Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z mobów lecą szkatułki, z których lecą zwoje i rady (po 10szt, za dużo jak dla mnie bo na 30lvlu miałem 140 zwojów) oraz książki, które możesz wymienić za 10 instrukcji (instrukcja losowa, ale 10 takich samych).

Kamienie duchowe lecą też z tych szkatułek, bossów, bestów itd., a w IS (raczej w IS) jest kamień co wbija Ci odrazu skilla na P.

55KU jest do G rozumiem? A co do wymiany: daję KU: Mroczne uderzenie, wymieniam i dostaje 10instr: (np.) Aura Miecza?

x

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

55KU jest do G rozumiem? A co do wymiany: daję KU: Mroczne uderzenie, wymieniam i dostaje 10instr: (np.) Aura Miecza?

10 ku do G.

Tak.

To działa na takiej zasadzie:

Dajesz książkę (byle jaką), dostajesz szkatę blasku księżyca, a z niej losowa instrukcja x10, może być też taka sama, ale mała szansa, jak z metina ^^.

@Edit

Mental, shinsoo.

Opublikowano

A KU dropnę z metina - tak? :3

//btw, Gamus & Xewka kojarzę Was z paru serwerów - napiszcie tutaj albo na PW kim będziecie grali. (możecie dać edita w ostatnim poście. )

x

Opublikowano

A KU dropnę z metina - tak? :3

//btw, Gamus & Xewka kojarzę Was z paru serwerów - napiszcie tutaj albo na PW kim będziecie grali. (możecie dać edita w ostatnim poście. )

KU -

Dropią one z metinów, bossów oraz szkatułek (Lecą poziomowo z każdego mobka).

Opublikowano

Ja bym zostawił tak jak jest, ALE:

- Max lvl 125 lub wyżej.

- Więcej ulepszaczy na epickie itemy typu: Syrek (nie wiem np. brocha, i po 1szt z każdego rodzaju perły)

x

Opublikowano

Ja bym zostawił tak jak jest, ALE:

- Max lvl 125 lub wyżej.

Max lvl to 127 z tego co kojarzę, sprawdzę zaraz.

Dobrze myślałem :3.

Opublikowano

Ja też myślałem, że będzie jakoś znacznie trudniej.. Z lv jeszcze nie jest najgorzej bo od 50 sie spowalnia, ale i tak da się 70 wbić w jeden dzień, a to jak dla mnie troche za szybko. Itemy też strasznie łatwo zdobyć, zbroje 61 i tarcze 61 w V1 dropia..

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ja też myślałem, że będzie jakoś znacznie trudniej.. Z lv jeszcze nie jest najgorzej bo od 50 sie spowalnia, ale i tak da się 70 wbić w jeden dzień, a to jak dla mnie troche za szybko. Itemy też strasznie łatwo zdobyć, zbroje 61 i tarcze 61 w V1 dropia..

Niech tak będzie, ale niech zwiększą max lvl, dodadzą nowe itemy itd. (ale nie jakieś paintowskie gówna)

x

Opublikowano

A skad beda dropic zwoje powrotu umjejetnosci, gdy nie wejdzie nam na 17 punktów ?

Na serweze są szkatułki, o których już wspomnieliśmy. Dropią one z każdego mobka.

Dropią z nich:

-> Księgi Umiejętności

-> Opaski Zapomnienia

-> Magiczny Metal

-> Zwój Obróbki Kamienia

-> ... Rosa

-> Kamień Duchowy

-> Rada Pustelnika

-> Zwój Egzorcyzmu

Opublikowano

Witam,

specjalnie dla was - graczy.

Zrobiłem nową, lepszą sygnaturkę.

Wersja 1:

(bez animacji)

NZb2n.png

[center][img=http://i.imgur.com/NZb2n.png][/center]

wersja 2 z animacją:

LCCRE.gif

[center][img=http://i.imgur.com/LCCRE.gif][/center]

Pozdrawiam KURLZ

Opublikowano

Oczywiście bierzesz pod uwagę to, że wczoraj było 1000% expa?

Przynajmniej na początku bety do 22:30?

Opublikowano

Chujnia z OZ'etkami - nie uważacie? Za nim dropnie mi akurat OZ'etka Aury to w chuj czasu minie.

Chyba, że te "OZ'etki" to będą te zwoje, które zwykle resetują całe 17pkt. :>

x

Opublikowano

Oczywiście, że biorę, bo miałem 2 postacie, do 22 miałem bodziaka65 dropnąłem z metka 90 stalke i parte z ognistego króla i postanowiłem zrobić metnala i mentala wbijałem już bez expa i w godzine wbiłem 57.

@UP właśnie te OZ to chyba najtrudniejsze w tym serwie, Ja uważam, że powinno tak zostać, nawiąże się jakiś handel OZkami czy coś. ;]

lew4.png

Opublikowano

Chujnia z OZ'etkami - nie uważacie? Za nim dropnie mi akurat OZ'etka Aury to w chuj czasu minie.

Chyba, że te "OZ'etki" to będą te zwoje, które zwykle resetują całe 17pkt. :>

OZ'etki jak OZ'etki, to samo jak na PL'u.

Dlatego lepiej dobrać się w jakąś ekipę, o wiele łatwiej będzie.

Opublikowano

apropo ekipy, kto gra w Shinsoo i będzie robić lub współtworzyć jakąś kox gildię? ;]

lew4.png

Opublikowano

Zagram.

Podoba mi się taki serwer oraz prezentacja proszę jedynie o pełny link do clienta:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Tylko, że na PL'u gra pare tysięcy ludzi - ciekawe, jak będzie tu grało z 400-500osób i jak kupisz OZ takiego "syfu" jak np. Leczenie? :>

A co do ekipy, masz jakąś? Mogę dołączyć? Próbowałem pisać na PW ale masz full skrzynkę, w razie czego to pisz PW albo gg: 36922272 [niewidok.]

x

Opublikowano

Tylko, że na PL'u gra pare tysięcy ludzi - ciekawe, jak będzie tu grało z 400-500osób i jak kupisz OZ takiego "syfu" jak np. Leczenie? :>

A co do ekipy, masz jakąś? Mogę dołączyć? Próbowałem pisać na PW ale masz full skrzynkę, w razie czego to pisz PW albo gg: 36922272 [niewidok.]

do 50 levela miałem jakoś 130 szkatułek, więc na prawdę nie ma tak ciężko. A jest jeszcze możliwość wymiany... przypominam, że to nie jest serwer easy..

sygnae.png

Opublikowano

Ekipy jeszcze żadnej nie mam, mam tylko Siebie i jednego kolesia poznanego na becie ( zapomniałem jego nicku, coś na V.. a na becie miał nick "BM"). Nie używam GG więc nie napisze, na starcie będę miał nick Dago więc jak coś to uderzajcie tam ;]

@Vamos Twoja sygna jest taka urocza :* ;}

@UP Podobno o 18 ale to pewnie się jeszcze okarze .

lew4.png

Opublikowano

Lepiej jakby leciały z tych szkat zwoje powroty um. dla każdego skila ale zmniejszyć ich drop. W sumie pomysł z OZ nie jest zły ale obawiam sie że potrzebna byłaby większa ilość graczy

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

No to napewno nie będzie rekord graczy na prviach, ale tych OZ jest naprawde strasznie dużo w tych szkatułkach i nie jest trudno o OZ ;]

lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...