Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na 600k zarejestrowanych na mpcforum.pl!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy za zapomnienie wyłączenia akceptacji postów na czas trwania konkursu. Mimo to, takie pominięcie nie ma wpływu na to, kto został zwycięzca. Nawet jeżeli wasze posty nadal są ukryte, po akceptacji nie zmienią swojego miejsca w temacie i nie wylądują na samym końcu.

Przykład: Napisaliście trzeci post na czwartej stronie, po akceptacji właśnie tam będzie się znajdował.

Rozumiem, że tylko za pierwsze miejsce Black Member? Dodatkowo czy będziecie organizować inne konkursy niż screenshoot, bo tutaj głównym czynnikiem zwycięstwa jest lepszy internet i szczęście, oprócz tego oczywiście.

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Z tej okazji osoba która pierwsza umieści screena z tą liczbą otrzyma nową rangę Black membera.

Sądząc po tym, co napisał kokosz, tylko pierwszy post/pierwsza osoba, która wstawiła screen otrzyma nagrodę. Co do konkursów, ja osobiście o żadnych nie wiem, ale myślę, że można by coś zorganizować w jakiejś niedalekiej przyszłości. W razie czego zapraszam do działu Sugestię i składania swoich propozycji forumowych konkursów. ;-)

Opublikowano

Eeech... szkoda, że wyłączyliście moderację. Te dwie ostatnie strony to żenada i dziecinada.

Wolałem się wyspać niż czekać w nocy na te 600k użytkowników. Gratuluję zwycięzcy (jeśli taki się wyłoni.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Eeech... szkoda, że wyłączyliście moderację. Te dwie ostatnie strony to żenada i dziecinada.

Wolałem się wyspać niż czekać w nocy na te 600k użytkowników. Gratuluję zwycięzcy (jeśli taki się wyłoni.

@Up tez poszedłem spać'X

Też sobie odpuściłem, bo trochę oszukańczo było na 600k .. Dlaczego? gościu przy 0;32/33 zrobi ss[modyfikowany], patrzy 0.33;50 o 600k! daje wyślij i ch*Ij nikt nie zobaczy tego..

Opublikowano

@Up tez poszedłem spać'X

Też sobie odpuściłem, bo trochę oszukańczo było na 600k .. Dlaczego? gościu przy 0;32/33 zrobi ss[modyfikowany], patrzy 0.33;50 o 600k! daje wyślij i ch*Ij nikt nie zobaczy tego..

a nick gościa, który będzie 600.000 użytkownikiem podesłał mu Osama Bin Laden

ludzie prosze was skończcie z tymi podrzeniami ja sam przegrałem i jakoś nie szukam dziury w całym, jak większość użytkowników

co do zwycięzców szczerze gratuluje i mam nadzieje, ze ta ranga zostanie unikatową

@up tak suchy

Opublikowano

bez sensu, moderacja w takim temacie? powinno byc uniewaznione i tyle

GJ administracji za konkurs a reczej za jego przeoprowadzenie

czekamy na wasze wyjasnienia

­

Opublikowano

no coz wkoncu ddosa nie bylo i zrobili te 600k

ja bym dal 1 blacka ( o ile taki byl) i nastepnej 5 blue potem 5 golda

za wytrwalosc i tyle

teraz sam nikt nie wie kto byl pierwszy

­

Opublikowano

No pliss taki konkurs to można robić pod nazwą "Dajemy teamowi nowe rangi" Suchy będzie miał bo akceptacja była...

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Tak ciężko przeczytać kilka postów wyżej i zaznajomić się z moim postem zanim napisze się swój, bezsensowny i oskarżający oraz insynuujący to, że konkurs był ustawiony? Tak...dla niektórych cholernie to trudne.

Opublikowano

No może był błąd z tym , że zapomnieli wyłączyć akceptacji . Może po prostu zapomnieli , ale czemu ludzie piszecie , że konkurs został anulowany . Co z tego , że nie wygraliście przynajmniej ktoś inny wygrał , chyba lepsze to niż opcja w której nikt nic nie wygrał ... No chyba , że myślicie tylko o sobie

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Akceptacje nie mają nic do rzeczy, bo mój post nie pojawił się natychmiast, a około godziny 0:37 (Czas forum), a wysłałem go o 0:34, jak widać.

Zwykły fart i w miare dobry necik.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Przezywajcie mnie ile chcecie i tak mam to głęboko w dupie.

Dobra dobra najpierw pojazd na wszystkich później kumpelstwo z Seldkiem i wyjebane na wszystko xD Śmieszna jesteś dziecino.

Przepraszamy za zapomnienie wyłączenia akceptacji postów na czas trwania konkursu. Mimo to, takie pominięcie nie ma wpływu na to, kto został zwycięzca. Nawet jeżeli wasze posty nadal są ukryte, po akceptacji nie zmienią swojego miejsca w temacie i nie wylądują na samym końcu.

Przykład: Napisaliście trzeci post na czwartej stronie, po akceptacji właśnie tam będzie się znajdował.

Ale ta akceptacja zlagowała wszystko

My jak nie dotrzymamy regulaminu konkursu to jest nie ważny.

A kokosz nie dotrzymał warunków konkursu wiedz jest nie ważny.

Proste jak pierdolenie.

Akceptacje nie mają nic do rzeczy, bo mój post nie pojawił się natychmiast, a około godziny 0:37 (Czas forum), a wysłałem go o 0:34, jak widać.

Zwykły fart i w miare dobry necik.

Wysyłałeś ScreenSHU wiedz możesz nam podać w jakiej sekundzie wysłałeś ss ?:)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
Ale ta akceptacja zlagowała wszystko

Z jakiej bajki wyciągnąłeś takie informacje?

Edit: Zanim zaczniecie płakać oraz oskarżać proponuję zaznajomić się z tym, co to jest akceptacja postów na silniku ipb. Nie robi się tego w panelu administracyjnym, tyko ręcznie w temacie. Nie powoduje to żadnego obciążenia. Każdy niezaakceptowany post jest tzw "postem ukrytym" widocznym tylko dla GM, administratorów oraz moderatorów działu, w którym dany post się znajduję. By go zaakceptować wystarczy nacisnąć na taki mały buttonik obok niego.

Przestańcie tworzyć bajki i zrozumcie wreszcie, że cała ta akceptacja postów nie wpłynęła nawet w 1% na przebieg konkursu, czy to, kto jako pierwszy wysłał screena.

Opublikowano

Z jakiej bajki wyciągnąłeś takie informacje?

Edit: Zanim zaczniecie płakać oraz oskarżać proponuję zaznajomić się z tym, co to jest akceptacja postów na silniku ipb. Nie robi się tego w panelu administracyjnym, tyko ręcznie w temacie. Nie powoduje to żadnego obciążenia. Każdy niezaakceptowany post jest tzw "postem ukrytym" widocznym tylko dla GM, administratorów oraz moderatorów działu, w którym dany post się znajduję. By go zaakceptować wystarczy nacisnąć na taki mały buttonik obok niego.

Przestańcie tworzyć bajki i zrozumcie wreszcie, że cała ta akceptacja postów nie wpłynęła nawet w 1% na przebieg konkursu, czy to, kto jako pierwszy wysłał screena.

Cichoj być a na co mam zrzucić że nie wygrałem HE ???

Przecież najłatwiej na Administracje :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Sebuś, to było

Wt 21. sie 00:34:50 2012

Mojego czasu, jakieś 3 sekundy po tym (góra), kliknąłem Wyślij Post czy dodaj odpowiedź, cholera wie co tam jest.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

ta z pewnością, konkurs gdzie do wygrania była ranga black membera która tak naprawdę gówno znaczy był ustawiony. xD Pomyślcie i przyjmijcie porażkę, a nie płaczecie o głupią rangę i fejm na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...