczy (jeżeli wogóle wbiło tyle na serwer) będzie go dalej prowadzić

Opublikowano

Ten syf jest już na ich stronie serwerowej więc się schowaj, a co do serwera to nie daje mu miesiąca ze względu przy takiej administracji, która dla 200 graczy (jeżeli wogóle wbiło tyle na serwer) będzie go dalej prowadzić

A ty ciągle hejtujesz :*

Hejterek, na YT to samo.

---------------------------------------------------

Serwer polecam graczom lubiącym HARD

1359203056-U369922.png

Opublikowano

A ty ciągle hejtujesz :*

Hejterek, na YT to samo.

---------------------------------------------------

Serwer polecam graczom lubiącym HARD

Z czym cię hejtuję z tym, że chwalisz się bo nauczyłeś się paru efektów w sony vegas i lans po 3 posty z tym gównem pod publikacjami?

Gówno się znasz na inf. i się wielce wypowiadasz? Ja się zastanowię co powiem dodatkowo ludzie nieraz wypominali ci twoje błedy, a ty nadal je popełniasz

Opublikowano

POLECAM, FAJNIE SIE GRA, FAJNI GRACZE, NAPRAWDE, PO 30LV ZOBACZYCIE JAK SIE ZAJEBISCIE GRA !!!

w 18lv z 10 malp leci z 5 medali, szansa na przeczytanie 45% (bez ograniczenia czasowego) !

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Nadal off...

Spokojnie, jeszcze będziesz mieć czas żeby sobie pograć.

@topic

Serwer ogólnie polecam, całkiem fajnie się gra. Exp jest ok, drop tak samo. Jedyne co to te skille zrobić no ale

powolutku się zrobi. Jedyne co mnie troszkę irytuje to fakt że są rady i zwoje egzo w is.

ach, jeszcze mam pytanko. Jak tutaj jest z przepustkami do groty? Dropią gdzieś? Czy może nie trzeba w ogóle?

Bo widzę w is są krwiste a w grze na chwile obecną nie widzę możliwości zdobycia krwistego no chyba że misja bedzie

tak jak na pl.

HBV27j.png

Opublikowano

Kiedy wprowadzicie ten update ? wg mnie jest mało misji na początkowych lv'lach co zniechęca nowych graczy, bo za takie misje zawsze jakiś zarobek typu 100-200k się przydaje. a kasa na początku zajebiście nie leci ;>

Opublikowano

Ludzie czy Wy nie możecie informować o tym że robicie resety ? Czy to takie trudne ? To już zaczyna wkur***ć jak co 10 sekund wywala z gry i nie można się zalogować...

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...