Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.PL [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie nie grajcie tutaj zobaczcie tego ss i odpowiedzcie sobie czy ten server jest ogóle siągania clienta

Nie polecam servera gm rozdaje itemki

tutaj link do ss:

http://zapodaj.net/8fb631ebbba36.jpg.html

a tutaj ss:

8fb631ebbba36.jpg

serevr nazywa się jajo dlatego że grałem na modzie i taka ustawiłem nazwe serevra

Po 1 był bug z ulepszaniem szpona, więc jest możliwość, że mu pomógł

po 2 jeśli już by rozdawał gm itemy to by dał mu +9 pro elo bony full kd itp a ten szpon to o dupe potluc.

po 3 pzdr gry na modzie "jajo"

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WSZYSTKO COFNIECIE? NAWET SKILLE? CZY JAKIMS CUDEM TO PRZETRWA?

@do tego mam pytanie

Rodi, a zrobisz cos z tym? Wczoraj kupilem rekawice zlodzieja na 7 dni i jak zrobisz ta cofke to mi czasu nie cofnie, licze na dodanie 1 dnia do rekawicy, albo cos w rekompensacie, 45 sm, na kolejne, albo cos wymysl, bo to nie jest fair w stosunku do tego, ze wydalem pieniadze na ten serwer jak i innych, ktorzy tez traca czas.

Opublikowano

Bo GA pisał że cofka do rana więc wszystko zrobiłeś przez cały dzień i dlatego cofło gre do momentu jakbyś grał od rana, ROZUMIESZ?

Opublikowano

Niech administracja reklamuje serwer na roznych forach/stronach aby serwer sie rozkręcił aby minimum dziennie grało 400+graczy bo serwer fajny i szkoda aby padł

tcul.jpg

Opublikowano

Witam.
Niestety dzisiejszego wieczoru zostaliśmy ofiarą ataków ddos.
Sytuację udało nam się częściowo opanować, piszę częściowo ponieważ byliśmy zmuszeni cofnąć stan serwera do dnia 03.10 godziny 9:22. Bardzo przepraszamy za wszelkie utrudnienia.
W ramach rekompensaty będą dane raty w wysokości 50% na 24 godziny. Raty zostaną dane jutro tj. 04.10 od godziny 17.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy.

Pozdrawiamy Havitus Team.

Jest po 17, a rate jak nie było tak i nie ma..

Opublikowano

Nie polecam serwera Cale eq mi zniknelo =.-

Każdemu cofnęło ; ) Fajnie podejście, tutaj EQ nie jest trudno zdobyć w kilka godzin masz eq+9 na wyższy lvl, skille G i lvl +40.

Opublikowano

Nosz kurwa ludzie... Codziennie, o tej samej porze DDoS... Żeby nie można było kurwa posiedzieć, i powycinać te IP?

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Nosz kurwa ludzie... Codziennie, o tej samej porze DDoS... Żeby nie można było kurwa posiedzieć, i powycinać te IP?

Żeby wyłapać IP też trzeba troszkę pogłówkować i po pierwsze wiedzieć gdzie szukać. Ale fakt, faktem ddosy zazwyczaj są około 20:30/21:00 lub popołudniu około 16. Miejmy nadzieje że Team w końcu zacznie działać i zrobi krok do przodu odnośnie ataków.

Opublikowano

Ludzie ten serwer jest nowy wiadomo że na starcie będą jakieś bugi itp. przecież każdy polski serwer nie ruszył na 100% beż żadnych usterek

dajcie Team-owi trochę czasu, serwer stoi od nie dawna a wy chcecie już aby all było na cacy

tcul.jpg

Opublikowano

Żeby wyłapać IP też trzeba troszkę pogłówkować i po pierwsze wiedzieć gdzie szukać. Ale fakt, faktem ddosy zazwyczaj są około 20:30/21:00 lub popołudniu około 16. Miejmy nadzieje że Team w końcu zacznie działać i zrobi krok do przodu odnośnie ataków.

No Ludzie nie pierdolcie że ciągle te DDOS-y ... Serwer fajny ale ze względu dodosów nie gram.

Opublikowano

Kurna Ogarnijcie te DDos'y bo nerwica mnie weźmie !!

Ale i tak będę grać.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...