Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRZELOM ! Trade Hack, halucynacja PL, A moze ISTNIEJE?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam sądze, że TH istnieje i tak samo jak up pisali, kto wam go udostępni ? Gdyby ktoś go wrzucił, to od razu by wszyscy ściągali i ludzie baliby się pokazywać eq na handlu.

Osobiście, też zostałem okradziony 2 lata temu na privie. Pokazałem syrka+9 na handlu, zlagowało mnie i patrzę handel wyłączony, a syrka w eq nie ma. TH prawdopodobnie na pewno istnieje, tylko ma go kilka osób dla własnego użytku -_- takie jest moje zdanie ;p

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Byłeś tak napalony, że jakby Ci pokazał riba śr -50 to też byś zaakceptował ;)

No to by miał ribka z umkami 20+... :P

A co do tych TH to jest bajka aby ludzie ściągali wirusy i inny syf... ;)

Opublikowano

Nie odbiegajcie od tematu. Pamiętajcie również, że powielanie odpowedzi = Warn.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nareszcie moge pisac... Wiec leca dissy >.< Milego czytania ;3

proszę dla autora warna bo jest kretynem który nie umie się liczyć ze zdaniem innych, po czym pluje się jak smarkacz(te 19 lat które w klepałeś to chyba żart 1 z przodu wykreśl to się zgodzę) zachowujesz się jak dziecko które ma coś z mózgiem.

Czy ja napisałem że TH nie istnieje, ale ty chyba nawet nie wiesz co to jest skoro piszesz takie głupoty(skoro sam akceptowałeś to nie ma tu mowy o th bocie, a że po akceptacji był inny niż widziałeś na handlu to albo masz coś ze wzrokiem albo istnieje taki hack, ale matole z tym co się wymieniałeś sam ci napisał że dał ci innego)

te linki do tematów które podałem to tylko dla przykładu.

A jak masz jeszcze problem to do siebie bo trzeba było się nie wymieniać jak widziałeś że coś kombinuje, po za tym pomyśl kto by się chciał wymienić na niekorzyść?

A i najważniejsze:

TAKICH BOTÓW JAK TY TO TYLKO OKRADAĆ!!!

@Co do mojego wieku to co ci do tego ? Mam te 9 lat no i co mi zrobisz? :< Ja zaczalem sie pluc? czy ty? Ty, ja cie nie wyzywalem od wysokich butow dzieciecych lub kobiecych, wiec japa>.< A z mozgiem to nic nie mam, ale mam watpliwosci co do ciebie : o

Kolejny zajebisty, wiedzacy na czym polega TH, ja znam twoje rozumowanie, myslisz ze ten trade hack to nic innego jak dwa handle w grze, Twoj i jego - zjeb...

Pisalem juz jednej osobie w tym temacie, ale ty jestes zbyt uposledzony, bo przeczytasz tylko glowny post, bez pozostalych postow i wpieprzasz swoje trzy grosze, wiec prosze ; Gdybys ty mial TH, okradlbys kogos, i ten ktos pytalby sie ciebie jak to zrobiles, to z pewnoscia opisalbys mu co to za program, skad go masz, jak go zrobiles, jak go uzywac, prosze cie, ^^.

Te linki, ktore mi podales nie maja nic zwiazanego z tematem, wiec nie mam pojecia po cholere je tutaj wrzuciles.

A jak masz jeszcze problem to do siebie bo trzeba było się nie wymieniać jak widziałeś że coś kombinuje, po za tym pomyśl kto by się chciał wymienić na niekorzyść?

Ty widze nawet porzadnie tematu nie potrafisz przeczytac, poza tym ze nie czytasz postow poprzednikow. Pisalem, ze myslalem, ze to jakis nieogar jest, nieogarnia metina, chociaz moze nie tyle co metina, ale srednich, pomyslal moze ze mam lepsze bony pozostale to mam lepszego, nie znam jego rozumowania, tak samo jak twojego.

A i najwazniejsze:

TAKICH IDIOTOW JAK TY TO TYLKO WARNOWAĆ!!!

Jak ktoś chce pobrać TH to piszcie na pw, dam wam paczke waży ok. 260kb więc jest super ! otwieracie ją,potem metina i już możecie latać spotkać gostka np: FuBu " eee eee pokaz stal :" pokaże i jestescie kilkaset zł do przodu ;] zapraszam na pw xD

AHA

tak tak kuxwa dziura i th działa.. jak już miałby być taki program to musiałbyś znać passy do mysql..

widzę sami masterzy, kaylogger <hahahha> istnieje th xddd

My nie jestesmy specami, ale za to ty jestes, podziel sie z nami swoja wiedza, lmao.

ja pierdziu , TH nie ma moim zdaniem . Musiales sie pomylic czy cos , skoro tyle razy dawal ten handel , tego riba itp to mogles w koncu otumanić swoj umysl czy cos w tym stylu .

Tak.

Czytaj poprzednie to co napisalem i tak jak mowilem, nie narzucaj mi rzeczy, ktorych nie bylo.

Dobrze,tak się upieracie że jednak "TradeHack" Istnieje.W takim razie Dlaczego nie ma dowodów?To że kolega wam tak opowiadał,nie znaczy że taka jest prawda.

Hmm, nie ma dowodow moze dla tego, ze nikt nie jest idiota i nie nagrywa kazdej jednej wymiany? MYSL

Człowieku, oszukał Cię. Mnie tak ktoś ostatnio nabrał na żelaka +8 :D

Aha

Kur... TH możliwe, że istnieje... mnie osobiście okradziono 4 lata temu nie akceptując handlu. Pomyślcie trochę, kto wam udostępni TH hmm?? Mogą mieć go nieliczne osoby dla użytku własnego. Jak niby mają być pokazane dowody skoro praktycznie każdy przypadek polega typu "pokaż ribka" -,- i jak chcesz uzyskać dowód? Mam za każdym razem robić filmik jak daję coś na handlu?? Trochę żałosne. Moim zdaniem istnieje, posiadają go nieliczne osoby dla własnych potrzeb.

PLUS!

Kiedyś to jeszcze była szansa, że działały (jak sam napisałeś - 4 lata temu), a teraz to wykluczone, za dobre zabezpieczenia, być może kiedyś pojawi się pierwszy th w Download.

Nie pojawi sie. ;)

Czemu większość z Was jest tak głupia ? Trade hack moim zdaniem istnieje na pewno, ale ktoś kto go zrobił po co ma coś takiego udostępniać na mpc ? Jak już to za kasę, mojemu koledze dla przykładu ukradli tasaka+9 na Diamondzie trade hackiem. Co do tej dziwnej sprawy, nie mam pojęcia, albo źle zobaczyłeś albo gość ma jakieś hacka ;)

+

Nie tyle hacka, co moze miec jakis sposob dotyczacy zmianek, albo czegos. Wyszlo to niedawno, sa moze pewnie niedopatrzenia.

Dobrze że ocenzurowałeś swój nick na szepcie, na koniu widać go : )

Koleś po prostu dał tobie innego...

Spieprzaj. Mowilem juz cos na ten temat.

Haha tak TH istnieje . . . Raczej keylogery.

Tak.

Dałeś się wyruchać i nie możesz przyjąć do świadomości tego, że popełniłeś błąd.

Nie - nie dalem sie 'wyruchac', po raz kolejny, nie wpierajcie mi tego, to jest najlatwiejsze wytlumaczenie z waszej strony ;o, powidzcie cos racjonalnego.

Koleś tobie dał by riba +9 jak na tradehacku? Był to by tradehack jak by dal ci cos innego a by był pokazany rib... Dal tobie tego slabego i tyle

Aha, kto mowi ze to byl tradehack ? - mysl.

Ludzie pomyślcie troche...

Jaki mądry człowiek udostępni TH, który na 100% działa?

Osobiście, gdybym ja coś takiego posiadał to na pewno bym tego nie opublikował.

@topic skoro dał Ci riba to nie jest TH, tylko wymiana na inny przedmiot - tak Ci odpowie support bo już raz tak pisałem

Wiem, napisali mi ze handel prowadze na wlasna odpowiedzialnosc ^^

Byłeś tak napalony, że jakby Ci pokazał riba śr -50 to też byś zaakceptował ;)

Nom, jaralem sie takim ribem, ze prze chuj, to musialo byc to !!!

pokazywal ci kilka/kilkanascie razy tego dobrego riba za ktorego niby mial sie wymienic az wkoncu wrzucil tego chujowe** ty zaakceptowales i tyle. Co do TH Wiem ze Dzialal na privy ktore staly na plikach z 2008 roku

Pisalem - to nie to. Jakby mial oszukac, wrzucilby go szybciej, a ja sprawdzalem tego riba jaki byl i byl ten co mi obiecal, nie wymienilem sie z nim poraz kolejny bo wiedzialem, ze z mojego riba stanie sie nowy, zupelnie inny. Ale tego teraz zaluje, moglem wlaczyc szybko frapsa i nagrac to co on wyczynia. :)

po prostu dal innego riba

No.

Ja tam sądze, że TH istnieje i tak samo jak up pisali, kto wam go udostępni ? Gdyby ktoś go wrzucił, to od razu by wszyscy ściągali i ludzie baliby się pokazywać eq na handlu.

Osobiście, też zostałem okradziony 2 lata temu na privie. Pokazałem syrka+9 na handlu, zlagowało mnie i patrzę handel wyłączony, a syrka w eq nie ma. TH prawdopodobnie na pewno istnieje, tylko ma go kilka osób dla własnego użytku -_- takie jest moje zdanie ;p

Plus

No to by miał ribka z umkami 20+... :P

A co do tych TH to jest bajka aby ludzie ściągali wirusy i inny syf... ;)

TH byl i bedzie. >.<

ciesz sie ze masz calkiem niezle sr i riba+6 a nie riba+0 z se typu2/6

Dzieki, mam powod do dumy, chcesz wiedziec? poszly teraz 32 bodzie i ribek jest +5.

Nie odbiegajcie od tematu. Pamiętajcie również, że powielanie odpowedzi = Warn.

Dokladnie, warnuj ich, wkurzaja mnie w kolko te same odpowiedzi >.<

Opublikowano

Mi tylko jeden jedyny raz udało się zbugować handel ale nie specjalnie nawet nie wiedziałem o co chodzi jakieś 2 miechy temu grałem sobie na Tiveria.pl , Miałem na Sell Magneta +9 full kd +5 , nom i standard miałem się z gosciem wymienić , wszystko normalnie daje acpt on też , wymiana poszła gładko latam sobie z nowym itemem , i zaraz pisze do mnie ty złodzieju jbn ... i takie tam , ja go pytam o co chodzi ? , a on mówi gdzie jest magnet , patrze w eq i go mam .... , sam nie wiem z jakiego to powodu no ale jakoś ten magnet zostal w eq głupi bug ;)

Opublikowano

Kurwa, nawet gdyby jakimś cudem udało mu się zdobyć TH czy inne podobne, działające w tym stylu gówno to i tak się nie dowiesz co to było. Temat będzie się kręcił w kółko... Jedni mówią, że dałeś się wyruchać drudzy inaczej. Najlepiej to zamknąć bo tylko spam i tak jak modek powiedział powielanie poprzednich wypowiedzi. Ja bym ci radził teraz każdy handel nagrywać, a dopiero później z tym przychodzić na MPC.

Opublikowano

Autor tematu nie ogarnia chyba, że każdy hack ingerujący w handel można nazwać Trade Hackiem, więc to co tobie "zrobiono" również by nim było, gdyby to było możliwe.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Autor tematu nie ogarnia chyba, że każdy hack ingerujący w handel można nazwać Trade Hackiem, więc to co tobie "zrobiono" również by nim było, gdyby to było możliwe.

Nie mozna, mozna jedynie 'podciagnac go' pod th, ale nigdy to nie bedzie th :D

Opublikowano

Jak czytam te powyższe komentarze to aż mi się śmiac chce :)

dzieci pisza,ze takich hackow nie ma i nie bylo. Tylko dlatego bo bo nikt nie chce wrzucic dzialajacego TH do internetu.

uwierzcie mi,ze sa hacki o ktorych Wam się nie sniło(lacznie z trade hackiem) tylko owych nie zrobi gowniarz 15 letni ktory od razu rozesle po sieci. To są pojedyńcze przypadki,ale takie hacki ISTNIEJĄ :) ja wiem swoje nikt wierzyc mi nie musi :)

Opublikowano

Nie mozna, mozna jedynie 'podciagnac go' pod th, ale nigdy to nie bedzie th :D

Więc czym jest TH ? ;p Ja jakoś nadal nie mogę uwierzyć w takie hacki, to jest dla mnie tak samo jasne jak iluminaci, niby mówią, niby dużo a tak naprawdę ch.. wiesz.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Co to Trade Hack? :) Już wam piszę.

Jest to wyimaginowany hack przez dzieci neo :)

to polecam zagrac w metin2 ;)

błagam Cie.. masz już tego gold member'a to nie zachowuj sie jakbys wszystkie rozumy pozjadał,bo jak widze to GÓWNO wiesz na ten temat,i nie wiem czy nabijasz posty czy przyszpanowac chcesz?

trade hack istnieje. jesteś kolejny/a który nic na ten temat nie wie,ale twierdzi ze th nie istnieje bo nikt nie podał ci go na tacy..

Opublikowano

Więc czym jest TH ? ;p Ja jakoś nadal nie mogę uwierzyć w takie hacki, to jest dla mnie tak samo jasne jak iluminaci, niby mówią, niby dużo a tak naprawdę ch.. wiesz.

Niebylo na to niezbitych dowodow, wiec ci nie powiem.

Co to Trade Hack? :) Już wam piszę.

Jest to wyimaginowany hack przez dzieci neo :)

Kolega wyzej wytlumaczyl ci to lepiej, niz ja bym to zrobil .

Opublikowano

ja proponuje zamknac temat

co to tradehacka mysle ze istnieje lecz nikt by go nie poddal bo metina by dzieci takie jak niektorzy by "ropzierdo*ili"

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

ja proponuje zamknac temat

Nie jesteś od tego, aby mówić nam co robić, jeśli widzisz spam - wystarczy zgłosić.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nic, co straciles/as przez handel nie odzyskasz. Mysle ze po prostu dales sie zrobic.

Jak ktos jest idiota, nie umie grac uczciwie to jedyna jego bronia jest spryt. Podejrzewam, ze tamtego riba sr 38 tez zdobyl w podobny sposob.

Ja sie pare razy przejechalem na oszustach z PL'a i moge dac ci kilka rad:

1.Jak 1lvl proponuje ci wymiane, to ma przyjsc glowna postacia. Jezeli glownej postaci nie bedzie mial, lub nie bedzie przekraczala 55lvl'a to jest to na 100% oszust lub allegrowicz i nalezy z takim zerwac kontakt i jak najbardziej oczernic jego pozycie uzywajac forum lub chociaz wolacza.

2.Takie same kroki nalezy podjac jezeli zamyka handel.

3.To ty jestes uczciwy, skoro druga osoba nie chce przystac na twoje warunki to nareczqa. Lepiej zostac tak jak jest niz stracic cos na co pracowales.

@edit

co do trade hacka. Myslicie, ze jakby ktos zaprogramowal takiego hacka, to by go opublikowal? Kazdy kto jest na tyle madry zeby takiego cheata zaprogramowac, na pewno by go nie udostepnial. 99% ludzi uzywajacych hacki to dzieciarnia, dla ktorych pojecia 'uczciwa gra', czy 'swiat poza komputerem' nie istnieja. Wiec - Trade Hack Istnieje ale nie zostal i nigdy prawdopodobnie nie zostanie opublikowany. Kiedys nawet byly z tym filmiki na youtubie. W linkach do downloadu byl keylogger czy inny wirus i autor hacka wzbogacil sie o kilka 15lvli od dzieci neo. ;)

Opublikowano

Niebylo na to niezbitych dowodow, wiec ci nie powiem.

Kolega wyzej wytlumaczyl ci to lepiej, niz ja bym to zrobil .

Przynajmniej 1 Normalny :) lajk

Ten hack nie istniał i nie będzie istniał. Zrozumcie to wkońcu nie ma możliwości ingerencji w handel innego gracza.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
Nareszcie moge pisac... Wiec leca dissy >.< Milego czytania ;3 @Co do mojego wieku to co ci do tego ? Mam te 9 lat no i co mi zrobisz? :< Ja zaczalem sie pluc? czy ty? Ty, ja cie nie wyzywalem od wysokich butow dzieciecych lub kobiecych, wiec japa>.< A z mozgiem to nic nie mam, ale mam watpliwosci co do ciebie : o Kolejny zajebisty, wiedzacy na czym polega TH, ja znam twoje rozumowanie, myslisz ze ten trade hack to nic innego jak dwa handle w grze, Twoj i jego - zjeb... Pisalem juz jednej osobie w tym temacie, ale ty jestes zbyt uposledzony, bo przeczytasz tylko glowny post, bez pozostalych postow i wpieprzasz swoje trzy grosze, wiec prosze ; Gdybys ty mial TH, okradlbys kogos, i ten ktos pytalby sie ciebie jak to zrobiles, to z pewnoscia opisalbys mu co to za program, skad go masz, jak go zrobiles, jak go uzywac, prosze cie, ^^. Te linki, ktore mi podales nie maja nic zwiazanego z tematem, wiec nie mam pojecia po cholere je tutaj wrzuciles. Ty widze nawet porzadnie tematu nie potrafisz przeczytac, poza tym ze nie czytasz postow poprzednikow. Pisalem, ze myslalem, ze to jakis nieogar jest, nieogarnia metina, chociaz moze nie tyle co metina, ale srednich, pomyslal moze ze mam lepsze bony pozostale to mam lepszego, nie znam jego rozumowania, tak samo jak twojego. A i najwazniejsze: TAKICH IDIOTOW JAK TY TO TYLKO WARNOWAĆ!!! AHA My nie jestesmy specami, ale za to ty jestes, podziel sie z nami swoja wiedza, lmao. Tak. Czytaj poprzednie to co napisalem i tak jak mowilem, nie narzucaj mi rzeczy, ktorych nie bylo. Hmm, nie ma dowodow moze dla tego, ze nikt nie jest idiota i nie nagrywa kazdej jednej wymiany? MYSL Aha PLUS! Nie pojawi sie. ;) + Nie tyle hacka, co moze miec jakis sposob dotyczacy zmianek, albo czegos. Wyszlo to niedawno, sa moze pewnie niedopatrzenia. Spieprzaj. Mowilem juz cos na ten temat. Tak. Nie - nie dalem sie 'wyruchac', po raz kolejny, nie wpierajcie mi tego, to jest najlatwiejsze wytlumaczenie z waszej strony ;o, powidzcie cos racjonalnego. Aha, kto mowi ze to byl tradehack ? - mysl. Wiem, napisali mi ze handel prowadze na wlasna odpowiedzialnosc ^^ Nom, jaralem sie takim ribem, ze prze chuj, to musialo byc to !!! Pisalem - to nie to. Jakby mial oszukac, wrzucilby go szybciej, a ja sprawdzalem tego riba jaki byl i byl ten co mi obiecal, nie wymienilem sie z nim poraz kolejny bo wiedzialem, ze z mojego riba stanie sie nowy, zupelnie inny. Ale tego teraz zaluje, moglem wlaczyc szybko frapsa i nagrac to co on wyczynia. :) No. Plus TH byl i bedzie. >.< Dzieki, mam powod do dumy, chcesz wiedziec? poszly teraz 32 bodzie i ribek jest +5. Dokladnie, warnuj ich, wkurzaja mnie w kolko te same odpowiedzi >.<

Łap lajka za to, że uwzględniłeś mnie w cytatach... :P Poza tym troszku musiałeś się z tym napocić... xD

@Top

Pomyślcie jak normalni ludzie... Gdyby takie coś na prawdę istniało to prywatne firmy by załatwiały hakerów, którzy robili by takie cheaty... A ludzie z tych firm po prostu kradliby itemki, a w późniejszym czasie sprzedawali na Allegro np. Jak wiadomo za "Pro Elo Elo" eq można dostać sporą kwotę w zł... A pomyślcie o kilkuset osobach okradzionych i tych itemach... ;)

Wg. waszych opowieści to po prostu żyć nie umierać... Kolega kolegi opowiedział, że się masturbował to wszyscy nagle zaczęli się masturbować... Powtórzę po raz kolejny, że TH i wszystkie pseudo filmiki z nim związane są/były tylko po to aby coś od ludzi wyciągnąć... ;)

Opublikowano

Przynajmniej 1 Normalny :) lajk

Ten hack nie istniał i nie będzie istniał. Zrozumcie to wkońcu nie ma możliwości ingerencji w handel innego gracza.

Widze nie zrozumiales tego co napisalem, pjona.

Yebany Fake ,

TH nie istnieje.

nom

Łap lajka za to, że uwzględniłeś mnie w cytatach... :P Poza tym troszku musiałeś się z tym napocić... xD

@Top

Pomyślcie jak normalni ludzie... Gdyby takie coś na prawdę istniało to prywatne firmy by załatwiały hakerów, którzy robili by takie cheaty... A ludzie z tych firm po prostu kradliby itemki, a w późniejszym czasie sprzedawali na Allegro np. Jak wiadomo za "Pro Elo Elo" eq można dostać sporą kwotę w zł... A pomyślcie o kilkuset osobach okradzionych i tych itemach... ;)

Wg. waszych opowieści to po prostu żyć nie umierać... Kolega kolegi opowiedział, że się masturbował to wszyscy nagle zaczęli się masturbować... Powtórzę po raz kolejny, że TH i wszystkie pseudo filmiki z nim związane są/były tylko po to aby coś od ludzi wyciągnąć... ;)

Kazdy ma swoje zdanie i pozostanie to niezmienne do czasu, gdy ktos opublikuje th, a nikt go nie opublikuje wiec spory beda do grudnia, wtedy swiat wypierdoli w orbite i kij mu z mojego riba :*

@trudno mi sie powstrzymywac od wulgaryzmow, ale jakos mi to idzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...