Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] XenoxMT2 - Eq z navi

-.WasiuK.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w takim razie Ty za stary przyjacielu :)

po 1 nie przyjacielu -,- bo za młody jestes po 2 nie jestem za stary bo sam to umiem zrobić tylko nie bawię się w robienie SS po to tylko żeby poszpanować że niby masz eq navi albo że coś takiego umiesz...

DR5ChPt.png

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja sie nie chwale ze mam eq z navicat :> a jak jestes taki utalentowany i tak bardzo znasz sie na cheat engine to zaprezentuj nam screena :)

nie wiem po co ci coś mam pokazywać nie muszę tego robić i nic mi tego nie zrobisz (nie będę dla cb tego robił bo ty tego chcesz jak mi się zachce to zrobię to )

DR5ChPt.png

Opublikowano

Zmieniając temat, chcę Wam pokazać jak ludzie w Teamie bronią sobie tyłki i jak rozpowszechniają sobie poufne dane

CIACH CIACH - czytałem Twoje słowa od mojej osoby odbijają się tak jak kauczuk od ściany( dla wyjaśnienia żebyś w internecie nie szukała- kauczuk to taki wielki materiał poskładany z polimerów). CIACH CIACH - Czytałem Yumi, Infantylna, Dalila, Genesis, Asyria i Pawle1997 więcej się nie odezwę, bo walka z wiatrakami jest bez sensu. Nie myśl sobie, że odpuszczam, bo ja znam własną wartość Tu mamy przykład rozpowszechniania poufnych danych.

To jest fragment postu, który Asmita napisał do mnie :Yumi- chciałam rozpowszechnić to na forum, ale za każdym razem jak to wstawiałam, Asmita kasował mojego posta i dawał mi ostrzeżenia. Zobaczcie jaki totalitaryzm panuje na serwerze!! Asmita lizał dup* Anisie i Nivrze, aby dostać to stanowisko, wiele osób z obecnego Teamu to potwierdziło...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak już jest na tym xenoxie ;x Wylizesz komus dupsko jestes kims . Team woli miec lizo dupow ktorych robi sobie żołnierzy niz normalnych osob ktore wiedza czego chca i nie boja sie wypowiedziec na niektore sprawy.

Opublikowano

Padlo kilka pytan czemu ma pasc ? wg. mnie tez nie padnie , popatrzcie na to czysto-logicznie i posawcie sie na ich miejscu . //macie serwer, mnostwo osob kupuje sm za sms, serwer na sb zarabia + troszke wpada do kieszeni, jesli byscie (jak oni/admini) mieli IQ 10- to tezbyscie zaczeli DORABIAC mieli nadzieje ze to nie wyjdzie najaw .

Xenox od poczatku to dno, gralem tam jak 3/4osob ktore graly w metina ... serwer ssie.

Pozdrawiam. <3

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

I nadeszła wiekopomna chwila zamykają ten jeden wielki SYF !

Okazało się że Administracja tylko zbierała kasę ;>

Teraz dumni z siebie czekają na kasę i zamykają te GÓWNO !

Opublikowano

To prawda! :D

Zespół opuszczają również następujące osoby:
- CM Anisa
- TM Nivra
- FA Melodia
- SMOD Xathe
- SMOD Alister
- SMOD RouSe
- MOD Miya
- MOD Foley
- MOD Raides
- MOD Dante

Żegnamy i życzymy powodzenia w dalszym rozwoju serwera

Jeżeli nie wierzycie , na ich forum i ogłoszenia : >

card.png
Opublikowano

Tylko ja mam przeczucie , że to jest tylko kiepski troll? (nie chodzi mi o Twojego posta , tylko posta od Anisy na forum XenoXa)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Bardzo dobrze poruszony temat. Teraz nie muszę się dziwić co oni mi tyle obrażeń zadają :) Przydatne polecam. Ale i tak są słabi, bez tego eq nie dali by se rady na Xenox

626add2302ee4e26877b6d113369f43e.0.gif

Opublikowano

Ej o co chodzi z tym naiv co??

jeśli coś towiedcie skont to pobrać

navi to rzeczy tworzone przez GM'a które ma kosmiczne bony np 200000000000um ;3

DR5ChPt.png

Opublikowano

dlatego tam nie gra nikt z 16 lat + ; P

same dzieci po 8-14 lat które kupują itemy po 100-200 zł ;] parodia niech te gówno padnie raz na zawsze

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pawemol już nie jest administratorem ani nikim ważnym na serwerze, teraz aktualnie jest nikim gdyż jego kolega go ojebał z całego serva i Pawemol stracił totalnie dostęp do servera - już nie jest włascicielem.

To tyle w temacie

Hejka :rolleyes:

Opublikowano

Możemy się spodziewać powolnego(lub zajebiście gwałtownego) padania xenoxa jeśli to co napisałeś to prawda :)

Pawemol - robił bugi dla kolegów zarazem łatał je - tutaj jak jakiś debil jebnie buga dla kumpli to nie będzie umiał odbugować i chuj będą 3 opcje

1.cały server sie obłoi i handel będzie bez znaczenia [ po 1-2 tyg max padnie przez to ]

2. server zostanie zresetowany

3. Wyłączą server w pizdu bo nie ma już prawie nic zysków z is'u przez to że ludzie mają klonowane bronie/zbroje ogółem wszystko z buga [ u heuk-young fajnie się klonowało itemy na +180 ;* ]

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

O to czy mają zysk z xenoxa to się nie martw, Pawemol zarobił 336 000 zł - 50% dla dotpaya czyli blisko 180 000 zł dla niego.

Teraz to ten co przejął server bedzie miał max 1000 zł zysku - nic wiecej gdyż wszystko jest sprzedawane przez graczy normalnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...