Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chuj dostane warna albo nawet bana, możesz stąd za przeproszeniem wyjść i nie pisać takich pojebanych postów ?

Zapraszać to sobie możesz. Barcelona cieniaski :C

mg7k04q.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chuj dostane warna albo nawet bana, możesz stąd za przeproszeniem wyjść i nie pisać takich pojebanych postów ?

Zapraszać to sobie możesz. Barcelona cieniaski :C

Wyzywasz rywala swojej ukochanej drużyny, musisz być taki dojrzały. Cristiano, on może pisać takie same posty jak Ty piszesz 'u nas' w temacie.

Pozdrawiam i kupcie sobie szaliki bo niedługo zima:) Ups, już macie zime.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ZeTrax odpocznie sobie 3 dni. Ostrzegałem, że flame nie bd tutaj tolerował. Każda następna osoba, która tutaj zacznie flame też tak skończy, ostrzegam.

Jest dopiero początek sezonu i wszystko jeszcze się może zdarzyć.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Beka. Cristinano ,a w temacie o FC Barcelonie z Epeanem i resztą pisało po SuperPucharze i mecze.

Ale to nie oznacza, że masz się zniżać się do ich poziomu. Zachowaj godność jeśli takową posiadasz.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

No tak przecież się kurwa śmiałem z barcelony, i wymyślałem chujowe żarciki jak Kaś.

Pamiętam że wstawiłem coś z kwejka i na durnoty sebka odpisywałem

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Taka Prawda - Barca Lepsza :0 ,czasy realu się skończyły.

i ty za Realem jestes ? bo widze , ze Casillas w avatarze , sygna ... skoro tak to wyjdz lepiej i sie nie osmieszaj sezonowcu.

Opublikowano

i ty za Realem jestes ? bo widze , ze Casillas w avatarze , sygna ... skoro tak to wyjdz lepiej i sie nie osmieszaj sezonowcu.

Iker że ktoś ma avka i sygnę Casillasa to nie znaczy że jest za Realem. Może po prostu on kibicuję Hiszpanii, i jest to jego ulubiony gracz? :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

No tak przecież się kurwa śmiałem z barcelony, i wymyślałem chujowe żarciki jak Kaś.

Chujowe żarciki, ojej. Taka prawda, pisz sobie w swoim temacie, a od nas się trzymaj daleko.

Dobrze że ajfony 5 są, bo widać Real na 12 miejscu ;)

Zaktualizuj trochę temat:)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ty na prawdę jesteś żałosny ^^ nie znasz się ani trochę na tym co wypisujesz, a mówisz że ktoś pisze durnoty powtórzę to jeszcze raz ŻAŁOSNY!!!

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Chujowe żarciki, ojej. Taka prawda, pisz sobie w swoim temacie, a od nas się trzymaj daleko.

Dobrze że ajfony 5 są, bo widać Real na 12 miejscu ;)

Zaktualizuj trochę temat:)

Aj tam Real, Real to odrobi. Ale ważne że WIDAĆ LIVERPOOL ! :D

1351788161-U286260.png

Opublikowano

1.Nie Jestem za Realem

2.Kibicuje tylko Hiszpanii

a Jedyne co Moge Powiedzieć o Realu że nie umieją Przegrywać ...

Proszę :)

i co ? Widzieliście by Barcelona tak robiła przy ,,Przegranym meczu " ?

A do Ciebie synku mam tylko jedno pytanie czy Casillas w Avatarze jest w stroju Realu ?

Opublikowano

1.Nie Jestem za Realem

2.Kibicuje tylko Hiszpanii

a Jedyne co Moge Powiedzieć o Realu że nie umieją Przegrywać ...

Proszę :)

i co ? Widzieliście by Barcelona tak robiła przy ,,Przegranym meczu " ?

A do Ciebie synku mam tylko jedno pytanie czy Casillas w Avatarze jest w stroju Realu ?

Spierdalaj zarzniety kutafonie.

Piedoloy zeskurwiony sezonowiec.

Życzę ci żebyś miał osobne łóżko z tatą i masz klate jak szczur czoło gnido, jesteś zasyfiałym mamucim fiutem wale niemyty

Opublikowano

Śmieszne, nawet nie wiesz co oni tam mówią do siebie ale i tak wiesz lepiej. Sfaulował go, dostał czerwoną to po chuj cała ławka rezerwowych barcy od razu leci do niego ?

To jest ich taktyka, wywrzeć presje na arbitrze aby jego decyzja była na ich korzyść a potem i tak jest na Real.

najbardziej mnie denerwuje to że każdy komentator się jara barceloną i jedzie na Real a powinni być bez stronni.

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...