Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRZELOM ! Trade Hack, halucynacja PL, A moze ISTNIEJE?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tylko jeden jedyny raz udało się zbugować handel ale nie specjalnie nawet nie wiedziałem o co chodzi jakieś 2 miechy temu grałem sobie na Tiveria.pl , Miałem na Sell Magneta +9 full kd +5 , nom i standard miałem się z gosciem wymienić , wszystko normalnie daje acpt on też , wymiana poszła gładko latam sobie z nowym itemem , i zaraz pisze do mnie ty złodzieju jbn ... i takie tam , ja go pytam o co chodzi ? , a on mówi gdzie jest magnet , patrze w eq i go mam .... , sam nie wiem z jakiego to powodu no ale jakoś ten magnet zostal w eq głupi bug ;)

Miałem tak samo rok / półtora roku temu. Sprzedawałem szeroki za 20k, dałem handel, wystawiłem szerokiego, koleś dał kase, akceptujemy... Dobra, cieszę się z kasy, a ten zaraz pisze do mnie, że nie dostał szerokiego , a kasa poszła... Z dobrej duszy dałem mu tego szerokiego xD.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hack o którym tak obszernie prowadzicie dyskusję nie istnieje gdyż według ogólnej definicji znajdującej się w sieci internetu TH polega na tym iż jedna i ta sama osoba akceptuje handel z obu stron mimo że osoba druga nie akceptowała.

Sytuacja opisana w temacie z mojej strony jak najbardziej jest do zaakceptowania gdyż sama się z nią spotkałam za swoich czasów na Pl. Więc jednak jakiś hack na tego typu oszustwa istnieje.

/Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...