Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na 600k zarejestrowanych na mpcforum.pl!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Data wysłania nie idzie w pizdu, bo jeśli by szła w pizdu, to mój post by miał może 0;40, bo o tej godzinie jeszcze nie było go tutaj, a jest 0;35 więc kurwa przestańcie.

­

809131449509880369478.gif
  • Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ano właśnie nie:) Przy akceptacji postów data zmienia się na datę akceptacji, data wysłania postu idzie w pizdu (jeżeli mogę się tak brzydko wyrazić)

Nie prawda, wysłałem coś po 00:35 a widoczny był coś koło 00:43 ;P Sprawdź sobie post #144...

Opublikowano

Po co robić powtórkę skoro będzie to samo.

Powtórka i tak będzie na 100%

Robią te konkursy co 100k userów, zawsze.

BTW. Let's spam all around the world...

Opublikowano

Gdyby nie było tej akceptacji to każdy mógłby sobie napisać chwilę wcześniej (nawet przy 599998 userze) i potem edit i huj. Bravo ludzie. :D

Opublikowano

Przy akceptacji postów, jego treść, jak i data wysłania się nie zmienia, tylko jest on udostępniony dla szerszego grona odbiorców, lecz treść jak i data napisania zostaje taka sama - Bez spiny panowie.

Opublikowano

Tu chodzi o to że akceptować posty musieli, a modzi i inni "ponad prawem" mogli sobie wstawiać bez żadnej lipy. Posortowałoby się automatycznie.

Nie zgodzę, się... Bo jak dodałem post i odświeżyłem stronę to na początku nie było mojego posta z fotką, dopiero jak wygenerowało kilkanaście innych postów, mój pojawił się między postami na 5 stronie...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Powtórka i tak będzie na 100%

Robią te konkursy co 100k userów, zawsze.

Z takimi samymi zasadami to szkoda się męczyć bo i tak Cię wychuają i akceptacją.

Opublikowano

Data wysłania nie idzie w pizdu, bo jeśli by szła w pizdu, to mój post by miał może 0;40, bo o tej godzinie jeszcze nie było go tutaj, a jest 0;35 więc kurwa przestańcie.

Kurwa !Zrozum , że wysłalismy o 34 , i akcepta dalo w 35. A mody mają natychmiastową aktywacje oraz te rangi wyższe. Nie umiesz tego pojąć ? Sporo osób wogóle nawet screen ejcze nei wrzcuilo przez akcept.

Opublikowano

Nie zgodzę, się... Bo jak dodałem post i odświeżyłem stronę to na początku nie było mojego posta z fotką, dopiero jak wygenerowało kilkanaście innych postów, mój pojawił się między postami na 5 stronie...

Ale Ray, Hrabia itd. wbili się między 00:34-00:36 więc jakoś to musiało być zjebane.

Opublikowano

Gdyby nie było tej akceptacji to każdy mógłby sobie napisać chwilę wcześniej (nawet przy 599998 userze) i potem edit i huj. Bravo ludzie. :D

Masz racje , ale moderatorzy nie powinni brać udziału w tym konkursie bo ich post akceptowany być nie musi przez co trudniej ich wyprzedzić

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Konkurs jak 3/4 innych na mpc... Ustawki i tyle. Nie wiem co to ma być, na 700k 800k itd. będzie to samo...

Opublikowano

Tak tak, suchy nie ma moda kochanie i jakoś jest pierwszy.

Zamknijcie te japeczki, bo jesteście żałośni. To, że macie chujowego neta i jak robicie screena pisze wam 00;34 to nie znaczy, że o tej wysyłacie, to musi dojśc kurwa, to nie jest tak, że klikacie przycisk i już jest, załaduje wam się strona, wtedy jest, ale wy nie potraficie durne idioty tego pojąć.

SUCHY NIE JEST MODEM, WYGRAŁ, PRZESTAŃCIE PŁAKAĆ

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Zamknijcie te japeczki, bo jesteście żałośni. To, że macie chujowego neta i jak robicie screena pisze wam 00;34 to nie znaczy, że o tej wysyłacie, to musi dojśc kurwa, to nie jest tak, że klikacie przycisk i już jest, załaduje wam się strona, wtedy jest, ale wy nie potraficie durne idioty tego pojąć.

70mb to mało spaślaku? daj link do posta twojego chlopaka bo wierzyc mi sie nie chce

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie mogło być to ustawione ponieważ 600k wybiło przy 00:34, a suchy wtedy wysłał, jego post został zaakceptowany i kilka minut po moim pojawił się jako pierwszy. Skończcie pisać, że ustawiany bo tak nie było, też bardzo chciałem wygrać nagrodę, klikałem cały czas f5 pewnie jak reszta i patrze, jestem pierwszy, potem jak zobaczyłem post wyżej trochę się wkurzyłem ;x ale trudno, przynajmniej serwer nie był obciążony, fajnie jakby dodali za trzy miejsca ale to jest już bajka. :)

Opublikowano

Proszę usuń konto. NIE ROZUMIESZ *****, ŻE NIEKTÓRZY WYSYŁALI O 35, A WCHODZIŁO O 43 ? Nie da się mieć tak z*ebanego neta żeby tyle czekać.

Opublikowano

No to wytłumacz to kurwa światłowodowi 1gb/s. Nie wiesz = nie wtrącaj japy w http request/

Opublikowano

jak robicie screena pisze wam 00;34 to nie znaczy, że o tej wysyłacie

Buahaha! Czy wiesz ty wogóle jak działa czas na MPC i każdym innym forum? MySQL Kurwa, MySQL. Data jest taka jak na serwerze z MPC/Bazą danych, więc jest to "oficjalna" data dojścia postu do Bazy Danych i wklepania tego rekordu na MPC.

Client-> Baza Danych-> Forum

Opublikowano

Po prostu osoby które wysłały pierwsze mieli edytowane posty i wskakiwało na inną godzinę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...