Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeedSRO ~ 500k Darmowych Silków ~ Dużo Nowości ~ Suny FB do 9DG ~ 110 Cap

xFatality

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest prawie 13:00 od 2 godzin serwer CHECK :).

Jesli ktokolwiek zobaczy server online niech napisze(w temacie).

Mój nick-Own3d

Btw..Staff 11 dgr wszedł po 20 popie :D

Opublikowano

Ja spalilem ok 120 kart xD Dlatego sie ostatnio zdenerwowalem ale jest git ;) jest co robic klient dziala tak jak powinien ! POLECAM SERWER!

True love survives all

Opublikowano

Czytając wcześniejsze posty to dość długo trwa check serwera, być może jakiś większy update się szykuje ;) Oby tylko nie było to zwiastunem nagłego zamkniecia serwera ;/ jak to miało miejsce na Lyssa ;/

Opublikowano

@up

Nic nowego żadnych info. Maintence od 11:30 więc albo wprowadzają Egipt albo serwer pada :).

@down

Postaram się zdobyć zaraz jakies info :)

Opublikowano

@up

Nic nowego żadnych info. Maintence od 11:30 więc albo wprowadzają Egipt albo serwer pada :).

Ehh najlepiej jakby się okazało że jednak to update jest. Paść hmm może nie padnie niby jest to detyk :P

Opublikowano

nadal check calutki dzien ;/ ehh info?? ja nawet nie wiem gdzie takowego można szukać by admin był dostępny ;/

sprawdzałem serwer jest juz otwarty:D

Opublikowano

Mam pytanie gdzie można zaraportować bugg postaci dokladniej chodzi mi o to ze przy zalozeniu job suit wywalilo mnie do pulpitu i teraz nie moge zalogowac sie na konto z powodu wywaleniu na pulpit help pls

Opublikowano

Mi tam działa wszystko ^^, wygląda że wszystko ok ;)

Zapraszam do IronMaiden pisać Synex / Fatality / Ciastko / B33R / ViruseK / Maciejos / FallenAngel / BartoN itd ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...