Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] XenoxMT2 - Eq z navi

-.WasiuK.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej 168.000 zł.

Ten co przejął server wątpię by miał 500 zł zysku , teraz trzeba być totalnie przyjebanym by wydać chociaż 10zł na is. Wiedząc ze 40%+ servera ma eq od adminów.

*ahh dobra lepiej zaedytuje bo pro haxy "bedom" haxować pro haxowalne strony pro tutami z jutuba

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie eq nie jest problem uzyskac . Ten Xenox powinien byc juz dawno zamkniety w chooj osob na navi team nic nie reaguje :>

Kolega Pawla lata z navi na blogo smoka itp :) A jesli sie go zabije to w ten sam dzien jestes tp przez pawemola i dostajesz bana z dupy o powodzie ''denerwuje mnie ''

Serwer spada na psy w tym temacie pokazujemy jak team dba o swoj serwer .

Pewnie wiele osob mysli ze jest to server idealny a nasz zajebisty team sprzedaje eq , ulepki itp :) np po 100 kd elitarnych +5 z kazdego rodzaju za 50zl + gratis :>

Ten server to jeden wielki syf powinni go zamknac ;) I dobrze wam radze nawet nie zaczynajcie tam gry jedynie stracicie nerwy i czas.

Kochana administracja xenoxa <3 <3

08365719031247788963.jpg

No to trochę na tym zyskałeś :D

Xenox to ****** nie polecam tego serwera ;x

Opublikowano

mozecie jeszcze dodac ze administracja kompletnie nic nie robi z wszelkimi hackerami, zlodziejami itp

chetnie przyjme navi. piszcie na pw :).

Opublikowano

Nie które nie są z is

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Dziwi mnie jedno. Po co ludzie to biorą? Fajnie, eq z navi jest super, a gdzie satysfakcja ze zdobycia tego samemu? Z tego co wiem jest na razie mniej dzieci niż dorosłych w Polsce, a ten server pokazuje że jest odwrotnie.. Wszyscy tylko myślą o kasie, i jak by tu się dorobić na czyjejś krzywdzie... Facet poświęca czas i na pewno środki by dojść coś na gównianym serverze by przylazł jakiś dzieciak nie mający pojęcia co to jest Metin2 z eq navi i wciskający cały czas spację. To jest normalne? No nie. Moim zdaniem każdy administrator servera powinien się zachowywać dojrzale, a nie tylko kasa, kasa, kasa... Fajnie że istnieją jeszcze ludzie którzy tworzą servery bo to lubią, potrafią, a nie tylko dla zysku. Rozumiem że opłacić server trzeba, ale większość serverów posiada graczy z eq navi. Może nie są to takie jak tu ale jednak. Jednym słowem ludzie grający w metina powinni się ogarnąć bo jedyne co potrafią to : Dawaj eq, Spier***, lecisz na auto..

Zbieram like ;x

Opublikowano

ja dobilem 250 i dorobilem sie dobrego eq bez naivi czy pomocy administratorow. za eq na xenoxie dostalem swietne eq na diamond i jestem z tego dumny.. ale jak tak czytam co jest w tym poscie.. to naprawde jak nie macie co zorobic z eq ja chetnie wejde na xenoxa zaczne bic od nowa, a wy mi mozecie pomoc nie ma problemu, kazdy z was co twierdzi ze to syf niech odda mi swoje eq jesli jeszce ma a Ci co maja navi i nie maja co z nim robic tez chetnie przyjme :D

Chcialbym sie pobawic przez te ostatnie chwile zycia servera ^^.

GG:10007781

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Sama koncepcja serwera była super, bo to prawdopodobnie najlepszy model Metin2 na jakim miałem okazję zagrać.

Boli natomiast to co piszecie. Niestety, macie wszyscy racje.

Dobiłem 250 w niespełna 2 tygodnie. Miałem Żądła, nie żądła po 3xfull KD+5, um nie wiadomo jakie, a i tak wpadał 15 lv. z 32k sr w butach, i brał całe m1 na hita.

Temu serwerowi potrzeba restartu. Inaczej padnie bardzo szybko.

Życzę nowemu właścicielowi aby podjął dobrą decyzję, która będzie satysfakcjonować i jego, i graczy.

Opublikowano

Sama koncepcja serwera była super, bo to prawdopodobnie najlepszy model Metin2 na jakim miałem okazję zagrać.

Boli natomiast to co piszecie. Niestety, macie wszyscy racje.

Dobiłem 250 w niespełna 2 tygodnie. Miałem Żądła, nie żądła po 3xfull KD+5, um nie wiadomo jakie, a i tak wpadał 15 lv. z 32k sr w butach, i brał całe m1 na hita.

Temu serwerowi potrzeba restartu. Inaczej padnie bardzo szybko.

Życzę nowemu właścicielowi aby podjął dobrą decyzję, która będzie satysfakcjonować i jego, i graczy.

dlatego wlasnie ja dzis sprzedalem tam woja 250lvl za 26zł :D

Opublikowano

Nie polecam XenoXa. Warto było na nim grać przed wprowadzeniem patcha z itemami na 180+

Po tym już nie grałem bo to jedna wielka farsa !

Materiały na zbroję 190 zbierało się przynajmniej 3-4 dni a typy w ten sam dzień latały w nich

Eq navi wyszło i nie polecam tego serwera w 100% bo to strata czasu

Opublikowano

Nie polecam XenoXa. Warto było na nim grać przed wprowadzeniem patcha z itemami na 180+

Po tym już nie grałem bo to jedna wielka farsa !

Materiały na zbroję 190 zbierało się przynajmniej 3-4 dni a typy w ten sam dzień latały w nich

Eq navi wyszło i nie polecam tego serwera w 100% bo to strata czasu

czy ja wiem ;p az tak zle nie bylo.. przed aktualizacja mialem 185lvl ;p jak mailes jakies ulepszacze takie jak zw. zemsty co dropily/ciermiowej tarczy/ korzeni(zwoje) to tylko sprzedawales ;d

ale fakt faktem.. najdrozsze ulepszacze potrzebne bylo po np. 20szt na ulepsznie broni/zbroji na nasteppny6 poziom, ku zdziwieniu zamiast innego ulepszacza na eq wyzszego lvl trzeba bylo(i trzeba dalej) zbierac jerden ten sam przez 4 udoskonalenia

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...