Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] XenoxMT2 - Eq z navi

-.WasiuK.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oo.Widzę mała intryga w jakże spokojnym świecie metin2.Widzę,że bardzo stabilny 4fun zaczyna padać.To samo czeka min.Glador.Polskie 4funy to dno.Co innego taki Hammer 2.Takie bony,a pvp to walka nerwów jak podczas meczu Ęl Classico.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Takie eq nie jest problem uzyskac . Ten Xenox powinien byc juz dawno zamkniety w chooj osob na navi team nic nie reaguje :>

Kolega Pawla lata z navi na blogo smoka itp :) A jesli sie go zabije to w ten sam dzien jestes tp przez pawemola i dostajesz bana z dupy o powodzie ''denerwuje mnie ''

Serwer spada na psy w tym temacie pokazujemy jak team dba o swoj serwer .

Pewnie wiele osob mysli ze jest to server idealny a nasz zajebisty team sprzedaje eq , ulepki itp :) np po 100 kd elitarnych +5 z kazdego rodzaju za 50zl + gratis :>

Ten server to jeden wielki syf powinni go zamknac ;) I dobrze wam radze nawet nie zaczynajcie tam gry jedynie stracicie nerwy i czas.

Kochana administracja xenoxa <3 <3

08365719031247788963.jpg

Opublikowano

ale to prawda i myślę że jak ktoś przyłapie któregoś admina na gorącym ucynku to wtedy może coś się ruszy ( i przypuszczam że chodzi o detro bo to tłumaczy jego dziwne zachowanie tj blokowanie handlu sm potem blokada zwojów 190+)

Opublikowano

Oo.Widzę mała intryga w jakże spokojnym świecie metin2.Widzę,że bardzo stabilny 4fun zaczyna padać.To samo czeka min.Glador.Polskie 4funy to dno.Co innego taki Hammer 2.Takie bony,a pvp to walka nerwów jak podczas meczu Ęl Classico.

Od gladora i divine odpierdol sie oO

85003893705543525650.png

Opublikowano

moglibyście wrzucić linki do dedyków divine glador hammer albo ss'y z gry? myślę nad przerzutką ;) tylko prosłbym żeby to nie były filmy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...