Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kwadratowa masakra xD

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:dog123456

Imię:Jakub

Staż w mc:od 1.2 Beta

Coś o sobie:Szukam serwera jak ten myślę ze będzie to super sprawa zagrać na nim :>

Jestem ogarnięty nie bluzgam i mam 100% ortografie

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie konfiguruje już pluginy :) jak skończę to podam ip i napisze tutaj nicki tych którzy się dostali :) na wl

PvP będzie off, jeśli chcecie żeby było on piszcie to może włączę

Rekrutacja na Moderatorów cały czas on

Opublikowano

Nick: Topola

Imię: Dawid

Staż w mc: od alpha 1.2.6

Coś o sobie: Chodzę do liceum. Interesuję się muzyką typu rock i metal. W wolnych chwilach lubię pograć na gitarze albo wyjść z kumplami

:D no i oczywiście pograć w mc. :>

Opublikowano

Imie:Adam

Nick z gry :pdrv

coś o sobie: Gram od bety 1.6.6. Jestem ogarniętym graczem. Lubie grać w minecrafta w wolnym czasie.

Dlaczego chcesz zagrać?:Lubię servery tego typu. Oglądam cały czas kwadratową masakre i wiem o co chodzi. (nie grifuje)

Kolega

Imię:Daniel

Nick z gry: PolskiVenom

coś o sobie: Gra od bety 1.6.6. Gramy w minecrafta dla zabawy.

Dlaczego chcesz zagrać: Chcemy razem zagrać i pobudować. Wiemy o co chodzi i nie będziemy grifować.

Opublikowano

ip serwera: s24.csrv.pl:60573

ip TeamSpeak3: 188.165.154.197:6310

osoby które się dostały na wl to: MineQuattro, TheBobu13, Alanek, Viktor11PL, _Mixxu, Ziolo312PL, Orzeszek101, Janbo, dresuNOK, WhetWhat, Nokitiab, MineLap, xxseba, PustyB, Zielu71, TheYunnan, Przemas, SpeedXP13, Duke, samekun2, djadam5, ZycholeQ, Naklo, Exodeux, Jestemmadry123, MrNumereks, BaltazaRs, dog123456, Topola, pdrv, PolskiVenom.

Po 1 wejściu na serwer zróbcie reloga żeby wam itemy nie znikły :) mam nadzieje ze będziecie przestrzegać regulaminu, będzie naprawdę miła atmosfera jak i gracze :)

Rekrutacja cały czas otwarta wiec zapraszam do pisania podań.

Opublikowano

Zapraszam do pisania podań bo naprawdę brakuje was na serwerze już panuje miła atmosfera ale może być zawsze jeszcze lepsza i to właśnie dzięki wam :)

Opublikowano

Nick: Orfeal

Imię: Marcel

Staż w mc: Od wersji 1.5

Coś o sobie: Myśle że jestem miłym i przyjaznym człowiekiem . Lubie grać w siatkówkę ( juz 7 lat to będzie) . W październiku rozpoczynam studia na UMCS w Lublinie.

Opublikowano

Nick: hris7ow

Imię: Adrian

Staż w mc: coś około roku.

Coś o sobie: Uważam, że jestem osobą przyjazną. Wiem na czym polega współpraca, i nie mam problemów z poprawną komunikacją między mną a innymi graczami.

Opublikowano

Wiek : 14,tak wiem "14" a podane było żeby mieć min "15". Jestem jednakże ogarniętym chłopakiem z poczuciem humoru.

Poprawnie władam językiem polskim i nie popełniam większych błędów językowych czy ortograficznych ;)

Nick : MediuM

Imię : Mateusz

Staż w Minecrafcie: Od Wersji Beta 1.4 ;)

Coś o Sobie: Potrafię pomagać,nie kłócę się z graczami.Polegam na współpracy,myślę że jestem osobą przyjazną.

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

No to Gramy ;p

Nick: TheBobu13

wbrew pozorom 13 to nie moj wiek lecz szczesliwa liczba -.- ;d

Opublikowano

Nick:GavinoFree

Imię:Dawid

Staż w mc: od 1.6.1

Coś o sobie: Nazywam się Dawid lubię grać w piłkę nożna jestem miły a także ogarnięty

Opublikowano

Nick: Strut94

Imię: Mateusz

Staż w mc: Od 1.4

Coś o sobie: Nazywam się Mateusz. Mieszkam w Białymstoku, zawsze marzyłem o takim serwerze jak ten. Jestem miły, ogarnięty oraz trochę nie śmiały :)

Opublikowano

Dlaczego dostalem bana ;> Za to ze sie bronilem przed zapalniczka gdy mialem 0.5 serca?

Edit: Aha teraz za smierc jest ban czy cos?

Nie dostales za to ze sie broniles lecz za lawe ... i trollowanie ;)

Opublikowano

Hmm za trollowanie powiadasz. Za to ze na wlasna odpowiedzialnosc zgodziles sie abym cie teleportowal. A za jaka lawe za ten obsydian chcialem go wykopac czy moze za to ze cie zabilem gdy mnie goniles z zapalarka w reku gdy mialem 0.5 serca ;p

Opublikowano

Nick: woja33

Imię: Wojtek

Staż w mc: uuuu...od początku :>

Coś o sobie: Chodzę do trzeciej klasy gimnz, jestem dość niski ale silny

:D. W szkole uznawany jestem za komika, i mimo, ze nie miałem jeszcze mutacji

(nie wiem jakim cudem -.-) to jestem bardzo ogarnieta osoba :D. Moim hobby jest tworzenie muzyki, tworze ją na komputerze jak i

uzywam dosc zaawansowanego sprzętu :) PS. Jestem nieco przewrażliwiony na punkcie języka polskiego. (pisowni jak i wymowy -.-)

Opublikowano

Nick: sitekcs

Imię: Wiktor

Staż w mc: 2 miesiące po wydaniu mc alpha

:)

Coś o sobie: Jestem typem jajcarza lubie rozluźnić atmosfere nie jestem fanem budowania lubię pochodzicz kimś po jaskiniach czasami coś nagrać, nagywam serie lets play od niedawna - niedługo skończe lp sniper elite v2, jezeli mi sie spodoba serwer i poznam fajnych ludzi pewnie nagram jakąś serie

;)

Opublikowano

Nick:mamaraga

Imię:Dawid

Staż w mc: od wersji 1.5_0.1

Coś o sobie: Jestem graczem pomagającym.Nie stwarzam problemów, próbuje je rozwiązać.Jestem miły, kulturalny. Nie toleruję chamstwa.Mam nadzieję,że gdy dołączę do gry, będę się dobrze bawił

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...