Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRZELOM ! Trade Hack, halucynacja PL, A moze ISTNIEJE?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzycie w bajki, to, że dajecie się oszukać na handlu nie oznacza, że ktoś od razu ma th. Gdyby to była prawda, to koleś po prostu dałby handel i eq by ci zniknęło, a jak widzisz, dawał ci w kółko na handel tego dobrego riba, po chwilce wyłączał, aż w końcu dał słabego ribka, a ty szybko akceptowałęś ;)

Powiedz mi kurwa jedno, skad masz pewnosc na jakiej zasadzie dziala th, skoro mowisz ze takowy nie istnieje? I jestes kolejnym idiota, wpierajacym mi to co sie Twoim zdaniem zdarzylo. Co do istnienia th, to jest moj drugi przypadek, kieeedys na privie przydarzylo mi sie cos zupelnie innego, ale to juz nie waz.lne, interesuje mnie co na to support odpowie.
  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe, że się zagapiłeś, aczkolwiek to mógłby być naprawdę trade hack. On istnieje.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Możliwe, że się zagapiłeś, aczkolwiek to mógłby być naprawdę trade hack. On istnieje.

ja nie mowie, iz to jest trade hack. Zastanawiam sie nad haucynacja, krotko trwajaca. Ogolnie tego jego riba, nie widzialem dluzej niz na 4 sek

@edit Dostalem odpowiedz... !!! Zeby dac pliki w zalaczniku.......................... Musze napisac nowe zgloszenie z ssami w zalaczniku xD. Gejmfordz potrafi.

Opublikowano

Ja tam nie chce wywoływać mieszanych uczuć ale swoje doświadczenie wiążę z 4 letnim okresem gry i nie raz już spotkałem się z tego typu podobnymi informacjami , opowieściami tudzież nawet filmikami . Jakbyśmy mieli tu debatować na temat TradeHacka to mógłbym tu od siebie zaznaczyć tylko , że na przełomie 2008r. - 2009r. można było zakupić niemiecki program z takimi właśnie opcjami jak "akceptowanie obustronne handlu" , po kolejnych updatach , rozwijaniem się klienta już nigdy więcej nie słyszałem o podobnym oprogramowaniu . Opisując Twoją sytuacje Skype również mógłbym pomyśleć , że gościu potraktował Cię sztuką persfazjii aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Niektore wypowiedzi sa smieszne. Bum czary mary i ribek poszedl na spacerek. Czysty niefart masz wdg mnie z tym, pewnie akurat zaakceptowal wtedy gdy riba wsadziles ty, a fakt że byles najarany że się moze zamieni przyczynil się do tego że się przeoczyles. A ktorys z kolegow up co pisal że na handlu koledze eq okradli... Pewnie idiota niechcacy kliknal akceptuj i wymysla teorie th. To jest moc pl'a, chodz kolego sobie na sg pograc bez zadnych hackow zlodzieji itp itd, a nie się meczysz w tym gownie. Pozdrawiam

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Niektore wypowiedzi sa smieszne. Bum czary mary i ribek poszedl na spacerek. Czysty niefart masz wdg mnie z tym, pewnie akurat zaakceptowal wtedy gdy riba wsadziles ty, a fakt że byles najarany że się moze zamieni przyczynil się do tego że się przeoczyles. A ktorys z kolegow up co pisal że na handlu koledze eq okradli... Pewnie idiota niechcacy kliknal akceptuj i wymysla teorie th. To jest moc pl'a, chodz kolego sobie na sg pograc bez zadnych hackow zlodzieji itp itd, a nie się meczysz w tym gownie. Pozdrawiam

Mowilem cos, prosze sie nie upierac przy tym co rzekomo zrobilem, bo to nie mialo miejsca, wiem co bralem ( xD ).

Napisalem jeszcze raz na support, tym razem z ta wielka zmiana i dalem ssy w zalaczniku >.<

@Tak sobie mysle i znowu mi nie przyjma bo nick zamazany xD, ja pierdole. A maja byc nieedytowane

Opublikowano
PRZELOM ! Trade Hack, halucynacja PL, A moze ISTNIEJE?!
nazwa tematu jest pojeb**a, TH nie był w 100% bo ty też akceptowałeś botku więc zastanów się co piszesz, po drugie
halucynacja

jak już coś to iluzja, kiedyś czytałem taki temat na tym forum że Cheat Engine można zmieniać np. skórzane buty na fms +9 ale to polegało na tym że tylko ty to widziałeś(czyli wizualnie), co prawda kilka osób twierdziło że to działa i inni również widzą fms zamiast butów.

P.S nie udało mi się znaleźć tematu który mam na myśli ale masz podobny http://www.mpcforum.pl/topic/335768-tut-instrukcja-uzytkowania-cheat-engine-w-metin2/page__hl__metin

P.P.S masz tu jeszcze jeden http://www.mpcforum.pl/topic/95623-revolution-engine-83/

Opublikowano

nazwa tematu jest pojeb**a, TH nie był w 100% bo ty też akceptowałeś botku więc zastanów się co piszesz, po drugie

jak już coś to iluzja, kiedyś czytałem taki temat na tym forum że Cheat Engine można zmieniać np. skórzane buty na fms +9 ale to polegało na tym że tylko ty to widziałeś(czyli wizualnie), co prawda kilka osób twierdziło że to działa i inni również widzą fms zamiast butów.

P.S nie udało mi się znaleźć tematu który mam na myśli ale masz podobny http://www.mpcforum....page__hl__metin

P.P.S masz tu jeszcze jeden http://www.mpcforum....tion-engine-83/

Jestes idiota. Najwyrazniej malo grasz w metina, skoro upierasz sie, ze TH nie istnieje, albo po prostu jestes jebanym debilem powielajacym zdanie osob trzecich.

"po drugie"

Odpierdol sie od nazwy tematu, robilem ja na szybko i po raz kolejny nie masz racji

http://scr.hu/7j7/cdx89

Tu nie chodzi idioto o cheat engine, bo on dziala tylko na osobe uzywajaca tego programu, nie na osobe, z ktora trejduje.

P.S nie udało mi się znaleźć tematu który mam na myśli ale masz podobny http://www.mpcforum....page__hl__metin

P.P.S masz tu jeszcze jeden http://www.mpcforum....tion-engine-83/

Ty jednak jestes pierdolniety. Juz sie wypowiedzialem na temat CZIT ENDZINE .

BTW: Pierdole twoj slang mlodzienczy, ktory mam gleboko w powazaniu, zanim wiec zaczniesz uzywac slowa 'botek', zaprzyjaznij sie z ta fraza

Botek : Zwykle wysoki but dziecka lub kobiety

Ogolnie rzecz biorac, spierdalaj ^^

Opublikowano

proszę dla autora warna bo jest kretynem który nie umie się liczyć ze zdaniem innych, po czym pluje się jak smarkacz(te 19 lat które w klepałeś to chyba żart 1 z przodu wykreśl to się zgodzę) zachowujesz się jak dziecko które ma coś z mózgiem.

Jestes idiota. Najwyrazniej malo grasz w metina, skoro upierasz sie, ze TH nie istnieje, albo po prostu jestes jebanym debilem powielajacym zdanie osob trzecich.

Czy ja napisałem że TH nie istnieje, ale ty chyba nawet nie wiesz co to jest skoro piszesz takie głupoty(skoro sam akceptowałeś to nie ma tu mowy o th bocie, a że po akceptacji był inny niż widziałeś na handlu to albo masz coś ze wzrokiem albo istnieje taki hack, ale matole z tym co się wymieniałeś sam ci napisał że dał ci innego)

te linki do tematów które podałem to tylko dla przykładu.

A jak masz jeszcze problem to do siebie bo trzeba było się nie wymieniać jak widziałeś że coś kombinuje, po za tym pomyśl kto by się chciał wymienić na niekorzyść?

A i najważniejsze:

TAKICH BOTÓW JAK TY TO TYLKO OKRADAĆ!!!

Opublikowano

Jak ktoś chce pobrać TH to piszcie na pw, dam wam paczke waży ok. 260kb więc jest super ! otwieracie ją,potem metina i już możecie latać spotkać gostka np: FuBu " eee eee pokaz stal :" pokaże i jestescie kilkaset zł do przodu ;] zapraszam na pw xD

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

tak tak kuxwa dziura i th działa.. jak już miałby być taki program to musiałbyś znać passy do mysql..

widzę sami masterzy, kaylogger <hahahha> istnieje th xddd

Opublikowano

Dobrze,tak się upieracie że jednak "TradeHack" Istnieje.W takim razie Dlaczego nie ma dowodów?To że kolega wam tak opowiadał,nie znaczy że taka jest prawda.

Opublikowano

Kur... TH możliwe, że istnieje... mnie osobiście okradziono 4 lata temu nie akceptując handlu. Pomyślcie trochę, kto wam udostępni TH hmm?? Mogą mieć go nieliczne osoby dla użytku własnego. Jak niby mają być pokazane dowody skoro praktycznie każdy przypadek polega typu "pokaż ribka" -,- i jak chcesz uzyskać dowód? Mam za każdym razem robić filmik jak daję coś na handlu?? Trochę żałosne. Moim zdaniem istnieje, posiadają go nieliczne osoby dla własnych potrzeb.

Opublikowano

Kur... TH możliwe, że istnieje... mnie osobiście okradziono 4 lata temu nie akceptując handlu. Pomyślcie trochę, kto wam udostępni TH hmm?? Mogą mieć go nieliczne osoby dla użytku własnego. Jak niby mają być pokazane dowody skoro praktycznie każdy przypadek polega typu "pokaż ribka" -,- i jak chcesz uzyskać dowód? Mam za każdym razem robić filmik jak daję coś na handlu?? Trochę żałosne. Moim zdaniem istnieje, posiadają go nieliczne osoby dla własnych potrzeb.

Kiedyś to jeszcze była szansa, że działały (jak sam napisałeś - 4 lata temu), a teraz to wykluczone, za dobre zabezpieczenia, być może kiedyś pojawi się pierwszy th w Download.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Czemu większość z Was jest tak głupia ? Trade hack moim zdaniem istnieje na pewno, ale ktoś kto go zrobił po co ma coś takiego udostępniać na mpc ? Jak już to za kasę, mojemu koledze dla przykładu ukradli tasaka+9 na Diamondzie trade hackiem. Co do tej dziwnej sprawy, nie mam pojęcia, albo źle zobaczyłeś albo gość ma jakieś hacka ;)

Opublikowano

Koleś tobie dał by riba +9 jak na tradehacku? Był to by tradehack jak by dal ci cos innego a by był pokazany rib... Dal tobie tego slabego i tyle

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ludzie pomyślcie troche...

Jaki mądry człowiek udostępni TH, który na 100% działa?

Osobiście, gdybym ja coś takiego posiadał to na pewno bym tego nie opublikował.

@topic skoro dał Ci riba to nie jest TH, tylko wymiana na inny przedmiot - tak Ci odpowie support bo już raz tak pisałem

Opublikowano

pokazywal ci kilka/kilkanascie razy tego dobrego riba za ktorego niby mial sie wymienic az wkoncu wrzucil tego chujowe** ty zaakceptowales i tyle. Co do TH Wiem ze Dzialal na privy ktore staly na plikach z 2008 roku

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...