Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]MineConstructeur Role-Play Odegraj rolę prawdziwego mieszkańca [SPOUT],[1.3.1],[Nowe-itemy],[No-premium],[Skiny]

Damian

Opinia  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby? gra? na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lipa na tym servie bd dało się czitować lepiej niż na normalnym mc !

Upadnie jak all ile to juz takich bylo !

Wiesz ? To nie jest taki kolejny serwer, nasz serwer ma już 8 miesięcy i nigdy się nie zdarzyło abyśmy go nie opłacili.

,,Czitować" zapewniam że wszystko sprawdzamy jak chcesz wejdź na otwarcie pofruwaj sobie zobacz złoża czy inne takie tam wątpię żeby Ci się udało.

Usuwam wszelkie możliwe bugi mamy testerów którzy sprawdzają to na każdym kroku.

Jest to nowość nie widziałem jeszcze serwera role-play który by miał funkcje skinów czy innych takich rzeczy.

Myślę że serwer wam się spodoba, sami zobaczycie na otwarciu który już 15 sierpnia o godzinie 20:00 !

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, niecierpliwi jesteście w stosunku do serwera.

Mam pytanie wraz z moją ekipą, która zamierza się osiedlić na serwerze, a mianowicie:

Czy serwer przewiduje założenie, lub posiada swoje forum?

Opublikowano

@UP

Dołaczam się do pytania o forum, wiem, iż administracja MPCForum, zakazuje jakich kolwiek odnośników zewnętrznych w postach, ale w komentarzach chyba można pisac.

Untitled.png

Opublikowano

Ale kiedy już wystartuje na 100%? Ja się niecierpliwię i na 100% zagram a z zakładaniem rodzin to jest taki mod do MineCraft. Mój nick w grze to FallOut. :pokerface:

Opublikowano

Frakcje to głupota na serwerze RP.

A co do tego zabijania, to najwyżej PVP w mieście zostanie wyłączone.

Ciekawym pomysłem byłby też, gdyby PVP w mieście było wyłączone w dzień, a włączone w nocy.

Opublikowano

Frakcje to głupota na serwerze RP.

A co do tego zabijania, to najwyżej PVP w mieście zostanie wyłączone.

Ciekawym pomysłem byłby też, gdyby PVP w mieście było wyłączone w dzień, a włączone w nocy.

Też tak myślę że gildie nie pasują na taki serwer.

Co do drugiej sugestii, nie wiem czy to technicznie możliwe

Opublikowano

Bez spouta też serwer pokazuje na co go stać ale obiecuje że jak wyjdzie to od razu będziemy wgrywać pod niego pluginy.

Mamy nowe craftingi, plecaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...