Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na 600k zarejestrowanych na mpcforum.pl!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyśl... jak tyle osób na raz napisało posta to musiało, jakoś je "posortować".

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Naprawde dobry pomysł z tą akceptacją . Wysłałem zdjęcie i gdzie mój post się pytam

@edit no już jest jak widać .. Trochę zjeba** ten konkurs mogę nawet powiedzieć . Kto wkońcu ma tego black membera , jesli mogę wiedzieć...

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Pomyśl... jak tyle osób na raz napisało posta to musiało, jakoś je "posortować".

Tu chodzi o to że akceptować posty musieli, a modzi i inni "ponad prawem" mogli sobie wstawiać bez żadnej lipy. Posortowałoby się automatycznie.

Opublikowano

Jak dla mnie konkurs powinien zostać unieważniony, po pierwsze nie jest jasno powiedziane czy ma być link do obrazka czy też sam obrazek no i jeszcze ten fail z akceptacją postów. GZ

Opublikowano

No bo też dodałem posta 34 i wcieło go i dodali 35 . omg.

Tak samo mam;x net mi się nawet troszeczke nie zlagał. mój post był wysłany o 34:00 I JA SIĘ PYTAM JAKIM PRAWEM GO PRZENIELIŚCIE NA 35?

Opublikowano

(ten ktoś kto pisał żeby unieważnić)UP No tak, albo nagrodzić 1st 3 z wklejonym zdjęciem, a nie linkiem :>

edit bo wbili się przed mój post

Opublikowano

hm niech Sam kokosz się wypowie dlaczego dal ta akceptacje ? ... hm racja żeby ustawić to wszystko ... żałosne tyle :) kto się pod tym podpisuje ? aby nagrody nie były rozdane a konkurs powtórzony ?

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

ogólnie to fajnie że włączyli akceptacje postów zaraz po tym jak ukazał się pierwszy link... dlaczego nie zrobili tego wcześniej i sie kurwa pytam gdzie mój post?

Opublikowano

Nie płaczcie. Dodaliście o tej, o której pisze.

Teraz będzie puacz on przez cały dzień, bo niby kurwa nie fair. Skończcie, bo to jest żałosne, na prawdę.

Akceptuje o tej, o której wysłaliście i tyle. Nie zmienia godziny -.-

@btw

To nie jest ustawione. Pisałam przed chwilą z suchym i już chyba od godziny i debil się cieszył jak dziecko, że kurwa wreszcie coś wygrał. Nic nie jest ustawione. Przestańcie płakać ><

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Wysłałem ss, odświeżyłem stronę, był tylko Ray a tu nagle jestem na 10 miejscu...

+ Ta moderacja postów... pewnie ponad połowę nie zaakceptowanych.

Opublikowano

No to do 700k Konkursu i powtórka z rozrywki.

Hahahaha xD

dokładnie...., cóż z każdym konkursem musi być jakiś fail, no co zrobić...

Opublikowano

Nie płaczcie. Dodaliście o tej, o której pisze.

Teraz będzie puacz on przez cały dzień, bo niby kurwa nie fair. Skończcie, bo to jest żałosne, na prawdę.

Akceptuje o tej, o której wysłaliście i tyle. Nie zmienia godziny -.-

Ano właśnie nie:) Przy akceptacji postów data zmienia się na datę akceptacji, data wysłania postu idzie w pizdu (jeżeli mogę się tak brzydko wyrazić)

Opublikowano

Jestem za unieważnieniem , z powodu ustawki , i tej fail akceptacji. Mody miały szybciej , bo daly juz w 34. Tez dalem w 34 , ale przez akcepta doszla w 35. bitch

Opublikowano

hm niech Sam kokosz się wypowie dlaczego dal ta akceptacje ? ... hm racja żeby ustawić to wszystko ... żałosne tyle :) kto się pod tym podpisuje ? aby nagrody nie były rozdane a konkurs powtórzony ?

Po co robić powtórkę skoro będzie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...