Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]MineConstructeur Role-Play Odegraj rolę prawdziwego mieszkańca [SPOUT],[1.3.1],[Nowe-itemy],[No-premium],[Skiny]

Damian

Opinia  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby? gra? na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa edycja nowi gracze ja o servie dowidziałem się w tym temacie.

I znam 4 osoby (1 dziewczynę) które zagrają na servie którymi się spodoba (Wasz).

Opublikowano

Vip ma mieć dodatkowe funkcje myślałem nad efektami do skina typu ogień czy te fioletowa gwiazdy endermana (dobrze piszę ?)

I inne podstawowe ale nazwa vip trochę nie pasuję do serwera moim zdaniem...

Opublikowano

@Up

Kiedy będzie Launcher?? I czy będzie zmieniał pliki .minecraft czy będzie robil osobny folder?

1044853342.jpg
Opublikowano

Damian, przecież Spout jest only premium, a na MPCForum nie można wrzucać pirackich launcherów ;3 Co z tym zrobisz?

@btw.

Jak chcesz piracki to pisz PW :3

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A może zbudujecie cmentarz ? No bo skoro miasto to i cmentarz i kapliczka chociaż by się przydała. No chyba że czasu nie ma cie to potem o tym pomyślicię ^^ Jakbyś chciał mogę nawet projekt zrobić na creativie u siebie bo nie mam co robić ostatnio ;p

GRAJ PO SWOJEMU !!! ;)

Opublikowano

Przez normalnego klienta też się da Spout to tylko launcher,

Damian, przecież Spout jest only premium, a na MPCForum nie można wrzucać pirackich launcherów ;3 Co z tym zrobisz?

@btw.

Jak chcesz piracki to pisz PW :3

Hmmm... Sam nie wiedziałem jest dużo serwerów z tym launcherem no premium i jakoś wszystko działa...

Opublikowano

Nawet jak nie wyjdzie SpoutCraft na 15 sierpnia to i tak będą ,,nowe itemy" dodałem dzisiaj plecak dzięki któremu możemy nieść więcej rzeczy.

Na pierwszym screenie crafting na drugim plecak w użyciu należy postawić skrzynkę ,,plecak" gdziekolwiek a otworzy nam się to co widoczne na drugim screenie.

Ja spakowałem sobie tam 60 nici i crafting table.

kVsev.jpg

O dziwo mogę go przenosić

oYb6a.jpg

Jak się wpiszę /chestpack numer lub /pack numer /cp numer

to się takie coś otworzy

9u1xd.jpg

Opublikowano

Cześć wszystkim serwer zapowiada sie znakomicie a że nie mam premium to te skiny sa jeszcze lepszym pomysłem nie mogę się doczekać a właścicielu prosze o kolejne screeny na ow lub w temacie jestem strasznie ciekawa!

@up PW*

Opublikowano

Raczej nie, może jakieś foto wstawię z wyglądu zewnętrznego ale potem.Zbudowaliśmy gotowe sklepy do kupienia oraz domy.

Opublikowano

Lipa na tym servie bd dało się czitować lepiej niż na normalnym mc !

Upadnie jak all ile to juz takich bylo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...