Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komunikat - dokładny start serwera jest nieznany z powodu braku aktywności technika Vortex on jest odpowiedzialny za serwer i zwalczanie istniejacych problemów na serwerze, chłopak bardzo sie stara nie śpi tak samo jak ja, więc nie dziwie mu się że śpi już 9 godzin, jeżeli wróci napewno wszystko zacznie naprawiać i informować o wszystkim! proszę o cierpliwość bardzo przepraszam za niedogodności i utrudnienia @EDIT mamy problem z dodaniem Clienta ale myślę że go szybko rozwiążemy, dziękuje Mixer za wsparcie.

-Jeszcze jedno info z forum

sygn1.png
  • Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Po małej nocce udało mi się prawie wszystkie bugi naprawić. Trzeba jeszcze wrzucić clienta. Wtedy możemy startować ;]

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Gdzie są kd?

Kamyki dusz z metinów ( Chociaż gówno prawda, bo nie dropią :x ) a kamienie duchowe z Zagadkowych szkatułek które dropią z moobów.

Opublikowano

Witam. Po małej nocce udało mi się prawie wszystkie bugi naprawić. Trzeba jeszcze wrzucić clienta. Wtedy możemy startować ;]

To oznacza, że wyrobicie się na godzinę 18? Pytam, ponieważ któryś z członków teamu na forum oznajmił, że start będzie nieco opóźniony.

sygnaturac.png
Opublikowano

Właśnie, żeby takie niewypału jak z avaneorem nie było, bo na serwer czeka naprawdę dużo ludzi, też ludzi z avaneoru, także o zabezpieczenia najbardziej zadbajcie to podstawa dobrego serwera.

Żeby akcji nie było, że po starcie już musimy czekać z 2h na ponowny start.

Opublikowano

Pomagał, ale czy będzie dalej pomagał, bo wiecie teraz jest taka nienawiść wobec konkurentów że nie odpuszczą ataków, także musicie się uzbroić w pełne wyposażone zabezpieczenia.

Opublikowano

Pytanie: czy tak na 35lvl będę miał skille chociaż m3/m4? martwi mnie głównie drop zwojów egzo i rad ze szkatułek.

x

Opublikowano

Egzo i rady do 33 lvla miałem po 60 sztuk, a 10 intr do G, także no problem, KU lecą ze szkat a KU wymieniasz na 10 instr, także dropie Ci ku idziesz wymienić na instr i moze poleci dla twojej klasy jakiej szukasz i wbijasz na G od razu.

Opublikowano

Pytanie: czy tak na 35lvl będę miał skille chociaż m3/m4? martwi mnie głównie drop zwojów egzo i rad ze szkatułek.

na 21 lev mozesz miec skil G1, ja na 35 mialem 2x g+

sygnae.png

Opublikowano

Jeżeli wszystkie bugi z wczoraj zostały naprawiony to serwer jest wart uwagi.

Mam nadzieję, że nie zapomnieliście o wojnach gildii ;>

Opublikowano

Egzo i rady do 33 lvla miałem po 60 sztuk, a 10 intr do G, także no problem, KU lecą ze szkat a KU wymieniasz na 10 instr, także dropie Ci ku idziesz wymienić na instr i moze poleci dla twojej klasy jakiej szukasz i wbijasz na G od razu.

na 21 lev mozesz miec skil G1, ja na 35 mialem 2x g+

jeden user pisal, ze na becie drop ze szkat byl zwiekszany - prawda?

x

Opublikowano

137 ludzi przegląda temat. Jeśli wyrobicie się na 18 to serwer będzie zajebistym hitem.

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...