Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Rozpierdol ! Server typu Kwadratowaa masakra ! PVP : ON | LWC

HMsysOF1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imie:Paweł

Nick z gry :Rebuck

coś o sobie:Dobrze ogarniam minecrafta gram w minecrafta od Alpha 1.0.4 i bardzo chciał bym zagrać na takim właśnie serwerze

Dlaczego chcesz zagrać?:Szukam serwera typu kwadratowej masakry i myśle że będzie to jeden z lepszych serwerów

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie:Piotrek

Nick z gry :MineQuattro

coś o sobie:Jestem już ostatni rok w gimnazjum gram w minecraft prawie od samego początku uczę się tak średnio xD

Dlaczego chcesz zagrać?:Chciałbym znaleść nowe znajomości i pograć z fajnymi ludźmi :D

Opublikowano

Imie: Adam

Nick z gry : Mortius

coś o sobie: Lubię gry komputerowe i same komputery interesuję się też muzyką i nagrywaniem.

Dlaczego chcesz zagrać?: Zawsze ciekawiły mnie tego typu serwery a ponieważ nie miałem jeszcze okazji na żadnym zagrać to mam nadzieję, że chociaż na ten się załapię. Dzięki za przeczytanie Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Imie: Alexandra

Nick z gry : MowMiDobrze

coś o sobie: Jestem Aleksandra, mam 15 lat. Myślę, że reprezentuję sobą jakiś poziom. Nie lubię mieć do czynienia z osobami niekulturalnymi czy hamskimi.

Dlaczego chcesz zagrać?:Szukam serwera do gry, zabijania wolego czasu i kilku let's play. :)

Opublikowano

Imie:bartek

Nick z gry: tiszka10

Coś o sobie:bardzo lubie minecraft oraz kwadratowa masakre .nielubie jak ktos pszeklina i jak uwaza sie za lepszego

Dlaczego chcesz zagrac: Chcialbym zagrac na serwerze typu kwadratowa masakra

Opublikowano

Imie:Dominik

Nick z gry : MrVisionPl

coś o sobie: Chodze do Technikim Informatycznego, interesuje sie komputerem, grami itp...

Dlaczego chcesz zagrać?: Poniewaz od dlugiego czasu szukam serwera na ten sam typ co MASAKRA

Opublikowano

HMsysOF

D33mon0

zino645

zin0645

salwadoreek

serusssmc

duke

ziolo231pl

mrdav0rak

jjaymon

ejlakus_999

rebuck

mineqattro

DODANI !!! WLASNIE DODAJE INNYCH !

xxx

Opublikowano

Imie:Gabriel

Nick z gry :Decoy

coś o sobie:jestem ogarem i nie jestem samolubem

Dlaczego chcesz zagrać?:podobaja mi serewry tego typu

Opublikowano

mortius

mowmidobrze

DODANI !!! INNI NIE ZOSTALI PRZYJĘCI CZEKAMY NA INNE PPODANIA !

Uwaga serwer startuje za 10 min

Server wystartowal !!!!

xxx

Opublikowano

Imie:Tomasz

Nick z gry :Masiher

coś o sobie:jestem graczem minecrafta poprostu,jestem ogarniety oraz kocham rtsy :Ppozatym interesuje sie informatyka i samochodami :P(I LOVE BMW)

Dlaczego chcesz zagrać?:pierwszy raz widze taki typ serwera co mnie zaciekawilo:)

Ps: mam nadzieje że dodasz ;P

Opublikowano

Imie:Dominik

Nick z gry : MrVisionPl

coś o sobie: Chodze do Technikim Informatycznego, interesuje sie komputerem, grami itp...

Dlaczego chcesz zagrać?: Poniewaz od dlugiego czasu szukam serwera na ten sam typ co MASAKRA

Opublikowano

Kwadratowy Rozpierdol !

Siemanoo ! serdecznie zapraszam do pisania podań , na serwer typu kwadratowa masakra !

Serwer on ! :D

Start servera o godz : 17:00 dnia 14.wrzesień.2012

Server dedykowany , CraftServe , Non-Premium

Wzór Podania :

Imie:

Nick z gry :

coś o sobie:

Dlaczego chcesz zagrać?:

IP : masakra.csrv.pl Lub s19.csrv.pl:10308

UWAGA ! naduzywanie pvp grozi banem ! Pvp uzywamy tylko w czasie jakiejs wojny !

Imie:Kuba

Nick z gry :JJayklocek

coś o sobie:Jestem na codzien ogarniętym człowiekiem , Zdarzają mi się dni , kiedy jestem strasznie rostargniony , lubie grac w nogę , I minecrafta :D

Dlaczego chcesz zagrać?:Bardzo lubię u różnych youtuber'ów serie z tej mapy , i chcialbym dołączyć

Opublikowano

Imie: Dawid

Nick z gry : Topola

coś o sobie: Interesuje się muzyką typu rock i metal. Gram na gitarze. Jestem koleżeński i ogarnięty : D to chyba na tyle no bo po co Ci więcej informacji o mnie ? ;x

Dlaczego chcesz zagrać?: ponieważ podoba mi się idea serverów typu kwadratowa masakra :>

Opublikowano

Imie:Przemek

Login: Przemas

coś o sobie: chodze do liceum lubie pograc w fife ,metina i minecrafta

dlaczego...: nudzi mi sie i chciałbym z kims pograc i pobudowac wspólnie licze na dobry fun ;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imie: Olivia

Nick z gry : Koko

coś o sobie: Chodzę do 3 gimnazjum , lubię w wolnym czasie pograć w minecrafta , fife.

Dlaczego chcesz zagrać?: Serwer wydaję się być bardzo fajny . Chce zagrać na czymś typu kwadratowa masakra .

Opublikowano

MrVisionPl

Masiher

DODANI !!! CZEKAMY NA INNE PODANIA !

Nie dodało mnie do Wh. Czy dobrze wpisałeś mój nick? "MrDv0rak" (To "0" to Zero, a nie "O" Jak w Alfabecie).

518831445005751729602.png

Opublikowano

Imie: Łukasz

Nick z gry : zielu71

coś o sobie: chodzę do 2kl technikum mechanicznego, interesuje sie pilka nozna i motoryzacja, kumple mowia ze jestem "chory" i w wolnych chwilach dla zabicia czasu gram w mc oraz nieraz nałogowo w fife, a czasu troche mam ;)

Dlaczego chcesz zagrać?: bo szukam czegos takiego, najwazniejsza dla mnie sprawa to to ze nie nawidze jak ci ktos piszczy do mikrofonu, mam na mysli dzieci 10/14 lat ktore jeszcze nie przeszly mutacji. wole pograc z gronem 16/19 lat :)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Imie:Arkadiusz

Nick z gry :arkadiusz1117

coś o sobie:Lubie grać na takich serwerach, jestem ogarniętym kolesiem, i pomagam innym.

Dlaczego chcesz zagrać?:Serwer zapowiada się zaje..... więc chce na nim grać lubię miłą atmosferę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...