Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kwadratowa masakra xD

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: AuDuMeK

Imię: Sebastian

Staż w mc: hoho. od alphy

Coś o sobie: Lubie grac w pilke nozna jestem w 3 gimnazjum ( nie w Polsce) . Chyba tyle.. ;P

Dlaczego akurat nasz serwer?: Poniewaz zainteresowala mnie ta zapowiedz. I chetnie pogram ze starszymi ode mnie osobami.

;)

1368221913u387138.png

Opublikowano

Nick:KruczyKruk

Imię:Robert

Staż w mc:od 1.3

Coś o sobie:Mam na imię Robert co już mozna zauważyć :D Lubię mleko grafike komp i gry komp. Tworzę super budowle na sposób co przyjdzie mi do głowy.

Dlaczego akurat nasz serwer?:Sprawdza każdy serwer jaki tutaj się pojawia a ten wydaję mi się być jednym z lepszych :D

Opublikowano

Nick: MrSzejk

Imię: Artur

Staż w mc: Gram w mc od bety 1.3

Coś o sobie: Lubię grać w MC oraz siedzieć na MPC

Dlaczego akurat nasz serwer?: Szukałem podobnego serwera do KM oraz miłej atmosfery

Opublikowano

No przydałoby się znaleźć sponsora lub kogoś kto byłby w stanie wspomóc serwer xD

serwer mimo ze ma 20slotow utrzyma bez lagów nawet 30 wiec raczej zrobię tak że nawet jak jest 20/20 osób (full serw) to można dalej wbijać i będzie np. 25/20 osób na serwie:D

Opublikowano

Nick: SynekMTG

Staż w mc: Od 1.5

Coś o sobie: Nie chce mi się nic pisać i tak nie mam co :>

Dlaczego akurat nasz serwer?: Szukam jakiegoś fajnego serwer do popykania.

Btw. mogę zostać budowniczym jeśli będzie wam potrzebny.

Opublikowano

Nick: Bartolomojs

Imię: Bartek

Staż w mc: Sporo, przynajmniej z 1.5roku w to gram

:)

Coś o sobie: Chodzę do 3 klasy liceum, lubię grać w siatke i piłkę nożna. Ogólnie lubie komputery, lubie w nich majstrować.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Szukam Takiego servera.

Opublikowano

Nick:MineQuattro

Imię:Piotrek

Staż w mc:już długo od alphy 1.2.6

Coś o sobie:Jestem w 3 gimnazjum w miarę dobrze sie uczę jestem raczej niski przyjacielski i nie szukam z nikim zwad ale jak o coś walcze to nie przegram nagrywam na yt :D

Opublikowano

Nick:Orizinis

Imię:Rafał

Staż w mc:od 1.2_02

Coś o sobie:miły, lubię współpracę, derp

Dlaczego akurat nasz serwer?:szukam dobrego serwera

Opublikowano

Nick: Zajac__PL

Imię: Damian

Staż w mc: od 1.5

Coś o sobie: Mam na imię Damian, mam 18 lat, chodzę do technikum. Moją wielką pasją jest piłka nożna, interesuję się nią od dzieciństwa. Do niedawna trenowałem w klubie, ze względu na małą ilość czasu musiałem zrezygnować. Nagrywałem let's play'e z różnych gier na YT, jednak moje konto miało tyle ostrzeżeń itp. że postanowiłem zacząć od nowa. Na razie szukam inspiracji do kręcenia czegoś. Jeśli dostanę się na serwer to napewno będę z niego nagrywał materiały :)

Dlaczego akurat nasz serwer?: Spodobał mi się pomysł serwera typu Kwadratowa Masakra skkf'a . Brak zbędnych pluginów, poprostu survival. Szukam serwera z miłą atmosferą, mam nadzieję, że tutaj taka panuje :)

Opublikowano

Nick: Europejczyk

Staż w mc: od maja 2011

Coś o sobie: Na imię mam Sebastian, mam 16 lat, chodzę do technikum handlowego

:) W Minecrafta gram już myślę że spory okres czasu. Premium mam dopiero od stycznia. Jestem miły, przyjacielski i lubię pomagać innym.

Myślę że nie ma ze mna nigdy problemów ponieważ w każdej sytuacji potrafię się zachowac.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Spodobał mi się sam pomysł serwera. Szukam miejsca w minecrafcie gdzie będę mógł spędzić miło czas

Opublikowano

Nick:Matela12

Imię:Kamil

Staż w mc: 1.1 Beta

Coś o sobie: Uwielbiam szkicować także jestem osobą kreatywną. Mieszkam w Białymstoku.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Polecił mi go kolega Strut

Opublikowano

Witek 17

Nick Rychu

Imie Piotr

Team speak ;] ​skype jest dla słabych

staż w mc ok 1.5 roku

coś o sobie:hm nie wiem jestem kucharzem zwykłym i lubię grac w mine może uda się coś zdziałać zobaczymy

pozdrawiam Rychu

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Hah gram na tym serwie i bana dostałem bo 2 życia straciłem. Wpłaci ktoś na mnie 2 diaxy, żebym mógł grac :>?

Opublikowano

Nick: chmureg

Imię: Piotrek

Staż w mc: od roku

Coś o sobie: Jestem spokojnym i sympatycznym czlowiekiem. Lubie gry komputerowe i pilke nozna. Uwielbiam grac na serwerach takiego typu oraz na serwerach na ktorych rozmawia sie przez skype ;D. Nie lubie noobow, grieferow oraz ludzi z dziecinnym glosem. Mam w miare ogarniety i meski ;D glos.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Bo nieźle się zapowiada i nie będzie na nim żadnych nieogarniętych osób (przynajmniej mam taką nadzieje).

Opublikowano

Chmureg, Rychu, Matela12 i Europejczyk Dodani życzę miłej gry :)

Juz mozesz wejsc normalnie plugin LifeMc zostal chwilowo usuniety :) z powodu lekkiego bugu :) jak naprawie to moze dodam go znowu

Opublikowano

Piszę podanie za kumpla, ma on problem z zalożeniem konta Na MPC.

Nick:Misi12

Imię: Michał

Staż w mc: od 1.6

Coś o sobie: Jestem ogarniętym graczem, broń boże nie Griefuje. Potrafię utrzymać kulturę osobistą na wysokim poziomie. Znam podst. zasady ort. Z chęcią będę pomagał innym w razie ich potrzeby :)

Dlaczego akurat nasz serwer?: Chciałbym pograć na takim serwerze. Czemu akurat wasz? Mój kumpel (SpeedXP13) szepnął mi o was, że jest u was bardzo fajnie. ;p

Opublikowano

Nick:Amoss1995 (no-premium ;[)

Imię:Artur

Staż w mc:około 2 lata

Coś o sobie:yy coś o mnie mam 17 lat ale przez mikro wydaje się że mniej nwm czemu ;p chyba taki głos mam ;p i własnie szukam taki serwer jak kwadratowa masakra raczej jestem miły i szybko się zaprzyjaźniam ;p i to tyle o mnie ;p

Dlaczego akurat nasz serwer?:właśnie szukam takie serwa ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...