Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] XenoxMT2 - Eq z navi

-.WasiuK.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od gladora i divine odpierdol sie oO

Na divine s2 grałem , osobiscie sam miałem dzwonek 28um lud int nieumarłem i dokładnie takie same bony w łuku więc tam też duzo navi ^_^

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może wreszcie będzie reset tego serva ;o ...

Btw. Jak narazie widze to team nie ma zamiaru się tu wypowiadać + forum im nie działa , nie wiem jak server

odkąd się tak głośno o navi zrobiło to tam nie gram tylko na resa czekam :) [ bez połowy teamu i tak nic nie robią ]

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

A czy oni coś robią w ogóle? (po za update-ami , "Tworzeniem bugów dla wybrańców , a potem cały serwer wie o tym i też korzysta" , i rozdawaniem navi)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

pozwól autorze tematu że rozpowrzechnie twoje ss'y [ nie napisałeś że nie można :) ]

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Kurde to od kogo można kupić eq z NAVI ?

159-face-palm-2.jpg\

Debilu schowaj się pod krzesło i lepiej stamtąd nie wychodz..

PS. Idź bulić 50zł administracji , boże co za tepy dzieciak pojebany

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Ech.. Połowa Xenoxa jest eq w navi.. serwer spada na psy ;)

Tyle to już wiem i nie musisz dalej tego powtarzać mi teraz chodzi jak kupić takie EQ !

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

@up WYPIER***AJ !!!!

\

NIE SPAMUJ TU !!!

Xenox nie spada na psy ,nie wiem o co wam chodzi ... ON JUŻ DAWNO SPADŁ !

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Powiem wam tyle ja dostałem full eq z navi na ninje na 100lv za mieczyk na serwerze jednym nie pamiętam jakim ale kd um ludzi i masakry co daje sie tylko w katakumach zbroja od 90z traumy+5 witala+9 defa+9 i 180-230lv na zasadzke :) ale rozdałem eq i już tam niegram w 1 dzień od kolesi można zdobyć do 20 kont z 190lv+

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Powie mi ktoś ,jak taki debil jak up umiał się zarejestrować tu?

Wlepcie mu bana na IP , jednego idiote mneij..

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Kur** nie obrażaj mnie bo ja chce tylko kupić eq . A z twoich postów wnioskuję że ty chcesz Bana na IP i będzie jednego idionę mniej a nie "mneij "

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Dobra , dobra. Widze że nie wiesz co to literówka parchlaku. "mniej" miało być, sorry za małe iq żeby przeczytać.

Spoko , jesteś aż takim DEBILEM żeby płacić administracji w łape stówke żeby dostać sztylce z 200um ,spoko. Debili nigdy mało..

@btw. gdyby nie to że przez takich idiotów jak Ty ten server nie zostanie zresetowany bo dochody będą aktualne - tylko że nie z IS'u ,a z navi.

Chcesz sie napierdalać po 10kkk ? Spoko - Tylko chuja z tego będziesz mieć.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Popieram kolege up , pan o nicku "dragonPL" jest pusty jak dzban spami mi na pw skąd kupić eq z navi , człowieku po 1 nie spam mi na pw po 2 nie pisz w tym temacie bo 2 tak pustego człowieka na tym forum nie spotkałem ...

Pozdrawiam ogarniętych ..

Opublikowano

Oo.Widzę mała intryga w jakże spokojnym świecie metin2.Widzę,że bardzo stabilny 4fun zaczyna padać.To samo czeka min.Glador.Polskie 4funy to dno.Co innego taki Hammer 2.Takie bony,a pvp to walka nerwów jak podczas meczu Ęl Classico.

Glador. ?? Padnie. Najbardziej stabilny i najlepszy 4 fun. :) tak wgl admini najwieksze ogary niż na xenoxie.

Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj tylko sb posty nabijasz ... -.-

sygnatura1w.png

Opublikowano

Pimp4s może i większość ogarnięta na tym gladorze/divine , ale jak grałem jeszcze na divine to ga pro100st (dokładnie nicku nie pamiętam) , dawał ulepszacze na divine za eq na diamondzie ;)

Opublikowano

Popierdoleni jesteście pokażcie mi teraz że ktoś ma eq z navi ?? Jak pokażecie stawiam skrzynke browara jeśli nie macie dowodów to spierdalajcie jebane 12 latki

@nie wpierdalajcie się tam gdzie was nie brak

85003893705543525650.png

Opublikowano

Popierdoleni jesteście pokażcie mi teraz że ktoś ma eq z navi ?? Jak pokażecie stawiam skrzynke browara jeśli nie macie dowodów to spierdalajcie jebane 12 latki

@nie wpierdalajcie się tam gdzie was nie brak

Naprawdę bardzo ogarnięta administracja :rolleyes: , a co do navi to teraz może nie ma jak grałem to tak już kiedyś pisałem ze miałem dzwonek i łuk z takie same um i bony ss nie wstawie bo miałem formata ;)

Opublikowano

Na divine i glador navi nie ma i nie bd serio. :)

Co do xenoxa jeśli chcecie coś zdziałać żeby grało max 50 osób zacznijcie rozyłać to na PW na forum xenoxa i na innych forach. :D

sygnatura1w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...