Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kwadratowa masakra xD

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Dawidek

Imię:Dawid

Staż w mc: około roku.;)

Coś o sobie: Jestem w miarę ogarnięty , lubię pograć w minecrafta , wykazuje się kreatywnością i fajnymi pomysłami. Posiadam mikro + ts3 + skype .;)

:D
  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Czajko

Imię:Kacper

Staż w mc:1 rok

Coś o sobie: Lubię siatkówke i jestem ogarniętym człowiekiem

Pomogłem ?
Zostaw
+ ;) Pozdrawiam !

Opublikowano

Nick: Katahin

Imię: Wojtek

Staż w mc: Od wersji 1.8

Coś o sobie: Siemka jestem Wojtek ale to już wiecie lubię grać w piłke nożna i w gry komputerowe . Jestem spokojny i ogarnięty nie w chodze w konflikty i nie psuje niczego . Lubię czasem trollowac kolegów ;d ale spokojnie na serwie nie bede trollowac ;d

PS:Można dodać plugin na życia ;p

Opublikowano

Nick: Sirentus

Imię: Kamil

Staż w mc: od beta 1.3

Coś o sobie: Chodzę do 2 gimnazjum. Interesuje się piłką nożną, siatkówką, tworzeniem muzyki i gier. Sprawny mikrofon posiadam. Umiem się dogadać z ludźmi. Chciałbym zagrać na tym serwerze

ponieważ nudzi mi się ostatnio a widzę że będą w miarę ogarnięci ludzie

:)

PS. Kiedyś też nagrywałem filmy. Zaprzestałem z powodu braku czasu

;)

sygnazs.png
Opublikowano

Nick: : SerusssMc

Imię: : Robert

:)

Staż w mc: od 1.3 jakoś tak

Coś o sobie: : Jestem ogarnietym graczem grającym w minecrafta interesuję się sportem informatyką

Opublikowano

Nick: Sp00n1k

Imię: Paweł

Staż w mc: 2 Lata

Coś o sobie: Jak można przeczytać nie jestem jakimś "Gimbusem" (bez obrazy dla Nikogo), można ze mną porozmawiać na poważne, a także humorystyczne tematy. Posiadam Ciekawą i (że tak powiem) bujną wyobraźnię budowlaną. Jestem Studentem 3-ego Roku Polityki Bezpieczeństwa (Tak, będę Policjantem), a więc mam bardzo dużo czasu na grę. Interesuje mnie Tuning Samochodowy, Siłownia i Koszykówka. Jeśli wybierzecie mnie jako gracza na waszym serwerze to proszę o kontakt albo na PW, albo na Gadu-Gadu (2183070). Nie wiem co mogę więcej o sobie napisać, ale mam nadzieję że tyle wystarczy.

Opublikowano

Nick:domi123451

Imię:dominik

Staż w mc:1.2.6 alpha

Coś o sobie:Lubie Zelki,jestem Mily I Kreatywny

Brat

Nick:OxygenY

Imię:Eryk

Staż w mc:1.2.6 alpha

Coś o sobie:Mam Na Imie Eryk Interesuje Się Informatyką i Sportem . Bardzo lubię grać w piłkę . Wolny czas poświecam na szperaniu w garażu i graniem na komputerze .

Opublikowano

Nick: pOkeRowy

Imię: Maciek

Staż w mc: Hmm. z tego co pamiętam to już chyba od bety 1.3

Coś o sobie: Siemka jestem Maciek, mam 15 lat i uczęszczam do 3 klasy gimnazjum. Jestem dość kreatywną osobą z opini moich znajomych :D Lubię sport a zwłaszcza siatkówkę oraz piłkę nożną :) Minecraft'a mam już praktycznie w małym paluszku i wątpie że ktoś potrafił by mnie w czymś zagiąć ^^ no może oprócz mechanizmów z redstone, których się teraz aktualnie zaczynam uczyć :) Ale dobra chyba tyle już wystarczy pisania ? :D No i może jeszcze dodam że jestem Ogarniętą i kolerzeńską osobą :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: Eurodos

Imię: Łukasz

Staż w mc: 2 lata

Coś o sobie: koks, uwielbiam tenis, tyle

eurodos.png

Opublikowano

@Jinii dostałem bana nick dog123456

za niszczenie nie niszczyłem tylko budowałem dom i chciałem schody w gore a to było pod domem kolegi wiec prosze o unbana dziekuje

Opublikowano

pod domek TheBobu13 robiles to, a on o tym nic nie wiedzial bo mi to zglosil wiec raczej nie pod domem kolegi

dostaniesz ub ale ostrzegam wystarczy 1 malutka skarga na cb i leci ban.

Opublikowano

pod domek TheBobu13 robiles to, a on o tym nic nie wiedzial bo mi to zglosil wiec raczej nie pod domem kolegi

dostaniesz ub ale ostrzegam wystarczy 1 malutka skarga na cb i leci ban.

Tak wiedzialem o tym lecz dog, nie wiedzialem ze bedziesz mi wchodzil prosto w dzialke -.- miales kopac do gory nic wiecej.. -. -

Opublikowano

Nick: PanPepper

Imię:Kacper

Staż w mc: Od bety

Coś o sobie: Jestem miły, oraz przyjazny szybko się zapoznaje z ludźmi . Mieszkam w Anglii od jakiegoś czasu więc moja ortografia nie grzeszy .. Chodzę do 9 Klasy ( Druga gimnazjum )

Opublikowano

Nick:Roxisska

Imię:Aleksandra, Roksana

Staż w mc:Gram od Classica

Coś o sobie:No co? Jestem kobietą dlatego szanuję czyjeś starania. Nie znoszę gdy ktoś używa cheatów na serwerach, ponieważ wtedy żadna zabawa z rozgrywki. Idę w kierunku Projektantki Wnętrz dlatego moje budowle są staranne i żaden szałas z drabinkami. Bardzo lubię budować Epickie budowle, które mają obwód +400 kratek.

Dlaczego akurat nasz serwer?:Zainteresowała mnie reklama tego serwera... Iż mam 400 widzów na YouTubie i znam Pingwina mogę zaproponować mu wystąpienie tu jako GOŚĆ SPECJALNY.

Nick:Roxisska

Imię:Aleksandra, Roksana

Staż w mc:Gram od Classica

Coś o sobie:No co? Jestem kobietą dlatego szanuję czyjeś starania. Nie znoszę gdy ktoś używa cheatów na serwerach, ponieważ wtedy żadna zabawa z rozgrywki. Idę w kierunku Projektantki Wnętrz dlatego moje budowle są staranne i żaden szałas z drabinkami. Bardzo lubię budować Epickie budowle, które mają obwód +400 kratek. Jakże nienawidzę gdy ktoś używa wulgaryzmów ;/

Dlaczego akurat nasz serwer?:Zainteresowała mnie reklama tego serwera... Iż mam 400 widzów na YouTubie i znam Pingwina mogę zaproponować mu wystąpienie tu jako GOŚĆ SPECJALNY.

76706605.png

Opublikowano

Nick: Folcar (można mnie znaleźć również pod nickiem Folkar w innych grach :P)

Imię: Marek

Staż w MC: ok. 1 roku

Coś o sobie: uczęszczam do III klasy technikum mechanicznego (powtarzam rok) interesuję się motoryzacją,grami oraz koszykówką. Myślę że jestem zabawnym,miłym gościem. Posiadam VW Golf III 1.9 , 88 KM, 92 rok :D to chyba tyle o mnie

Dlaczego akurat nasz serwer?: może dlatego że jeszcze nie grałem na serwerze tego typu i chciałbym zobaczyć jaka panuje tam atmosfera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...