Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Nie czuje się kochany" ,odrazu widać ,że jest bardzo narcystyczno postawiony w stosunku co do swojej osoby. Widocznie mu bardzo źle ,skoro aż tyle się wygadał dzienikarzom. Cóż nie mam pojęcia gdzie by miał pójść i za jakie pieniądze ,ale prawda jest taka że kwiestia "kibiców" Realu zmaleje ;) Pozdrawiam.

Hmmm... A teraz jakbyś mógł podaj mi jakiś artykuł gdzie Cristiano właśnie to powiedział:

"Nie czuje się kochany"

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Rocznica śmierci Ojca Ronaldo wypada na jutro. 5 Września.

Co do transferu Essiena, może ktoś wie czy wyp. jest z opcją wykupu?

"To, że czuję smutek i że wyraziłem ten smutek, wywołało ogromne zamieszanie. Jestem oskarżany o to, że chcę większych pieniędzy, ale pewnego dnia okaże się, że nie o to chodzi. W tej chwili chcę tylko zagwarantować fanom Realu Madryt, że moja motywacja, oddanie, zaangażowanie i pragnienie wygrywania wszystkich rozgrywek nie zostanie naruszone. Mam za duży szacunek dla siebie i dla Realu Madryt, żeby kiedykolwiek dawać temu klubowi mniej niż mogę. Uściski dla wszystkich madridistas". CR.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

•  

That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir. I am accused of wanting more money, but one day it will be shown that this is not the case. At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected. I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of. Abrazos to all madridistas

"To, że czuję smutek i że wyraziłem ten smutek, wywołało ogromne zamieszanie. Jestem oskarżany o to, że chcę większych pieniędzy, ale pewnego dnia okaże się, że nie o to chodzi. W tej chwili chcę tylko zagwarantować fanom Realu Madryt, że moja motywacja, oddanie, zaangażowanie i pragnienie wygrywania wszystkich rozgrywek nie zostanie naruszone. Mam za duży szacunek dla siebie i dla Realu Madryt, żeby kiedykolwiek dawać temu klubowi mniej niż mogę. Uściski dla wszystkich madridistas".

Oficjalny FB CR7.

Opublikowano

Myślę ,że kluczową rolę będzie miał menager który bierze bardzo pokaźną sumkę od transferu ,a sam Ronaldo ma tyle kasy ,że mógł by pozostać wierny klubowi :)

Opublikowano

Gramy na wyjeździe prawda? To będzie ciężko. Obstawiam 2:0. Chociaż w zeszłym sezonie było 6:2 ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

możesz sobie te posty darować ? Wyjdź do swojego tematu albo sam załatwie Ci bloka na posty

a widzisz jak to fajni jest spamić ;> ? przypomnij sobie jak ty spamiłeś bo wygranej realu :) so shut up man...

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...