Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] mc4u [Wojny GIdii][200 slot][Factions][Bez modow][Bez cheaterow]

cs-wtf_piterka

ankietka :D  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmieniamy wersj? na 1.2.5 + mody ?

• Tak (reset mapki ale gramy bez bugów na sprawdzonej wersji)
    • Nie (gramy z bugami 1.3.1)
    • Oboj?tnie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no no :) Grałem kiedyś na mc4u , i się nie zawiodłem, Mam nadzieje że teraz też tak będzie :)

@ czy start będzie na 100% o 18 ? bo nie chcę czekać tak jak na poprzedni na którym grałem, że czekałem 30 minut zanim wystartował a po 1 dniu padł... -.-

Opublikowano

Kiedy dodacie ss spawnu ? chętnie zobaczę jak to wygląda

pytanko czy po wpisaniu /spawn będzie trzeba czekać kilka sekund? jeśli tak to ile? i czy zwykły gracz będzie miał dostęp do komendy /sethome /tpa /back ?

Opublikowano

Avaniel z tego co wiem to antypvp logger neidziala na bukkit 1.3.1 a na tym serverze byl taki plugin ze jak ktos sie lognal podczas pvp stracil wszytsko jego eq bylo czyszczone :)

Opublikowano

Po starcie serwera zliczam posty :)

Co do uprawnień VIPa i Szlachty - wszystko będzie na spawnie.

Oczywiście nie będzie można logować podczas walki. Nie będzie można także używać komend, np /spawn, home itp.

Gdy gracz się lognie traci całe swoje EQ oraz expa.

Opublikowano

not ak tylko czy ludzie sie na tym poznaja ich odstrasza to ze jest launcher a wiekszosc graczy lubi poczitowac :(

Biskup co do tego to chyba to bd ale bardzo duzo graczy jest niezadowolone z tego bo czesto rudy znajduja a diaxow nadal niemaja a na launcher niebd grali na x ray ja wolal bym zeby tego niebylo ale to zalezy od piterka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...