Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kwadratowa masakra xD

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: PustyB

Imię: Krzysztof

Skype: Posiadam lecz jest problem bo mincra nie mam i wiem ze w wymaganiach pisze ze micro potrzebne , lecz moze jakis wyjatek zrobisz?

:D ( skpe Affgan1993 )

Staż w mc: Od beta 1.3_01

Coś o sobie: Hmm . Nie bede sie rozpisywal bo wyzej napisalem juz , tak wiec po prostu lubie minecraft...

Opublikowano

Nick: PustyB

Imię: Krzysztof

Skype: Posiadam lecz jest problem bo mincra nie mam i wiem ze w wymaganiach pisze ze micro potrzebne , lecz moze jakis wyjatek zrobisz?

:D ( skpe Affgan1993 )

Staż w mc: Od beta 1.3_01

Coś o sobie: Hmm . Nie bede sie rozpisywal bo wyzej napisalem juz , tak wiec po prostu lubie minecraft...

Mikrofon jest potrzebny żeby potwierdzić wiek :)

Opublikowano

Bez mikro tez będę przyjmować ale tylko jeśli ktoś zna ortografie :)

Dodałem do prezentacji mini regulamin

Przewidywany start serwera: Jutro :)

Opublikowano

Nick: zielu71

Imię: Łukasz

Staż w mc: od wersji 1.2

Coś o sobie: Chodzę do 2 kl. technikum mechanicznego, lubię motoryzację oraz piłkę nożną, w wolnych chwilach właśnie gram w minecrafta dla odstresowania i poprawienia samopoczucia. Jak kumple to ujęli jestem trochę "chory" ;)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Może być i TS, mam Skype, TS i GG.

Więc mi odpowiada.

56237goku+vs+vegeta_2.jpg Dajcie mi co chcecie, bo to jest nieważne.

Sorry, sygnatura coś nie chce działać.

Opublikowano

Nick: TheYunnan

Imię: Kuba

Skype: Bardziej odpowiada mi TS3/Ventrillo/Mumble ale skype też mam. (kwush3r)

Staż w mc: Od Halloween Update

Coś o sobie: Aktualnie uczeń lo (mat-fiz). Uwielbiam sport szczególnie piłkę nożną. Jeśli chodzi o Minecrafta to szukam ogarniętego serwera na którym będzie można się pośmiać w myślę przyjaznym gronie a z zapowiedzi widzę ,że tak będzie. Myślę że jestem przyjazny i nie sprawiam problemów. W wolnym czasie tworzę strony ,grafikę i animacje.

Opublikowano

Nick:Przemas

Imie: Przemek

staż: 3 miesiace

cos o sobie: Uczęszczam do Liceum do klasy matematyczno-informatyczno-fizycznej . Lubie grać w fife ,metina i minecrafta. Szukam spoko ludzi z którymi bd mógł spędzić czas i pograć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick:SpeedXP13

Imię: Dawid

Staż w mc: od 1.6 :)

Coś o sobie: Lubię grać w MC ;) Często oglądam TV, lubię też słuchać muzyki ;D

Opublikowano

Nick: Duke

Imię:Bartosz

Staż w mc: Coś koło roku.

Coś o sobie: Cześć jestem Bartek, pochodzę z Bydgoszczy, ćwiczę piłkę nożną. Na komputerze siedzę zazwyczaj z 3-5h powinno wystarczyć, oczywiście umiem nawet lładnie budować. Nie są to jakieś "epickie budowle" ale myślę że nie powinny jakoś zaśmiecać mapy najlepiej serwer bez pluginów, co najwyżej ten na życia, nie pamiętam jak się nazywał, LiveMC czy jakoś tak

:)

Opublikowano

nick : samekun2

Imię : Jasiek

Coś o mnie: Mam 14 lat jestem po mutacji ale mój głos dziwnie brzmi przez mikrofon , a poza tym jestem miły pomocny jeżeli chodzi o MC to dośc dobrze znam się na mechanizmach redstonownowych i nieźle buduje.

PS: Mogę pomóc przy konfiguracji serwera bardzo dobrze się na tym znam (sam miałem dedyka :P)

Opublikowano

Nick: djadam5

Imię: Damian

Staż w mc: gram od alpchy tylko nie pamietam jakiej

Coś o sobie: Cześć jestem Damian pochodze z Małopolski lubie piłke nozną i graż w MC chciałbym zagrać na tym servie bo szukam servera z ogranietymi osobami .

POZDRAWIAM

Opublikowano

Nick:ZycholeQ

Imię:Artur

Staż w mc: od 1,7,3

Coś o sobie: Hmmm ... zawsze szukałem tego typu servera jestem zawsze gotow do rozmowy na skype , sojuszu jak i rowniez wojny ^_^

Opublikowano

Nick: Naklo

Imię: Tomasz

Staż w mc: 2 lata

Coś o sobie: Jestem Miłym kulturalnym Chłopakiem któremu sie po prostu nudzi i chce Pobyć w miłym towarzystwie

Opublikowano

Jest jakaś szansa na WL bez mikrofonu ? Czy koniecznie musi być ? ;x

Jeśli znasz ortografię to mikrofon nie jest wymagany :)

Do tych którzy twierdzą że się nie dostali: do nikogo jeszcze nie wysłałem ip serwera ponieważ miałem problemy z internetem :) teraz jest już wszystko w porządku i od jutra można zaczynać ip podam na skype tym co się dostali na wl lub po prostu napisze tutaj :) i sami będziecie mogli sobie sprawdzić czy się dostaliście :)

Jeśli ktoś ma jakieś propozycje co do serwera lub chce zostać Moderatorem (do pomocy w pilnowaniu by przestrzegano regulaminu) proszę o napisanie podania :)

Mój skype: camper.pro2

Opublikowano

Wiek: 13, wiem, że minimum 15, jednakże jestem po mutacji oraz jestem OGARNIĘTY i mam sprawny mikrofon (W naprawie, znam zasady ortografii nawet nie tylko te podstawowe... ;>)

Nick: Exodeux

Imię: Krzysiek

Staż w mc: Od wersji beta 1.6

Coś o sobie: Prowadzę swój kanał w serwisie YouTube, w owej chwili mam 248 widzów, ale ta liczba ciągle rośnie... Dobrze się uczę, jestem ogarnięty.

Aha... Co do pluginów to:

- LifeMC

- LWC

- xAuth

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Jeśli znasz ortografię to mikrofon nie jest wymagany :)

Do tych którzy twierdzą że się nie dostali: do nikogo jeszcze nie wysłałem ip serwera ponieważ miałem problemy z internetem :) teraz jest już wszystko w porządku i od jutra można zaczynać ip podam na skype tym co się dostali na wl lub po prostu napisze tutaj :) i sami będziecie mogli sobie sprawdzić czy się dostaliście :)

Jeśli ktoś ma jakieś propozycje co do serwera lub chce zostać Moderatorem (do pomocy w pilnowaniu by przestrzegano regulaminu) proszę o napisanie podania :)

Mój skype: camper.pro2

okey a myslalem ze siem nie dostalem ;D dobra nie spamuje do zobaczyska jutro (czekam z nadzieja ^^ )

Opublikowano

Nick:Jestemmadry123

Imię:Kacper

Staż w mc:Gram od 1.7.2

Coś o sobie:Lubie grafike mieszkam w Angli jestem ogarniety znam angielski nie przepadam za Freebuildem Lubie bmx-y I pozdrawiam :P

mca.png
Opublikowano

Nick: MrNumereks

Imię: Arek

Staż w mc: od 1.6.6

Coś o sobie: jestem przyjacielski, lubie zartowac (czasami aż za bardzo, ale nie tak zeby kogos zabic

xD), kocham budowac w minecraft, jeżdżę na rowerze. :D

Opublikowano

Nick:BaltazaRs

Imię: Adrian

Skype: Mogę podać na pw : ), Wolałbym TS3 jeżeli da rade : )

Staż w mc: hmm 1.8 myśle ; d

Coś o sobie: Jestem ogarnięty, potrafie się zachować . Pogrywam w wolnym czasie w minecraft !

A co do PvP off : d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...