Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.PL [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez urazy, ale jak nie znajdziecie jakiegoś ogarniętego GM'a do Teamu to z tego serwera nic nie będzie..

Sytuacja z przed pięciu minut:

Wbija Spaxor do jinno ch1m1 i stoi koło handlarki, dzieci płaczą, że jakieś eq z navi na serwie, wyzywają Spaxora, reklamują inne serwery - Spaxor nic, zero reakcji

Następnie podbija koleś 35lvl body WinGodBody na WH i ciska mnie koło samego GM'a z tego WH.. - piszę do Spaxora, a nawet spamuje, że WinGodBody Waithacka ma i bije nas przy nim - zero kur.va reakcji..

Ogar albo kończę z tym serwerem..

Opublikowano

kurwa co jest?

robilem chyba z 100 razy konto i ciagle takie cos pisze

Konto utworzone! Możesz się teraz zalogować.

Wszystkie pola musza być wypełnione.

Zalecana poczta gmail do poprawnego działania.

probowalem duzo innych loginow i emaili ale dalej tak samo... kurwa ?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

kurwa co jest?

robilem chyba z 100 razy konto i ciagle takie cos pisze

Konto utworzone! Możesz się teraz zalogować.

Wszystkie pola musza być wypełnione.

Zalecana poczta gmail do poprawnego działania.

probowalem duzo innych loginow i emaili ale dalej tak samo... kurwa ?

Skoro masz napisane, że konto utworzone, to masz utworzone ^^

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Rodimop jakós dowodów ze to kłamstwo nie masz a my dowody ze to prawda mamy SS

Ja już się wypowiedziałem na ten temat i nie mam najmniejszej przyjemności dyskutować z wami na ten temat ;]

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Oj tam gadacie głupoty. Gram od dzisiaj rana. Aura G, z zarobkiem problemu nie ma, najgorzej z ulepszeniem EQ bo często pali z czego się ciesze. Bugi jak bugi najlepszym serwerom się zdarza. To że Team się nie zajmuje serwerem to bzdura, żeby zbanować cheaterów nie musi Wam odpisywać i ruszać się, od tego jest panel, jak i komendy.

Opublikowano

Oj tam gadacie głupoty. Gram od dzisiaj rana. Aura G, z zarobkiem problemu nie ma, najgorzej z ulepszeniem EQ bo często pali z czego się ciesze. Bugi jak bugi najlepszym serwerom się zdarza. To że Team się nie zajmuje serwerem to bzdura, żeby zbanować cheaterów nie musi Wam odpisywać i ruszać się, od tego jest panel, jak i komendy.

Tylko, że oni nie banują za WH :<

Opublikowano

Gram sobie normalnie od startu do dziś i sie dzisiaj dowiaduje że był bug z kamykami duchowymi i handel, przez co można było 1 kamykiem wbić skille na P -,- oczywiście, topka wbiła skille i to usuneli. ale i tak serwer polecam ;d

Opublikowano

Restart 19:45 naprawione następujące rzeczy:

-Zmiany bonusów oraz dodawanie bonusów będzie trochę szybciej dropić ze szkatułek, natomiast przepustki rzadziej.

-Itemki po ubiciu metinów nie powinny być na wszystkich channelach. (naprawienie channeli)

-Ślub powinien działać

-Cena bryły złota zmieniona na 500k

-Drop ksiąg polimorfii i ksiąg dowodzenia

-Działający olejek wygnania

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Wejdę na serwer i zobaczę . Mam nadzieję że się nie zawiodę , komentarze tego tematu są pół na pół :/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zapewniam Cie ze dlugo nie postoi moze i zajebisty serwer ale gra tu zbyt malo wiary 100-130 osob ;/

Wczoraj było 180 os i ciągle rosło ;d

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, przyjemnie się dropi i expi. Jedyny minus odkąd tutaj gram to brak eventów czy zwiększonych rat(exp/drop). Wiem że serwer jest nowy, jednak eventy przyciągają nowych graczy.

Opublikowano

Serwer jest boski ; o dropi ładnie szkaty a z nich ładne rzeczy ;D lvl też leci spoko polecam serwer jak narazie, mało osób gra ale to nówka serwer , wbijąć Jinno ^^

/edit

Tylko te DDOSY ... już 2 w przeciągu 15 min mam nadzieję że to naprawią szybko bo fajnie sie expi ; o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...