Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][NO-WL][BEZ PREMIUM][FRAKCJE] CRAFCIARZE JEDYNY TAKI OGARNIĘTY SERWER FRAKCJE!

RealCraftServer

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fajny serwer? :D

• Tak, fajny
      17
    • taki sobie :P
      8
    • Nieee
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam admini nie przyjemni i nie pomocni bynajmniej ten Komar chyba uważa się za władce i pana osobiście grałem ale straciłem ochotę już tu grać, skoro admin nawet nie potrafi pomóc i NIE CHCE bo nawet pisząc do niego kilka razy kilka dni o tym samym błędzie i tak to olewa.

Opublikowano

Nie polecam!

- Admin nie ogarnia,

- Wszystko do dupy...

Niezla opinia...

Ciekawe co oznacza te wszystko do dupy, nie wiedziales jakie znaleźć argumenty, zeby nie polecać to napisałes wszystko do dupy?

Żałosne...

Opublikowano

@UP

Napewno nie zagram.Administrator samolubny , mało informacji nie można się niczego dowiedzieć , napewno nie jest najbardziej ogarniętym serverem frakcje chociaż na niego nie wchodziłem widać to odrazu :).Takie z was ogary to może zróbcie LUB wgrajcie mod na wojny czy coś takiego może polepszy samoocene servera wszyscy mówią że jest fajny bo pograją 5 min.Fajny server zależy od Administracji. Mimo że mi sie nie podoba (Polecam) chcecie to grajcie , może server jest fajny tylko ja o tym nie wiem . :)

@REF

­SwagZiggs_eune_105_0.pngBądź jak master, zostań ninją

Opublikowano

Polecam. ;)

Bardzo fajny serwer. Ogarnięci admini, ładna mapka, brak bugów, mili gracze.

ahahahaha "brak bugów" tego bym niepowiedzial na kazdym serwie sa bugi wiec widac ze jakis kolega napisal zaraz ten komentarz
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...