Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na 600k zarejestrowanych na mpcforum.pl!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

47 kilo to spaślak, ja pierdole, ide schudnąć -.-

Sobie kurwa zobacz na piątej stronie BTW.

1345503784-U249447.gif

zobaczcie na date z jaką to napisałam 00;44, nie było w zaakceptowanych czyli normalnie w temacie, a post mam 00;35.

­

809131449509880369478.gif
  • Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i gdzie ta cała administracja z wyjaśnieniami ? :)

Upss już nie postuje bo wszyscy go zgasili ? ;)

47 kilo to spaślak, ja pierdole, ide schudnąć

47 kilo ? masz 12 lat? wyjdz z forum randomie

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Up właśnie napisał...

Prosimy Administrację o wypowiadanie się ale jak zwykle napiszą coś i zamkną temat, rozdadzą nagrody i tyle.

Opublikowano

Upss, zdaj sobie sprawę że dojebałeś do pieca... ja nie rozumiem dalej jak można być takim tępym...

Opublikowano

@NoLuck

Jestem dziewczyną i nie, nie mam 12 lat.

Random 2k9. pozderko :O.

"zjechali mnie wszyscy"? Mam to w dupie, nie czuje się zjechana, wiem swoje i znam dość dobrze niektóre osoby, które były w administracji, niektórych modów, gmów i byłych gmów i kurwa nie, nie ma tu oszustwa. Jak wam się nie podoba to wypierdalać i tyle ;x

@no fajnie, jestem tępa i chuj. Jestem tępa, bo co? Bo bronie kurwa osób, dzięki którym macie to zasrane forum? -.-

­

Opublikowano

Tak to właśnie jest ci ludzie co wysłałi posta 35 dostali czas 34 a my dostaliśmy 35 taka to sprawiedliwość MPC!!

#o.O ja wysłałem post na mpc o 34 i o tej już był.

Opublikowano

2k9 na moim 2 koncie ;0

znasz wszystkich dlatego bronisz swoich mentorów? lizodupstwo ;3 jak ci sie cos nie podoba to jest taki czerwony guziczek z x'em w rogu ekranu

Opublikowano

To dlaczego ja nie dostałam 00;34? -,-.

Jak widzę, to tobie się kurwa coś tu nie podoba, a nie mnie ;o.

­

Opublikowano

@no fajnie, jestem tępa i chuj. Jestem tępa, bo co? Bo bronie kurwa osób, dzięki którym macie to zasrane forum? -.-

To zasrane forum istnieje dzięki kokoszowi, który też z lekka zjebał sprawę. I jeżeli ty myślisz że bronisz kurwa to nie, nie chodzi mi o te osoby. Chodzi mi o twoją tępotę " jak robicie screena pisze wam 00;34 to nie znaczy, że o tej wysyłacie" TO JEST SZCZYT DEBILIZMU...

Opublikowano

dobra pierdole ide spać ale to całe mpc to....

jak napisałem przeprosze wszystkich jeśli mi pokażecie ten post w tym temacie

c1c7d7c4d4afb.pngJEŚLI TO NIE BYŁO USTAWIONE POKAŻCIE MI TEN POST W TYM TEMACIE!!!!!!!

Opublikowano

No tak, ale jak mi kurwa piszą teraz, że zrobili screena o 00;34;30 coś tam kurwa, to nie znaczy, że o tej wysłali post, tak? -.-

Nie wiem co wy kurwa rozkminiacie, ale ja jescze musiałam go UPNĄĆ na strone.

Wstawiłam posta, zobacz piątą strone, ogółem chyba 29 post ze screenem -,-.

@ up

Osoby, które są online odświeżają się co godzine.

­

Opublikowano

@2UP UPss a ty nie rozumiesz ze ja wysłałem post 34:00 i jeszcze jak było 34:00 miałem wiadomośc ze post musi być zatwierdzony..

Połowa ludzi z tym czasem 34:00 oszukuje a połowa nie ;x

Opublikowano

Dobrze, ale to nie powód, żeby wyzywać mnie od debili, tępaków, lizidupów, idiotów i Bóg wie czego jeszcze.

@edit

Kurwa, przeżywacie to na prawde tak, jakby wam zabili matke, albo ojca, albo dwie nogi odcieli i palce u dłowni i piszecie kurwa ołówkiem, trzymając go w ustach.

To jest żałosne, to jest kurwa forum, nie walka, o bycie najszczęśliwszym, to jest wirtual, tego forum może nie być za parę lat, a wy teraz, jak możecie pokazać coś od siebie, pokazujecie wielkie gówno.

­

Opublikowano

no, i nasza wspaniała administracja zamiast to wyłaczyc to musiala pojedynczo akceptowac posty i wstawiały sie o takiej i takiej godzinie

@up

jak wyjdziesz to juz nie beda cie przezywac.

@add

na te pare lat ktoś z nas mógł mieć black membera, którego administracja obiecała zwyciezcy tego ustawionego konkursu

Opublikowano

Ehh, z wami tak robić jakiś konkurs...

Później tym którym się nie udało sieją propagandy że niby ustawione wszystko.

Nie udało się? Trudno, może innym razem. Więcej pokory, panowie i panie ...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Konkurs nie był ustawiony... ktoś po prostu zapomniał wyłączyć akceptację postów xD

Opublikowano

A ja tam się nie wykłócam, jestę czwarty i to mnie cieszy hihihi Dziwi mnie tylko, że nagle się suchy pojawił jak ray był pierwszy ale graciszki dla każdego :3

Opublikowano

@Pan Kaś

Suchy się pojawił, bo miał najwidoczniej post przed nim, skoro był pierwszy, a nawet jeśli by nie miał i by był chwile za nim, to by wygrał, bo Ray nie ma wymagań

­

Opublikowano

Przepraszamy za zapomnienie wyłączenia akceptacji postów na czas trwania konkursu. Mimo to, takie pominięcie nie ma wpływu na to, kto został zwycięzca. Nawet jeżeli wasze posty nadal są ukryte, po akceptacji nie zmienią swojego miejsca w temacie i nie wylądują na samym końcu.

Przykład: Napisaliście trzeci post na czwartej stronie, po akceptacji właśnie tam będzie się znajdował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...