Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] XenoxMT2 - Eq z navi

-.WasiuK.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daniel jest taka sytuacja ty zapier... żeby w miare eq zrobić a koles po 1 dniu gość low lvl z eq navi podjedzie do ciebie i na skila cie rozkłada gdzie tu sens gry? no chyba że lubisz się osmieszać ;) z xenoxem kończe nara gram na gladorze ;)

Opublikowano

daniel jest taka sytuacja ty zapier... żeby w miare eq zrobić a koles po 1 dniu gość low lvl z eq navi podjedzie do ciebie i na skila cie rozkłada gdzie tu sens gry? no chyba że lubisz się osmieszać ;) z xenoxem kończe nara gram na gladorze ;)

na gladorze też jest syf, rozdawanie itemów. DarkSince wymieniał itemy na gladorze za itemy na balmorze itd.

Opublikowano

Innym trzeba to wytłumaczyć , bo poprostu nie wierzą :D

Zresztą z czasem się sami przekonają że inni po prostu nie mają pro elo eq [ jak to się niektórzy tłumaczą że mają abs xD ,tylko co ma abs do ich dmg ] tylko po prostu maja navi :)

Ale i tak zawsze zostanie te 500 graczy co wyładowało z 20zł na is i nie chcą odejść przez to.

Wiadomo troche to potrwa ale trzeba być wytrwałym ^^

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

na gladorze też jest syf, rozdawanie itemów. DarkSince wymieniał itemy na gladorze za itemy na balmorze itd.

Za dużo bajek oglądasz dziecko

Co do Xenoxa to może pawemol lub detronix nie zdają sobie sprawy że może xenox pasc

85003893705543525650.png

Opublikowano

Od gladora i divine odpierdol sie oO

Też na tych serwerach jest navi.Glador jest tam w piz*u dzieci.Naiewiem jak na divine,bo nie grałem.Glador giedyś był leprzy,teraz to kompletne dno.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Jak już sprawa z tym navi to macie : 50276c009bf8a.png

To z gondormt2 ale to jeden

serwerów xenoxa więc wiecie

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Nie jestem pewien ale BS'em bonów w stylu ''32000% siły'' nie ustawisz.

Dokładnie, jestem przekonany, że xenox upadnie przez navi.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie jestem pewien ale BS'em bonów w stylu ''32000% siły'' nie ustawisz.

Jemu chodzi o ss BuRaK xx

To nie koniecznie Navi, normalnie można takie coś zrobić

Opublikowano

Ale powo życze robiąc takie bony. ^^ Sa perfect ... 30 um sporo szczęścia. Mi na xenoxie max 28 um zrobiło i robilo na bsie przez 9 dni. ^^ Po 15 h.

sygnatura1w.png

Opublikowano

na poczatku xenoxa nastawiłem BS'a , 107 h chodził by wbić 26 um z 15lud :D

A tutaj masz w 100% perfect broń , 30 um 15 ludzi 20 siła i kryt ;) . Może jest z 0.00000001% że wbije takie bony..

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Zadowolony jesteś z siebie frajerze,że psujesz dziewczynie życie ?Myślisz,że jesteś taki mocny jak masz układy z [sGM]Xenox'em.Twój konec już niedługo...A tutaj macie link na youtube na,którym widac 2 zdjęcia OpanujSzok'a(Szczocha} a także jego kłutnie z mamuśką(Dominiką).

Opublikowano

Nie ma sensu patrzec na te ssy poniewaz polowa z nich jest przerabiana jedyne co jest prawdziwe to noze 26um -19 sr i helm z 15 na dwureke , tworca tematu jest OpanujSzok najwieksze gowno na serwerze ktore wyzywa wszystkich ludzi i podrabia na nich ssy ... Nie pisze tego po to aby obronic xenox ale aby poinformowac was ze autor to osoba znienawidzona na tym serwerze

Opublikowano

up więc wyjaśnij mi podchodzi do mnie 110 lvl ja eq na woja robione + ochronka gość na szarże mnie jedzie( po tym mam -2kkk hp o.O)? wg mnie masakra +5 i sura +9 + full szycie kryt nic tu nie da nawet truta z bonami jak to żądło tu nic nie da ten serwer to syf ja go spisuje na strat

aha i jeszcze jedno fajny numer na forum zrobili ze zmianą regulaminu od razu przyszło mi 10 warnów z topiców sprzed dwóch tygodni -w0w + 10 pkt + uciszony jestem do września i nie tylko ja ale sporo osób którzy stawiali się administracji ;)

Opublikowano

Tego ze jest tam syf jak w naszym "pięknym" morzu nikt nie zaprzeczy.

Pozdrawiam niby obrońców servera ;*

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...