Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRZELOM ! Trade Hack, halucynacja PL, A moze ISTNIEJE?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuxwa pi3rdolenie mówimy Ci że nie ma takiego programu na handel a Ty swoje że widziałeś.. po prostu dawał parę razy na handel i zamykał aż w końcu dał złego riba a ty wkurzony sytuacją nawet nie zobaczyłeś na tego riba tylko starałeś się dać swojego na handel i akcept

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kuxwa pi3rdolenie mówimy Ci że nie ma takiego programu na handel a Ty swoje że widziałeś.. po prostu dawał parę razy na handel i zamykał aż w końcu dał złego riba a ty wkurzony sytuacją nawet nie zobaczyłeś na tego riba tylko starałeś się dać swojego na handel i akcept

JA PIERDOLE, JESTES JEBANYM TROGLODYTA. Chyba wiem co widzialem i nie wpieraj mi tepaku tego czego nie bylo. JA PIERDOLE, widze wiesz lepiej co zobaczylem i co zrobilem niz ja, idz kurwa do wrozki seramidy i pracuj wraz z nia. SPIERDALAJ.

@Prosze zamknac temat bo nie mam sily juz sie upierac przy swoim.

Opublikowano

Mozg czlowieka jest taki, ze jak na niego dziala stres + ten sam obraz, zapamietuje ten 1 (+9) a gdy koles podmienia riba, mozg Cie dalej oszukuje i widzisz przez pare chwil dalej +9

Opublikowano

Jest na to logiczne wyjaśnienie. Koleś zrobił cie w balona. Zagapiłeś się na coś i dałeś mu tego riba.... Nie ma hacków typu Trade Hack

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Nie ten dział. Napisz do supprotu tylko nie pisz że ma hacki. Pisz że cię oszukał powinni coś z tym zrobić. (na sg wymieniają nie wiem jak na pl).

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Nie ten dział. Napisz do supprotu tylko nie pisz że ma hacki. Pisz że cię oszukał powinni coś z tym zrobić. (na sg wymieniają nie wiem jak na pl).

.napisalem juz wczoraj, czekam na odpowiedz
Opublikowano

Jezu,kolego czekam na odpowiedź, ciekawe co ten team wymyśli, pewnie napiszę,że dałeś się wyruchać jak Polska Tuskowi ale co tam, szkoda,że Suport nie jest taki fajny jak w UK ...

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Nawet jeśli takie coś istnieje, założę się, że ta osoba i tak tego sposobu nie opublikuje. Takie Trade hacki opublikowane to przeważnie kay logger. Lub po prostu zapakowane jakieś gówno.

Mnie kiedyś w inny sposób załatwili. I odkupiłem swojego riba po okazyjnej cenie :D

Opublikowano

Nie bardzo zrozumiałem o co chodziło z tym że miał takie same bony czy coś.Napisz to jeszcze raz jak możesz.Jak wyżej pisałem,taki rib prawdę mówiąc (ten który posiadałeś na początku) To nie jest jakiś majątek,myślisz ze koleś ryzykowałby ujawnienie i kradłby go TradeHackiem,skoro wokół jest pełno lepszych itemów ? (W nazwie tematu masz coś o TH)

Pomijając już to że TradeHack istniał tylko na privy hamachi,i nie działał tak jak to sobie wyobrażacie.Moim zdaniem jest tak,jak pisałem już wyżej,żaden przełom ;)

@ Edit,co do supportu,oni Ci nigdy nie pomogą w tego typu sprawie.Sporym przełomem jest to,że starają się odzyskiwać konta,a i to z marnym skutkiem.Na takie coś otrzymasz jakąś standardową formułkę,jaką odpowiadają na większość wiadomości.

Opublikowano

Tak jak @up polski support nic robi.

W ogóle cała administracja polskiego Metina to jedno wielkie gówno.

Przyjdą, zmienią się w kowala, narobią szumu jacy są fajni itp i sobie pójdą.

Ja bym wszystkich wy*ierdolił i na nowo zebrał ekipę.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego upieracie się przy tym że trade hack nie istnieje.

Otóż powiem wam że mało wiecie i mało widzieliście w swoim "metinowym życiu".

Trade hack jest, był i będzie ale nikt go nie udostępni, gdyż dziura została by szybko załatana przez GameForge.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Tak , tak TH nie istnieje Wiem że napewno kiedyś th istniał ponieważ moich 2 kolegów zostało okradzionych :)

Pokazał na s3 ( Obsydian) ekwipunek jakiemuś ninji nick miał cos w stylu "ZABIJAKA"

i co :) skończył gre przez tego debila zawinął mu eq. :)

Tak samo kumpel 57(Ninja) rozmawiał z jakąś ninja ona pokazała mu eq i powiedziała żeby on pokazał i zamknęła handel,otwarła znowu.Wystawił eq i co ? Też po tym skończył gre :)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego upieracie się przy tym że trade hack nie istnieje.

Otóż powiem wam że mało wiecie i mało widzieliście w swoim "metinowym życiu".

Trade hack jest, był i będzie ale nikt go nie udostępni, gdyż dziura została by szybko załatana przez GameForge.

Skąd taka pewnośc?

Może jakieś dowody,bo tak pisać to każdy może.Nie ma takiej możliwości TradeHack Nie istnieje,gram długo i nigdy się z takowym nie spotkałem.Zobaczę to uwierzę ;) (I nie chodzi mi o ustawiane Filmiki na YouTube z kolegą który akceptuje z drugiej strony ...)

Opublikowano

Dowódu nie mam ponieważ to sie dzieje tak nagle dasz handelek i ni ma eq :) Nie wiem czy teraz aktualnie istnieje th ale napewno istniał :) na PL :)

aa w metina gram od 2008 :) więc raczej znam sie na tej grze

Opublikowano

No niestety,ale to że grasz od 2008 roku nic nie świadczy.TradeHacka na PLu nie było,powiedz mi czemu sądzisz inaczej.To jest zwyczajnie niemożliwe,serwery byłyby sparaliżowane,każdy bałby się handlować.

Opublikowano

Wierzycie w bajki, to, że dajecie się oszukać na handlu nie oznacza, że ktoś od razu ma th. Gdyby to była prawda, to koleś po prostu dałby handel i eq by ci zniknęło, a jak widzisz, dawał ci w kółko na handel tego dobrego riba, po chwilce wyłączał, aż w końcu dał słabego ribka, a ty szybko akceptowałęś ;)

Opublikowano

No niestety,ale to że grasz od 2008 roku nic nie świadczy.TradeHacka na PLu nie było,powiedz mi czemu sądzisz inaczej.To jest zwyczajnie niemożliwe,serwery byłyby sparaliżowane,każdy bałby się handlować.

Były to pojedyńcze przypadki, gdy okradli moich kolegów to eq pokazywałem w tobole :) Nie mówie że coś takiego działa,ale napewno DZIAŁAŁO!

Opublikowano

Były to pojedyńcze przypadki, gdy okradli moich kolegów to eq pokazywałem w tobole :) Nie mówie że coś takiego działa,ale napewno DZIAŁAŁO!

Srało a nie działało, jebnij sie w łeb kolego. Ale szacun, dobry towar palisz.

Czekam na %

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...