Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.PL [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten fms to byl blad.

Juz jest naprawiona wartosc bonu a fms juz nie ma.

@up

10ku do g

medal co sekunde 45% dropi czesto

Ulepy jak pl

Dodania zmiany szkaty blasku

Edit. zauwazylismy ze loch na h2 h3 h4 bug wiec juz to robimy

mam nadzieje że usunięty ;/

btw nadal bug z lochami? ^^

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrałbym ale ten serwer jest pierwszym, na którym nie potrafię się zarejestrować... Wypełniam wszystko jak pisze i ciągle "Wszystkie pola musza być wypełnione."...

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Co mi z tego lochu jak nie mogę się połączyć ani wejść na stronę.. ?! ba, nawet na TS wejść nie mogę... WTF pytam się.

5eBx0FmZ8.jpg

Opublikowano

GRAMY NAPIERDALAMY@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#@!!@#

(___) (___)

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Firewall blokuje ip,z góry przepraszamy oraz będziemy to kontrolować.

Serdecznie zapraszam na serwer ; ]

Przypominam o jutrzejszym uptade

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Fajne by było gdyby mi się udało koto założyć ;/ Wpisuje all dane zaznaczam regulamin klikam zarejestruj i pokazuje się "Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben" Wpisuje passy do gry nie prawidłowa nazwa lub hasło...

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Jeżeli na tym serwie exp jest 6.5x większy od pl'a to ja jestem zakonnicą.

Nawet policzyć dobrze rat nie umiecie. Siedem godzin expa i to bez obijania się i niecały 35lvl.

Pamiętam na pl'u dropem 37lvl podczas eventów ze szatami w kilka godzin wyexpiałem postacie od 7 do 40lvl. Wynik ten nie jest powalający ale weźmy pod uwagę to że były 2konta w pt.

Na głupiego fms'a poszło mi już conajmnej 50bodzi i jest +4. To jest niemożliwe żeby z +8 na +1 spaliło i to

kilkukrotnie. Cała reszta serwera powiedzmy że jest ok, drop dopasowany i ogólnie wszystko ładnie.

HBV27j.png

Opublikowano

Up. nie mozliwe ze exp jest mniejszy jak pl takie kity tylko w erze.

Zobaczysz expienie po dobiciu 45lv.

Przypominam o dzisiejszym uptade o godzinie 18-19.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

up a ty tak umiesz liczyć raty? może exp jest 65% a nie 650? bo są serwy gdzie exp po 300% i tam można w 1h 70 lv z eq robić

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Serwer jest bardzo przyjemny, ale exp to jest masakra to sie zgadzam z przedmowcami... Zeby tyle godzin expic do 30 lvl. Porazka. Da sie to przezyc jeszcze, ale sa rzeczy ktore bardzo mi sie podobaja, np. brak rad i zwoi w IS, nie bedzie dzieci ISu biegajacych ze skillami, bo trzeba poswiecic na to czas, jest to wielki + czego innym serwerom brakuje. Ogolnie przyjemny drop z metinow, jezeli ktos z ksuje KU i tak bedzie dla nas. Serwer jak na ta chwile bardzo dopracowany, moze z czasem wyjda wieksze bledy, ale do tego momentu jest bardzo w porzadku.

Polecam.

Opublikowano

Expa zwiekszylem.

Up ts3.havitus.pl kanal odbuguj postac . ps jaka wieze?

Jak idziesz do staruszka i chcesz się teleportować to masz wieże Jinno do wyboru.

Opublikowano

Zapraszam, miła atmosfera na serwerze i TS. Polecam shinsoo chociaż póki co mało osób u nas ;p

Opublikowano

Serwer mnie bardzo zaciekawił i na pewno na nim zagoszczę , konia robimy jak na pl'u?

Medale dropisz w lochu małp,i czytasz co sekunde szansa na pomyślne przeczytanie to 45%

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...