Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]MineConstructeur Role-Play Odegraj rolę prawdziwego mieszkańca [SPOUT],[1.3.1],[Nowe-itemy],[No-premium],[Skiny]

Damian

Opinia  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby? gra? na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak @up :] Zapowiada się serwer bardzo ładnie, na pewno zagram. Like :]

Opublikowano

Staramy się jak możemy aby wam wszystkim umilić grę.

Główną architektką mapki jest: Lelka

A tu taki skromny screen lampy podoba wam się ?

OlH3j.jpg

Opublikowano

@up Nie będzie, gracie tutaj samych siebie a nie wszyscy rozumieją o co w tym biega...

Dołączam kilka info o serwerze:

1.Pierwsza działka będzie za darmo (w dniu otwarcia serwera) potem będzie kosztować 2500 MineCoin

2.Założenie firmy będzie kosztowało 6000 MineCoin

3.Na serwerze będą anty hacki szczegółowo sprawdzane, zapewnimy wam rozgrywkę fair-play

4.Serwer zamiast rangi Gracz jak to często bywa będzie mieć rangę Miastowy

5.Miastowy będzie mieć na początku gry 100 MineCoin

6.Serwer posiada własne forum na którym jest regulamin

7.Działka ma wielkość 20x20

8.Serwer ma kopalnie publiczną oraz las.

Opublikowano

Hotel, osiedla będzie na 100 % ale te samoloty no nie wiem pomyślę, ale na pewno nie mod tylko jakiś plugin wyłącznie spout będzie z nowymi itemami, muzyką, skinami oraz pelerynami. Tylko czekamy na spouta bo jeszcze pracę na 1.3.1 nie zostały skończone no ale jeśli mapka będzie pluginy będą to trzeba będzie chwilę pograć bez spouta ale myślę że go wydadzą.

Przewidywana premiera to nie musi być koniecznie 17 sierpnia może być to wcześniej bo w jednym dniu na prawdę wiele się zmienia na serwerze.

Potem wstawię przewidywany plan mapki.

Opublikowano

Zagram , a jak np . mam premium co nie i co jak zmieniać te skiny ? mogę sobie taki ustawić tylko na serwerze ? bo nie kminie tego

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

To używasz klienta dla premium wtedy nie musisz wchodzić na minecraft.net żeby zmienić skina tylko z poziomu serwera możesz sobie zmienić, ale tylko gracze grający na naszym serwerze będą to widzieć.

Opublikowano

Wiesz nie wiem czy to będzie wygodne dla graczy ale śledząc posty na forum Spouta to pracę nad nim się zaczęły, 1.2.5 nie wchodzi w grę bo mapa ma bardzo dużo itemów z wersji 1.3.1. Jeszcze raz piszę SpoutCraft szybko wydadzą to kwestia kilku dni świadczy to o tym że pracę się nad nim zaczęły i to chyba nawet tydzień temu jak się nie mylę...

luXHj.jpg

Opublikowano

No to może i ja się wypowiem..Z chęcią zagram, można powiedzieć ze czegoś takiego szukałem.

A na ile to będzie slotów?

MPCForum... jak dawno mnie tu nie było.

Opublikowano

Hmmm... Teraz jest 20 slotów no ale jak widzę ile osób chcę zagrać ^^ to z chęcią powiększę tylko muszę to jeszcze przemyśleć.

Opublikowano

Dodałem nowe pytanie do ankiety proszę o wybranie jednej z możliwych odpowiedzi pomoże nam to w celu naniesienia jakiś poprawek na serwer.

Opublikowano

Zostało jeszcze mi sporo spraw technicznych, sklepy będą mogły zostać zamykane/otwarte właściciel sklepu będzie się mógł do niego teleportować.

Inni gracze mogą się teleportować do czyjegoś sklepu ale za zezwoleniem właściciela sklepu.

Taki zarys obecnie co do sklepów.

Jeden ze sklepów w Centrum Handlowym ,,Zielarnia"

8ddzzl.png

Jeszcze bez funkcji kupowania [ muszę zrobić :) ]

Wolicie kupować pojedynczo czy w stackach ?

Opublikowano

@Up

Wszyscy chyba wolą kupować w stackach a jak im nie starcza na cały to żeby się kupowało na tyle ile się ma kasy ;x

@Topic

Na 100% zagram ;^

1044853342.jpg
Opublikowano

Aha. jeszcze jedno pytanie :] Czy serwer jest premium, czy no-premium?

Opublikowano

DamianPL1- Właściciel

Calezz- Współ-Właściciel

Lelka- HeadAdmin

Kamikadze-Admin

Karola2707-Admin

LukiPL-KidMod

Shanoon-Moderator

Powyższe osoby są dostępni na serwerze o różnych porach i godzinach aby nie było tego że sama obsługa na serwerze.

Obecnie nie przewidujemy nabory, wielkie dzięki że wyrażacie chęć do grania w dniu otwarcia mamy dla was wiele niespodzianek najważniejszą są darmowe działki w tym dniu.

Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...