Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeedSRO ~ 500k Darmowych Silków ~ Dużo Nowości ~ Suny FB do 9DG ~ 110 Cap

xFatality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja nie widziałem żeby pet miał 5 pages tylko nadal 1 nawet po update, aha jezcze jedno, jak wymienić silki na sp? Czy w ogóle się da?

Można pisałem o tym ^_^

Mogę dodać że na serve nie trzeba farmić, ponoć można wymieniać silki na sp. Po prostu logujemy się na stronkę->My characters->wybieramy swój nick->buy skill points ^_^

ItgMSFz.gif­

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Dzięki za pomoc, czy w ogóle da się wygrać w MagicPOP broń SoM, SoS, SoN ?? Wrzuciłem w to 60-80 kart MagicPoP i lipa, wszystkie zielone skrzynki. Żadnej czerwonej, nwm ile tam jest szans w % że wygram broń ? Mi się zdaje że 10/100 %, proszę o odp. Pzdr.

Opublikowano

Wbijajcie do gildi IronMaiden to polska gildia.

Dzisiaj FW wszystkich członków proszę o aktywność bronimy Hotan ;)

A pet ma 5 pages tylko trzeba nowego kupic bo stare nie maja i zrobić relog albo tp.

A magic pop jest x4

Opublikowano

@UP

Dzięki za pomoc, czy w ogóle da się wygrać w MagicPOP broń SoM, SoS, SoN ?? Wrzuciłem w to 60-80 kart MagicPoP i lipa, wszystkie zielone skrzynki. Żadnej czerwonej, nwm ile tam jest szans w % że wygram broń ? Mi się zdaje że 10/100 %, proszę o odp. Pzdr.

Zależy od szczęścia.

Ja na son staffa wydałem 280 kart, na necka 400 i nie dropłem, a son bowa za 6 kartą dostałem...

Zapraszam do Gildi IronMaiden

Pisać do każdego z IronMaiden. = Synex / Fatality / Ciastko / GuPi / Montev / NowMaster itd...

I pozdro od Ciastko !

10465336176777382411.png
Opublikowano

Wbijajcie wbijajcie server się rozkręca już 250+ ludzi dziennie ;)

Zapraszam do IronMaiden polskiej gildi z pożądną unią ;)

Pisać do Synex / Fatality / Ciastko / GuPi / Montev / NowMaster / Jula / LiberianGirl / Bartek / BartoN / Bionick itd.. każdy ma joina =)

Opublikowano

gildia spoko wszyscy afk i bot spoko.

piszesz będę za 3dni i ban z gildi. spoko nara !

Wiadomość się masterowi zostawia , klikasz U potem w lewym community i messages, no ale jak się nie pomyśli to tak to się kończy ;p.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gildia nadal rekrutuje obecnie 40/50 większość 110 ,

Unia z ThePirates i _Hooligans_.

W sprawie dołączenia do IronMaiden pisać do Synex / Fatality / Jula / Ciastko / GuPi / Montev / NowMaster / Monaul / Welly / Maciejos / LiberianGil / CentauruS / Bionick / Revis itd...

Opublikowano

Wbijajcie wbijajcie obecnie 46/50 i nadal rekrutujemy ;)

Pisać do każdego membera każdy ma joina ;)

A stronka działa i był nowy update, nowe glowy i take tam bug fixy ;)

Opublikowano

Witam. fajny serwer gorąco polecam co do magic pop'a po 10 kartach nova shield i sword oraz dragon flag wiec nie jest żle. Mam tylko małe pytanie do admina serwera. Oto one: Czy jest możliwość odpalenia 2 kont na jednym komputerze? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Witam. fajny serwer gorąco polecam co do magic pop'a po 10 kartach nova shield i sword oraz dragon flag wiec nie jest żle. Mam tylko małe pytanie do admina serwera. Oto one: Czy jest możliwość odpalenia 2 kont na jednym komputerze? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Nie ma tu admina ale tak można bot jest legalny i multiclient też ;)

Opublikowano

Strona off?

Skąd ściągnąć całego klienta? Linki na mediafire wygasły.

On teraz czasami pada bo ddosuja ale na servie 0 lagów.

a tutaj masz link do clienta http://files.fm/u/ykkhqkq możesz także użyć clienta playsro heaven zeus lub eurosro + media.pk2

Screen z ostatnio FW sporo osób było ;)

sro2012092717535122.jpg

Opublikowano

Noto tak pomimo tego ze mam problemy z serwerem ( crashe ) jest zajebiscie. Gralbym tutaj caly czas typowy server PVP jak dla mnie

True love survives all

Opublikowano

Ok ja też już ściągam za 15 min będę w grze ! Mój nick to Ramuh lub Vivi

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Sciagnijcie eurosro clienta albo playsro heaven albo zeus i potem dajcie media.pk2 a jak nie to zeskanujcie avastem .exeki i dajcie napraw usunie wirki i wszystko bd ok ^^

Opublikowano

Avast to gówno :D

Sorry, że nie było mnie Synex na fw, ale rl sprawy ważniejsze :D

A screenem się nie chwal, bo i tak większość fw afk byłeś... :D

10465336176777382411.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...