Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeedSRO ~ 500k Darmowych Silków ~ Dużo Nowości ~ Suny FB do 9DG ~ 110 Cap

xFatality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sciagnijcie sobie clienta z eurosro idzie z max transferem a z weed tylko media i macie zrobione wszystko w 10min..

Dokładnie albo playsro heaven

Gildia IronMaiden się rozrasta już 39 osób pisać do Synex / Fatality / Olo / Jula / Error404 / Lighting_ / Latarnik / Lee / Carly / Ghost / Infinity / Czolg / Soy / Buka / SoFarGone / KoGi / Valachi / KerdaN / Rage / EzsteR / Moonlight / VitoCorleOne / Montev / GeToX / Szafir / BowMaster / D0nT_Cry / Woda / Mixer / Animal / Welly / Popek

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytam z ciekawości, ponieważ mam już full farma, full lvl ale chce aby mi biegał atakował i dropił przy pomocy grab peta, jak odpalam przez mbota, to mam same 0, jest w ogóle bot pod tą wersje?

Opublikowano

No jednak trochę sobie tu pogram...

Wku**** się można, mam co chwilę crashe. Wbiję do gry, nie załaduje mi się jeszcze crash. Wbiję, załaduje się gra, pogram 5 min crash. Zrobię teleport crash.

Wy też tak macie? Obecnie korzystam z clienta Atomix SRO, gdyż wpomnianego wcześniej eurosro clienta, strony, czy tematu znaleźć nie mogę, a Heaven PlaySRO także ma virusy, więc odpada. A nawet z Heaven PlaySRO także korzystałem chwilę ale było to samo lub i więcej.

Proszę o pomoc z crashami lub link do eurosro jeżeli tu działa wszystko ok.

Dobra mam client euro, pobieram. Znalazłem na elite: http://www.multiupload.nl/ZFHU0A96D4 dla potrzebujących.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Zmien w configu lang=1 i powinno normalnie smigac.

A gdzie znajdę ten config? W Mbocie? Czy w cliencie?

W Mbocie jest plik config ale pisze w nim tak:

[default]

client=sro_client.exe

media=Media.pk2

P.s nie widzę tam lang ...

Opublikowano

A gdzie znajdę ten config? W Mbocie? Czy w cliencie?

W Mbocie jest plik config ale pisze w nim tak:

[default]

client=sro_client.exe

media=Media.pk2

P.s nie widzę tam lang ...

W pk2config nic nie musisz zmieniać -.- wystarczy że włączysz bota za pomocą loadera, ustawisz opcje takie jakie chcesz i dasz zapisz ustawienia (po prawej stronie) wtedy zamykasz bota i w folderze powinien pojawić ci się nowy plik config, otwierasz go za pomocą edytora tekstu np. notatnika i tam zmieniasz lang z 0 na 9 ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Dzięki wielkie działa twoj sposób, stawiam beer ...

P.s a z kąt inni gracze na serwerze mają np ptaki rocki czy biale tygrysy czy unikaty np za transport lub za grab peta, attack peta? To zależyod wersji media.pk2?

Opublikowano

Dzięki wielkie działa twoj sposób, stawiam beer ...

P.s a z kąt inni gracze na serwerze mają np ptaki rocki czy biale tygrysy czy unikaty np za transport lub za grab peta, attack peta? To zależyod wersji media.pk2?

Na tym servie przerobili je na zwykły środek transportu jak np. zwykły hors

możesz kupić je w IM zakładka pet, ten przedział na samym dole bodajże ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Serwer Działa dużo ładnych Updatów

Pet 5 Pages, Inventory 3 Pages I takie tam różne

Zapraszam do Gildi IronMaiden ;)

Witam ja nie widziałem żeby pet miał 5 pages tylko nadal 1 nawet po update, aha jezcze jedno, jak wymienić silki na sp? Czy w ogóle się da?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...