Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][NO-WL][BEZ PREMIUM][FRAKCJE] CRAFCIARZE JEDYNY TAKI OGARNIĘTY SERWER FRAKCJE!

RealCraftServer

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fajny serwer? :D

• Tak, fajny
      17
    • taki sobie :P
      8
    • Nieee
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykro mi ale muszę powiedzieć, że server mi się nie podoba, i wszystko dzięki graczom, którzy zapraszają do gildii i nagle usuwają cię z niej i zabijają a ty nie możesz się nawet obronić... Według mnie powinna zostać nałożona blokada na wyrzucanie gracza z gildii w tym samym dniu, w którym został przyjęty, lub skarga na ów gracza i banicja. Mam nadzieję, że moje słowa zostaną wzięte pod uwagę i zostaną podjęte odpowiednie środki.

Opublikowano

według mnie server nie fajny ponieważ są miliony takich

żeby sie wyróżniać wgrajcie jakieś pluginy np.

mcmmo

mob arena

magic itp.

---Praca nad sygnaturą w toku---

Opublikowano

Uzbierałem ładnie sobie surowców, różnych itemów, ide na warp masarnia, żeby uzupełnić żarełka, a tu co ? kuXXX padłem.. a dlaczego ? bo admin nie ma mózgu i calej masarni nie zmienil flagi pvp... total negative, stracilem tylko czas.

Opublikowano

@ref.

Sorry,jeśli Ty zwracasz uwagę ludzią że nabijają niepotrzebne posty tutaj pytając się Ciebie o szczegóły a sam robisz refresh niemalże co 3 godziny to...ehh szkoda komentować.

Co do serwera to lipa,dzieci tylko czekają aż początkujący wyjdzie ze spawnu żeby Cię zabić.Lagi także dokazują w niektórych momentach (Sprzęt mam dobry więc nie pieprz mi że to wina mojego sprzętu).Korytarze zakręcone,widać że ktoś na xrayu latał...Oszczędze dalej sobie uwag na temat tego serwera bo to dno i szkoda moich słów na niego...

Zaraz pewnie odpowiesz na moją krytykę wyzywając mnie lub żebym się ogarnął (Nie nie potrzebuje się ogarnąć).Ocenianie serwera to nie tylko pozytywne głosy,a to że ktoś powie że serwer jest taki nie znaczy że masz go tutaj przezywać lub pisać żeby się ogarnął.Każdy ma własną opinię na temat serwera,ja ją wyraziłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...