Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.PL [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu Nie mogę się zarejestrować pisze że wszystkie pola muszą być wypełnione są wypełnione próbowałem wiele sposobów i dalej nie moge założyć konta Prosze o pomoc za Pomoc Plusik !

Opublikowano

Czemu Nie mogę się zarejestrować pisze że wszystkie pola muszą być wypełnione są wypełnione próbowałem wiele sposobów i dalej nie moge założyć konta Prosze o pomoc za Pomoc Plusik !

Opublikowano

Nie polecam serwer, tylko POD IS. U handlarki żenada praktycznie nic nie ma.. handlarze tylko słabe bronie... Skille zbugowane nie można dodać pkt. tak samo status...

Koło handlarki stoi postać VIP można u niej kupić PD, rękawice złodzieja ale oczywiście za monety z IS! : ]

Jak chcecie to grajcie na nim, ja z niego spier***

zresztą ten koleś też miał inne serwy co padły po paru dniach.... z tym będzie tak samo : )

Opublikowano

lol, gdy cały czas zmienia sie obszar albo wylogowywuje i znowu zalogowywuje. Dostaje sie 25k i eq.... poprawcie to o_0

Opublikowano

Reset Postaci.

Eq będzie się dostawało na Start.

Przerwa prawdopodobnie (5/15 min.)

Opublikowano

UWAGA!

Odbędzie się reset postaci i wszystko bd dzialalo.

Z góry przepraszam ale jeden pan skłamał ze jest wgrana licencja a tak naprawde jej nie było.

Teraz jest wgrana i wszystko dziala.

Reset kont i zaczynamy zabawę ; ]

Nagroda to raty o wysokości 30%!

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Za 5minut serwer będzie włączony odbył się reset postaci czyszczenie depozytu itp.

Wszystkich zapraszam na ts3.havitus.pl oraz do gry.!

Przepraszamy i pozdrawiamy Team Havitus.pl

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...