Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Rozpierdol ! Server typu Kwadratowaa masakra ! PVP : ON | LWC

HMsysOF1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale muszę powiedzieć, że admini na tym serwerze świetnie sie bawią naszym kosztem latają za każdym graczem i rzucają w niego potkami tak długo aż nie skończą mu się życia. Gratuluje...

Opublikowano

Nie rozumiecie że cheater rozwalil mape i musialem zrobic backup'a ! i na chwile dalem inna mape !

Ja to rozumiem ale to nie zmienia faktu ze dałeś kilku graczom op a oni zaczeli robić miazgę przez co nie można było się cieszyć tym co było. A jak już się bierzesz za coś takiego to prosił bym Ciebie, abyś pilnował porządku, bo przez to co się działo mam teraz złe zdanie na temat tego serwera. Co nie znaczy, że nie mam już ochoty na nim grać :P Jak wszystko wróci do normy chętnie zagram :)

Opublikowano

Imie: Marcin

Nick z gry : Ruinir

coś o sobie: Lubie MineCraft'a, jestem ogarnięty i lubię wspólną grę :)

Dlaczego chcesz zagrać?: Chciałbym sobie pograć z kimś na takim serwerze jak kwadratowa masakra ( na czymś podobnym ), chce poznać nowych ludzi i świetnie się z nimi bawić :)

Opublikowano

Imie: Patryk

Nick z gry : Runos

coś o sobie: Bardzo lubie gry Sandbox`owe I duzo siedzę przed komputerem ;)

Dlaczego chcesz zagrać?:Bo lubie serwery survival gdzie ejst malo cheaterów i gra jest uczciwa:D

Opublikowano

Imie: Karolina

Nick z gry : CherryCrazy

coś o sobie: Jestem miła i nie mulę o itemy

Dlaczego chcesz zagrać?: Bo szukałam serwera tego typu i znalazłam ten :)

Opublikowano

Nick z gry :GavinoFree

GG:35861225

Napisz coś o sobie:Nazywam się dawid lubię grać w piłkę nożną i w minecrafta ,cs1.6

Dlaczego chcesz zagrać?:Ponieważ zawsze chciałem zagrać na u skkf'a ale nigdy nie byłem tak popularny

podanie x3

Opublikowano

Nick z gry :GavinoFree

GG:35861225

Napisz coś o sobie:Nazywam się dawid lubię grać w piłkę nożną i w minecrafta ,cs1.6

Dlaczego chcesz zagrać?:Ponieważ zawsze chciałem zagrać na u skkf'a ale nigdy nie byłem tak popularny

podanie x3

Gdzie widzisz na przykladzie podania gg ?

http://www.mpcforum.pl/topic/726029-kwadratowy-rozpierdol-typu-kwadratowa-masakra-survival-dedyk-wl-pvp-premium-lwc/#entry5252529

TU ZOSTAŁ PRZENIESIONY TEN TEMAT !!!

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...