Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][NO-WL][BEZ PREMIUM][FRAKCJE] CRAFCIARZE JEDYNY TAKI OGARNIĘTY SERWER FRAKCJE!

RealCraftServer

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fajny serwer? :D

• Tak, fajny
      17
    • taki sobie :P
      8
    • Nieee
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi mi o to ze co chwile refresh dajesz i poco ci te posty np ja napisze

Super Serwer

To ty odpowiesz zawsze

Thx staramy sie

Oto mi chodzi I Przestan SPAMOWAC !!!!!

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@UP

To, ze w ten swoj pojebany ostatni post edytujesz = refresh co 5 sekund + piszesz że on spami?ON PISZE PRAWDE, kurwa debile everywhere

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

OOO Widze ze juz znalazl bugowanie na refresh co chwile bedzie edit Juz zgloszono Dziwie się ze admini jescze tego tematu nie zablokowali

Mrostry0407 ten post

To, ze w ten swoj pojebany ostatni post edytujesz = refresh co 5 sekund + piszesz że on spami?ON PISZE PRAWDE, kurwa debile everywhere

To swieta prawda

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Zal mi cie poprostu co chwile refresh robisz i mowisz ze to my spamujemy a tak wgl to ty spamujesz narobiles 84 posty na 1 temacie to rekord jakis

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

NIE WŁAŹCIE NA TEJ CHUJOWY SERWER. admin rozdaje vipy za dobre opinie... administracja nic nie ogarnia.

Pytam się grzecznie gdzie jest moje eq z 20 razy później napisałem "kurwa" i mnie zbanował... Koleś gada o waleniu konia i nic...

Jest 100 gildii wszyscy diax eq wgrali anty x-reya po 2 dniach serwera...

NIE POLECAM

p.s

na mpcforum mają z 10 takich tematów...

Opublikowano

Zapraszam

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/742849-wanap-craft-dedyk-247-40-slotow-freebuild-rekrutacja-otwarta-swietne-budowle-no-premium-zapraszam/"]http://www.mpcforum.pl/topic/742849-wanap-craft-dedyk-247-40-slotow-freebuild-rekrutacja-otwarta-swietne-budowle-no-premium-zapraszam/[/url]

Moim zdaniem najleprzy serwer FreeBuild.:)

Opublikowano

OMG Jescze troche i na tym temacie wiecej post odemnie zrobisz a co do serwera to mam ponad 13swiadkow ze dajesz vip za dobra opinie a nazwa serwera sciagnieta wiesz co mnie dziwi ?? ze gdzies 7 mieh temu mój kolega mial serwer o identyczna nazwe

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...